Oyun gerek konusu olsun gerek oynanışı olsun mükemmel.Millet genelde oyunun ingilizce gereksinimi olduğu için oyundan soğuyor.Benim böyle bir problemim yok ingilizcem oyun için yeterli ama oynarken sorun yaşıyorumZorluk seviyesi hard.Redcliffe Castle e kadar geldim orada kalenin önünde iskeletlerler bir de çok güçlü bir şovalye var orada takıldım,adamlar resme dağıtıyor grubumu.Bu bölüme kadar gelirken de birçok sorun yaşadım ama bu bölümü 2-3 saat denedim olmadı en sonunda zorluk seviyesini normal yapıp geçtim.Ve kendimi çok ezik hissettim...Karakterim mage daha çok buza,hexlere ve draining e yüklendim.Statları magic e veriyorum genelde.Sizce neden bu oyunu oynarken zorlanıyorum?Özellikle bir grup ver başlarında güçlü bi adam olduğu zaman düşmanları kesmek tam bir kabus oluyor.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Oyunu nasıl oynadığını bilmiyorum ancak, "taktik" sekmesini ne kadar verimli kullanıyorsun. Bir de DAO bir Stop- Tactic oyunudur. Sık sık space ile durduman, hamlelerini ayarlaman, oyunu ilerletmen ve tekrar durdurman gerekir. Aksi halde basit bir kurt sürüsünü kesmek bile işkenceye dönüşebilir.
Haklısın doğru sık sık durdurarak oynuyorum çünkü taktikleri iyi kullanamıyorum.Youtube'da birçok video izledim adamlar sadece kendi karakterleriyle oynuyor diğer karakterler kendi işlerini hallediyor heralde taktikler sayesinde.Taktikleri ayarlıyorum,adamlarınhangi skilli kullanması gerektiğini ayarlıyorum ama fazla verimli olmuyor illa durdurmam gerekiyor oyunu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme