Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
60.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byob

oyunun kontrollerini anlatabilir mi birisi bana?

skyrim gibi basit değil, leş gibi olmuş kontroller

Game pad ile oynuyorum çok çok rahat
    Bi ara klavye mause denedim ama hiç iyi değil skillleri kullanırken devamli göz klavyede skill barında ayrıca simple attack mouse ile sıkıcı Game pad de trigger tuşlarla daha rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar beni oyun masaüstüne atıyor sürekli sizdede aynı sorun var mı? Oyun orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Bi ara klavye mause denedim ama hiç iyi değil skillleri kullanırken devamli göz klavyede skill barında ayrıca simple attack mouse ile sıkıcı Game pad de trigger tuşlarla daha rahat

teşekkürler hocam gamepad ile deneyeyim bir de.

hedefi otomatik aldığı için basit ve yüzeysel geldi oyun bana, skyrimde kendiniz hedef alıyordunuz. sizce bu oyun gerçekten oynamaya değer mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

teşekkürler hocam gamepad ile deneyeyim bir de.

hedefi otomatik aldığı için basit ve yüzeysel geldi oyun bana, skyrimde kendiniz hedef alıyordunuz. sizce bu oyun gerçekten oynamaya değer mi?

Bence kesinlikle değer hocam şuan 35 saat filan oynadım geze geze heryeri çok zevkli cidden eğer pc high da filan kaldırılıyorsa grafikler efsane bence bu oyunun en az 200 saati var :)

Otomatik hedef alma olayına gelince mantıklı çünkü ilerleyen bölümlerde 4 kişi senin takım 6-7 kişide mob olunca kalabalık ortamda hedef alması sıkıntı oluyor o yüzden de bir hedefe kayıp kilitlenmek gerekiyor

Ama dedigim gibi oyumu biraz klavye mause ile oynadım çekilir gibi değil aksi Game pad ile çok zevkli kesin deneyin iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Arkadaşlar beni oyun masaüstüne atıyor sürekli sizdede aynı sorun var mı? Oyun orjinal.

Options'dan account ayalarına gel orada ki tikleri kaldır işaretli ise
  • Oyun çok güzel olmuş gerçekten. Başları tam ısınamadım ama ilerleyince yeni bölgelerin atmosferleri mükemmel olmuş. Yeni bir soluk getirmişler seriye. Yeterince büyük haritalarda yapacak bolca iş var. Eğer yeni ME oyununda da buna benzer yapı olursa harika olur. Frostbite güzel gitmiş oyuna. Kesinlikle tavsiye edilecek bir oyun
  • Yeter dedim ssdye yükledim yüklemeler 3-4 sn oldu.
  • 2015 yılı rpg yılı olacak diyorlardı katılıyorum ben o görüşe dragon age efsane zaten kimseböyle oyun beklemiyordu mass effectlede bunu pekiştirecekler
  • oyunu 3d olarak oynayan varmı benim gibi ? helixmode iyi iş çıkarmış 3d si çok iyi olmuş.
  • nerede bu vivienne oyun bitti bulamadım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

nerede bu vivienne oyun bitti bulamadım ya

Oyunun başlarında hani bir şehre gidiyorsun ya çıkarken sana bir davet geliyor dünya haritasına gir o şehrin üzerinde ufak bir yer açılıyor oraya git

• sağol buldum
  • oyun iyi de armor olayı yok tipler hep aynı ismi farklı dlc satmak için mod desteği de getirmemişler millet mod la yeni armorlar yapsın skyrim deki deadric set gibi bir set olsa ne güzel olurdu orgins de daha fazla armor vardı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 30 Aralık 2014; 11:35:02 >
  • Gamepad ile nasıl oynabiliyorsunuz, anlatırsanız güzel olur hoş olur, oyun göremedi bir türlü. Xbox gamepad var.
  • Bu oyuna oyun çeviri el atsa iyi olur. Bazı diyalogları kaçırıyorum. Bazılarını da hiç anlamıyorum.
  • Şurası açık ki bu ve bu türden diğer oyunlar herkese göre değil. :)
    Torchlight 2'nin fiyatı bir sigara parasına kadar düşmüş; Synergies ve Haknslash Essentials modları için bile alınıp tekrar tekrar oynanır, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namevt88

Gamepad ile nasıl oynabiliyorsunuz, anlatırsanız güzel olur hoş olur, oyun göremedi bir türlü. Xbox gamepad var.

bendede xbox gamepad i var.oyuna girmeden önce gamepad açık olacak oyuna tıklar gamepad i açarsan görmez.
    control ayarlarından gamepad yapackasın hepsi bu kadar.

birde sormak istediğim var karakteri tekrar nasıl yapılandıra bilirim ? consol dan felan varmı bir codu veya başka birşeyi ?
  • bu taktik ekranında bir karekteri düşmana yönlendirirp falanca özel hamleyi yap diyoruz mesela, karekter o hamleyi olduğu yerde yapıyo .... halbuki ilk oyunda otmatik olarak düşmana giderdi , bu olmayınca ben ne anladım taktik ekranından ? düzelmezmi bu olay yahu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 31 Aralık 2014; 4:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Bu oyuna oyun çeviri el atsa iyi olur. Bazı diyalogları kaçırıyorum. Bazılarını da hiç anlamıyorum.

aynen ya o banada oluyor tam çeviriyim derken başka bir cümle karışıyor
  • Oyun çok güzel bende sonlara yaklaştım ama karakterleri kontrol etmek ejderha kesmekten daha zor.İstediği kadar oyunu güzel yap kontroller berbat olduktan sonra bir şey farketmiyor.Oyun tamamen gamepad ile oynanmak için tasarlanmış.Klavye+mouse ile oynayanlar gamepad'e geçsin görsün aradaki farkı.Taktik kamerasına ise diyecek laf yok tamamen rezalet.

Onun dışına oyunun open world olması iyi olmamış.Arada çok ''bana git şu çiçekten 5 tane topla,git şu rifti kapat,şujraya git 4 tane bu hayvandan kes'' türü görevler oyundaki bütün atmosferi yıkıyor.Level almak içinde onları yapmak zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 31 Aralık 2014; 10:45:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.