Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
60.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • witcher'daki tüm malzemeleri de gördüm ben. Bir yerlerden vran kılıcı almak herhalde ölümdü... Mod atınca tüm silahlar çıkıyordu, Rahat etmiştim.
  • Ya oyunu yükledim, giriyorum ilk cinematicler falan sırasında, hatun bize rifti falan gösterirken bir anda ekran kararıyo ve oyle kalıyo. Sadece orda değil bir anda cinematiğin ortasında herhangi bir zamanda oluyor bu. Bu nasıl düzeltilir bilen varmı? Ekran kartı driverı güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım grafik ayarlarını kısarsan düzelir bilgisayarın kaldırmıyor demektir... Farcry 4 ü high da oynuyordum bu oyunda mediumu geçemiyorum gerçekten aşırı sisteme ihtiyaç duyuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Aynı sorunu bende yaşadım grafik ayarlarını kısarsan düzelir bilgisayarın kaldırmıyor demektir... Farcry 4 ü high da oynuyordum bu oyunda mediumu geçemiyorum gerçekten aşırı sisteme ihtiyaç duyuyor...

Evet oyle yaptım düzeldi, nası olabilir anlamıyorum grafikleri oyle ahım şahım gelmedi oyunun. Full grafikte gerçek izlenimi veren oyunları oynuyorum bunu nasıl oynayamam anlamıyorum. Bir de grafikleri düşürünce oyun çok rahatsız edici oluyor. Renkler birbirine karışıyor, her şey çok parlak ve aşırı cırtlak renkli oluyor. Soğudum resmen. Bir de elf açtım ibiş gibi oldu iyice. Parlak parlak, salak Bi duruşu var zaten. Sinirim bozuldu.

Yani bide benim bildiğim hani boyle çok düşük bir ekran kartın yoksa, Full grafikte yetmiyosa bile kasa kasa falan oynanır(çok anlamam bu işlerden ama). İlk defa boyle grafiği yükseltince hata veren oyun goruyom. Ya hiç açmazdı ya kasa kasa oynardım falan.

• Bakalım oyuna Türkçe yama ne zaman çıkıcak
  • 74 saatlik bir gameplay sonunda oyunu %100 olarak bitirdim.Oyun genel olarak çok çok iyiydi.Şaheser.Kitap gibi oyundu gerçekten.Darısı Witcher 3'e.
  • Eveeet onunun cılkını çıkarana kadar oynadım erkek rogue (dagger) ile bitirdim. Journalda sadece Inqusition İnspect görevleri kaldı ve oyunu sildim. Biraz update DLC filan gelsin. Oynadığım saveyi yapıştırıp devam edicem, kesilmedik ejderhalar kaldı.

Item konusunda arkadaşlara katılıyorum. Kendim Craft ettiğim armorlar silahlar ,oyunda görev yada sandıktan çıkanlardan daha kaliteli oluyorlar.

Oyun grafiksel anlamda FHD-Highta oynadım bana fazlasıyla yetti.

Karakteri Rogue açtım hançerli ama magelerle oynamak daha zevkli geldi. Rogue ile iki saat yanına gidicende vuracanda, büyücüye geçiyorum sıkıyorum uzaktan donduruyorum yada yavaşlatıyorum, bizim warrior ve rogue geçiriyor o arada, diğer taraftan okçu sıkıyor ohh mis

• ne garip adamlarsınız anlamadım gitti.

biri Full grafikte gerçek izlenimi veren oyunları oynuyorum der.daha öyle bir oyun yok bayada bir beklersin öyle grafiklerle bir oyunu oynamak için.

birde sen arkadaş 74 saatte nasıl %100 bitirdin ? oyunu yapan adamlar açıkladı %100 bitirmek için 200 e yakın saat diye.

adam akıllı 3 5 yorum var gerisi boş beleş yorumlar.

armor konusunda evet doğru düzgün armor yok dediğiniz gibi.1 tane armor bulayım güzel dursun üstümde en düşük özelliklere sahip olsun takıcam artık o derece oldum :)

1 tane buldum vivi giyiyor ben giyemiyorum nedense bayada hoşuma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 4 Ocak 2015; 19:07:00 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Oyun tam anlamıyla hevesimizi kursağımızda bırakıyor o yönden. Tatmin edici ne armor ne weapon var.

Craft ile çok güzel eşyalar yapılabiliniyor.
    Bence bu yüzden yaptılar. Hele ki crafting sevenler için güzel.
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Grafik ayarlarını yükseltince oyunun oynanamasını ben de ilk defa bu oyunda gördüm... Bence insanları sömürmek için yapılmış olabilir, daha iyi donanımın yoksa anca bu kadarını görürsün diyor bir nevi, halbuki Farcry 4 ü high da takılmadan oynuyorum bu ne saçmalıktır... Bu konuda ubisoftu en kötüsü sanırdım ama yanılıyormuşum daha beteri de varmış ögrenmiş olduk...
    Bu arada ekran kartım Asus 2gb 650ti boost...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

ne garip adamlarsınız anlamadım gitti.

biri Full grafikte gerçek izlenimi veren oyunları oynuyorum der.daha öyle bir oyun yok bayada bir beklersin öyle grafiklerle bir oyunu oynamak için.

birde sen arkadaş 74 saatte nasıl %100 bitirdin ? oyunu yapan adamlar açıkladı %100 bitirmek için 200 e yakın saat diye.

adam akıllı 3 5 yorum var gerisi boş beleş yorumlar.

armor konusunda evet doğru düzgün armor yok dediğiniz gibi.1 tane armor bulayım güzel dursun üstümde en düşük özelliklere sahip olsun takıcam artık o derece oldum :)

1 tane buldum vivi giyiyor ben giyemiyorum nedense bayada hoşuma gitmişti.

Neyi ima ettiğimi anlayamayacak durumda bu günlere kadar nasıl yaşadın merak ettim. Bir Watch dogsu assassins creedi Full grafikte oynayabiliyosam herhalde bu kartondan saç sakallı oyunuda oynarım beklentisindeydim. Saçın giysinin içinden geçtiği, cilalanmış gibi durduğu hareket edince dalgalanmadığı bir oyunu en son 2000 yılında falan gördüğüm için şaşırdım haliyle. Hani bundan kaç yıl öncesinin oyunu olan skyrimdin bile grafiklerinin göze daha hoş geldiğini düşünürsek yerinde bir şey yazdım bence.

Hele her ırk ve cinsiyet için aynı saç modellerinin olması gibi çağ dışı bir saçmalığın olduğu, haritayla etkileşimin 0 olduğu, openworld diye bahsedilip kesinlikle öpen World olmayan bir oyun olduğunu düşünürsek nasıl yılın rpgsi falan seçilebildiğini anlamadım. Ama bu farklı bir konu tabi ben grafiklerden bahsediyorum sadece.
    Lore iyidir herhalde ama artık onuda oynadıkça gorecez. He halada oynayacak yapacak bir şey yok. Tek tesellim bu 1 aylık uğraşın sonucu olan oyuna para vermemiş olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 4 Ocak 2015; 23:22:30 >

• Oyunda 30 saat olmuş ve oyunu değerlendirmek gerekirse bana da:o'da yaşadığım duyguları yeniden hissettir di ayrıca skyrimden sonra uzun zamandır bir oyun kendine bukadar bağladı.

Ve unutmadan The Hinterlands' da "Playing With Fire"görevinde bug mu var heykelin etrafında saat yönünde 3 tur dönmek gerekiyor spritlerin çıkması için bunu biliyorum ve okadar denememe rağmen bir türlü olmadı geçen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 5 Ocak 2015; 13:49:47 >
  • ara videolarda takılmalar oluyor fps 30da kalıyor sebebi ney ?
  • HadwiCk^ kullanıcısına yanıt
    Bilmediğimiz bir nedenden ötürü Bioware ara videoların 30 fps sabit olması gerektiğine hükmetmiş durumda. Dolayısıyla 30 fps'ye kitlemiş videoları.
  • Dönmeye devam et çıkacak.

• Fabrice kullanıcısına yanıt
    fakat kasma yapıyor
  • Mükemmel mekanlar var oyunda gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

ara videolarda takılmalar oluyor fps 30da kalıyor sebebi ney ?

Nette çözümü var 60 yapabilirsin

• RPG geçmişim aylarımı harcadığım Diablo 3'den ibaret o da bu sınıfta bir RPG sayılmaz zaten.

Türe uzun zamandır el atmak istiyordum ama direk dalıp öğrene öğrene dünyasına bağlanacağım bir RPG bulamadım Skyrim'i falan hiçbirşey yapamadan bırakmıştım.

Nedendir bilmiyorum PC'ye orjinal aldım Inqusition'ı meksika origin sağolsun.Aslında ne ilk 2 oyunu biliyorum ne de bol questli bol diyaloglu bir RPG oynamışlığım var.İlgimi çeken müthiş dungeonlar ve ejderhalar oldu.Yıllardır oyuncuyum bu türe ne kadar cahil olduğumu şuradan anlayın armor ve weapon craft'ı için listedeki malzemelerin tamamı gerekiyor sanıyordum dedim ki craft bu oyunda imkansız oyunda kaç saat ilerledikten sonra keşfettim asıl mantığı.

Fakat gide gele öğrendim ve şimdi başından kalkamıyorum İngilizcem yeterli her diyaloğu ölçüp biçiyorum keşke evrene daha hakim olsaydım ama yinede Inqusition'da tamamen Fransız kalmadım olaya.Müthiş bağlantılar harika bir lore var oyunda her karakterin altı çok sağlam yazılmış.

Belli bir level'a kadar trainer kullandım dps yi arttırdım biraz craftı öğrenince onada gerek kalmadı.

En son "Wicked Eyes and Wicked Hearts" görevini tamamladım birisi spoiler içerisinde oyunun ne kadar bir kısmının kaldığını yazabilir mi pek bitsin istemiyorum işin aslı.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.