1.Dragon Age de rogue mi asas mi ne birşey actım dexterity ye mi vereceğim hep? 2.sonra okcu skillerine vercek miyim 3.teal skili cunion mu ne skili var onlara vercek miyim 3.yoksa hep asaslığa mi vercem? simdiden saolun sorularımın hepsine cevap verin
Boşver, oynama...
o kadar post böyle mi kastın dostum?
Sen Knight'a devam et en iyisi..
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
Sen Knight'a devam et en iyisi..
knight oynamıyorum bu bir ikincisi soru sordum diye beni aşağılayamazssınız 3. olarak adam gibi cevap ver diyorum adam gibi cevap vermiyorsun gerisini Allah bilir
hadi ama 70 küsür kişi bakmış 2 kişi cevap vermiş
1- benim tercihim dex ve cunning'den yana olurdu. hatta pasif bir skill ile dmg'ni str yerine cunning üzerinden hesaplatabiliyorsun diye biliyorum (daha rogue oynamadığım için manual'da okuduklarımdan yola çıkıyorum) 2- eğer menzilli dövüşe gireceksen okçu skilleri önemli, ancak ben duel wield oyna derim. tabi yine de sen bilirsin. 3- teal ve cunion nedir bilmiyorum, o yüzden bu soruyu es geçmek zorundayım. 4- level 7'ye geldiğinde ve zevran'dan assassin'i öğrendiğinde bu sub-class'a yönelik skilleri verebilirsin. zaten 4 tane skill var. level 14'e geldiğinde de ikinci sub-class seçiyorsun. duelist bu noktada assassin'den sonra iyi gider, ancak summoning işine gireceğim diyorsan ranger da olabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: thausael
1- benim tercihim dex ve cunning'den yana olurdu. hatta pasif bir skill ile dmg'ni str yerine cunning üzerinden hesaplatabiliyorsun diye biliyorum (daha rogue oynamadığım için manual'da okuduklarımdan yola çıkıyorum) 2- eğer menzilli dövüşe gireceksen okçu skilleri önemli, ancak ben duel wield oyna derim. tabi yine de sen bilirsin. 3- teal ve cunion nedir bilmiyorum, o yüzden bu soruyu es geçmek zorundayım. 4- level 7'ye geldiğinde ve zevran'dan assassin'i öğrendiğinde bu sub-class'a yönelik skilleri verebilirsin. zaten 4 tane skill var. level 14'e geldiğinde de ikinci sub-class seçiyorsun. duelist bu noktada assassin'den sonra iyi gider, ancak summoning işine gireceğim diyorsan ranger da olabilirsin.
o teal değil steal yanlıs yazmısım hırsızlık anlamındaymış bu arada sorularımın hepsine cevap verdigini icin cok teşekkür ederim, diğer üyeler seni örnek almalılar 1.dedigin seyi duymadım hesaplatma falan 2.okcu olcagımı sanmıyorum bıcaklı daha iyi 4.o dediklerini bilmiyorum ranger i duydum gördüm oyunda ama bilmiyorum acıklarsan sevinirim summoning i de bilmiyorum sub class ne yeni sınıf falan mi karekterimiz adına bir devir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
quote:
Orijinalden alıntı: thausael
o teal değil steal yanlıs yazmısım hırsızlık anlamındaymış bu arada sorularımın hepsine cevap verdigini icin cok teşekkür ederim, diğer üyeler seni örnek almalılar 1.dedigin seyi duymadım hesaplatma falan 2.okcu olcagımı sanmıyorum bıcaklı daha iyi 4.o dediklerini bilmiyorum ranger i duydum gördüm oyunda ama bilmiyorum acıklarsan sevinirim summoning i de bilmiyorum sub class ne yeni sınıf falan mi karekterimiz adına bir devir mi?
1- rogue ağacındaki lethality talenti ile ek hasarı str yerine cunning üzerinden hesaplatabilirsin. zaten cunning kurnazlık demektir, yani rogue düşmanın ölümcül noktalarına vuruşlar gerçekleştirebiliyor. (aynen manual'da böyle yazıyor) 2- o zaman okçu talentlarını pas geçebilirsin. 3- steal, sağdan soldan birşeyler çalmak. milleti soyup biraz para kazanabilirsin. 4- ranger talentları sayesinde savaş alanına ayı falan çağırabiliyorlar. bu çağırma skillerinin genel adı summon oluyor. bir dahaki oynadığımda ben de bard+ranger oynayacağım. sub class, işte bu ranger, bard gibi alt sınıflar. 7'de ilkini 14'te ikincisini seçebiliyorsun oyunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme