Şimdi Ara

Dragon Age Inquestion Multiplayer bedavamı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi gördüm ingilizcemin yettiğince çevirmeye başladım ama tam anlamadım. 6 saat singleplayer ve sınırsız mp ücretsiz diye anladım ben. bunun aslı nedir??

• bilen yok mu
  • Hayır oyunda ki dialogları ingilizce yapıyormuş sesleri. Zaten ingilizce değil mi la oyun ilginç bir dlc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hayır oyunda ki dialogları ingilizce yapıyormuş sesleri. Zaten ingilizce değil mi la oyun ilginç bir dlc

Aynen %4 deyken durdurdum oyun sanmıştım :Dddddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır kardeşim var hatta ben indirdim ve oynuyorum 1 saat önce bitti oyunun 6 saat hikaye modunu oynayabiliyosun ama multiplayer bölümü snırsız yani paralı alan oyuncularlada oyunu oynayabiliyosun fakat multiplayer dosyalarını ayrı indiriyosun al buda linki
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inq-f2p/pc-download/base-game/standard-edition
    Senin indirdiğinde evet dl dosyası sadece bence indir çok başarılı bi oyun :))

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganaltun

Hayır kardeşim var hatta ben indirdim ve oynuyorum 1 saat önce bitti oyunun 6 saat hikaye modunu oynayabiliyosun ama multiplayer bölümü snırsız yani paralı alan oyuncularlada oyunu oynayabiliyosun fakat multiplayer dosyalarını ayrı indiriyosun al buda linki
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inq-f2p/pc-download/base-game/standard-edition

hmm anladım yani sadece mp sınırsız öylemi? hep oynayabileceğim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayır kardeşim var hatta ben indirdim ve oynuyorum 1 saat önce bitti oyunun 6 saat hikaye modunu oynayabiliyosun ama multiplayer bölümü snırsız yani paralı alan oyuncularlada oyunu oynayabiliyosun fakat multiplayer dosyalarını ayrı indiriyosun al buda linki

bu demi sınırsız mp olan ?
     Dragon Age Inquestion Multiplayer bedavamı ?

• Bu 6 saatlik hikaye modu oyuna tıkla altında
    Dragon Age Inquisition - Dragonslayer multiplayer Expansion ve Destruction olmak üzere iki dosya var onlarıda oyunu indirdikten sonra indir multiplayeri doya doya oyna
  • quote:

Bu 6 saatlik hikaye modu oyuna tıkla altında
    Dragon Age Inquisition - Dragonslayer multiplayer Expansion ve Destruction olmak üzere iki dosya var onlarıda oyunu indirdikten sonra indir multiplayeri doya doya oyna

ben indirdim mp açık oldu direk ama mp sıkıcıymış yav. sibgle geçtim sonra
  • Ben daha mp oynayamadım nasıl çok mu kötü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.