Şimdi Ara

Dragon Age DLC Yukleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar.
    Uzun bir aradan sonra tekrar Dragon Age oynamaya karar verdim ve DLC lerle birlikte oynamak uzre DLC leri manuel sekilde kurmak istedim ancak daupdaterden DLC leri sectikten sonra install dedigimde sadece 1-2 tanesi haric tamami error veriyor.
    Hata su sekilde:

Engine.Content.ContentInstaller, Error - Process manifest failed (unknown type)
    DAUpdater, Error - Install Error for: (DLC'nin oldugu konum), Error: Couldn't get list details from manifest.xml

Internette birkac cozum buldum bunlarin basinda bilgisayar dilini ingilizce yapmak geliyor fakat onu denedim (hatta su anda ingilizce dilden yaziyorum)
    settings icindeki xml dosyalarini temizlemek ve download cache i silmek dahil herseyi yaptim fakat olmuyor olmuyor ve yine olmuyor.
    Ne olur yardim edin bu DLC"leri yuklememde.

Not: Sanirim installed yazanlar Offer dosyalari. Yani Stone Prison, Warden's Keep ve Return to Ostagar Offerlari
    Acilen yardiminizi bekliyorum

Simdiden tesekkurler

Windows 7 64 Bit kullanicisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: lgurcannl

Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar.
    Uzun bir aradan sonra tekrar Dragon Age oynamaya karar verdim ve DLC lerle birlikte oynamak uzre DLC leri manuel sekilde kurmak istedim ancak daupdaterden DLC leri sectikten sonra install dedigimde sadece 1-2 tanesi haric tamami error veriyor.
    Hata su sekilde:

Engine.Content.ContentInstaller, Error - Process manifest failed (unknown type)
    DAUpdater, Error - Install Error for: (DLC'nin oldugu konum), Error: Couldn't get list details from manifest.xml

Internette birkac cozum buldum bunlarin basinda bilgisayar dilini ingilizce yapmak geliyor fakat onu denedim (hatta su anda ingilizce dilden yaziyorum)
    settings icindeki xml dosyalarini temizlemek ve download cache i silmek dahil herseyi yaptim fakat olmuyor olmuyor ve yine olmuyor.
    Ne olur yardim edin bu DLC"leri yuklememde.

Not: Sanirim installed yazanlar Offer dosyalari. Yani Stone Prison, Warden's Keep ve Return to Ostagar Offerlari
    Acilen yardiminizi bekliyorum

Simdiden tesekkurler

Windows 7 64 Bit kullanicisiyim

biçimler bölümü ingilizce(amerikan) yaptın mı?ben digerlerini yapmıştım ama onu yapmadım.yaptım oldu diyebilirim

• Biçimleri ellemedim sanırsam. Şimdi birde onu deneyeyim. Sonucunu yazarım. Teşekkür ederim

Edit: LiesOfFear çok teşekkür ederim orayı değiştirince hepsi installed oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgurcannl -- 17 Şubat 2011; 19:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgurcannl

Biçimleri ellemedim sanırsam. Şimdi birde onu deneyeyim. Sonucunu yazarım. Teşekkür ederim

Edit: LiesOfFear çok teşekkür ederim orayı değiştirince hepsi installed oldu.

bir şey degil ama maalesef oyun içinde gözükmüyor bazı dlc'ler özellikle bölümler
    mesala witch hunt gibi hiçbiri gözükmüyor itemlerin çogu var en azından
  • ben cozumu pek anlayamadım bıcımler derken neden soz edıyorsunuz ?

Edit: Anladım cozdum tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Şubat 2012; 11:03:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.