Şimdi Ara

dragon age 2 skill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dragon age 2 de dağıttılan skilleri yeni baştan verme şansımız warmı ? 15 levle kastım değiştirmek sitiyorum......

• sanıyorum kı yok..bende 2-3 kez yenıden basladım 4-5 lvl den geri döndüm hep..hala da ıstedıgımı bulmus degılım..
  • evet bende bayağıbi aradımda yok. şimdi bitane trainerde remove skills remove points war bakalım silince baştan dağıta biliyomuyum deniycem. yoksa baştan başla bşala oynanmaz bu oyun.
  • downloadable contentleri indirin .hem yüzünün şeklini , hem stat ve skillerinizi sıfırlama imkanınız var. ek paketle gelen marketteki kutulardan birinde mavi bir pot satılıyor. bununla sıfırlama yapıyorsunuz. ayrıca sol taraftaki objeye (sanırım aynaydı) tıklayıncada yüzünüzü saçınızı falan değiştirebiliyorsunuz.

ama dlc ile uğraşmak istemiyorsanız cheat engine ile çok rahat bütün skilleri açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigstone -- 12 Mart 2011; 6:49:37 >
  • The Black Emporium DLC alınca oraya gidip 1.5 golda bir iksir alarak herşeyi sıfırlayabiliyorsunuz görünüşünüzüde.. Bazı çok değerli armorlarda satılıyor, 101 goldluk bir chest var mesela. Süpermarket gibi bir yer herşey var
  • yahu bu skillerin türkçesi yokmu mage açtım ne ne işe yarıyo anlamıyorum
  • bu oyunu ingilizce olmadan bitirebilirmisin bilmiorumda bitirsen bile bir zevk almassın herhalde hikayeyi anlamadan oynasan ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin06

bu oyunu ingilizce olmadan bitirebilirmisin bilmiorumda bitirsen bile bir zevk almassın herhalde hikayeyi anlamadan oynasan ne

Türkçe yaması var hocam :)
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak ben bu merrilin aynasını tamir etmedim bişi verilecekti işte. ben bu karının evine ne zaman gitsem bana atar yapıyor artislik yapıyor bu rivality artıyor nasıl yapsakta düzeltsek bunu
  • Editor olayına hiç girmeyin, ne zaman editor kullansam o oyundan buz gibi soğudum. Zaten xboxta oynuyorum bu oyunu. Kontrolü mükemmel yapmışlar.
  • beyler şu skill reset olayını detaylı açıklayacak biri yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.