abi şu garden felan geliştir dedi skyhold da önüme 2 seçenek çıktı hangisini seçeyim bilemedim
evohan
kullanıcısına yanıt
Cole ile konuşman lazım. Gruptan atabilirsiniz veya devam edebilirsiniz. Diyaloglarda ne olduğunu alnarsınız zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: SlayerPIN0
Cole ile konuşman lazım. Gruptan atabilirsiniz veya devam edebilirsiniz. Diyaloglarda ne olduğunu alnarsınız zaten.
evet çözdüm orayı
şimdi rune craft olayına taktım ya dragon blood lazım mesela ama o ufak dragonlardan kesiyom çıkmıyo hiç ,yine giant spider glad istiyo 50 tane giant sipder kesitim hiç birinden bişe çıkmadı
Hile yapmak yerine adam gibi oyunu oynasan bence zevk alabilirsin.
bu 30 power verip girdiğimiz balo kısmını bugün geçtim.oyunun % kaçlık dilimindeyim bilen varmı arkadaşlar ? birde aşırı derecede power oldu 350 kadar napıcam bu kadar power ı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ayvacuk
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
- benim grup vl 7 oldu ama şu çöl olan haritada örümcekli bir mağra var oraya dalamıyorum ,örümcekler 2 dk da tüm grupbu hallediyor , bir şeyi yannışmı yapıyorum acaba ?
- sağlık potion u 8 den fazla alınmıyormu ?
- ikisir yapmak için şematikler çok az bunları satan bir yer var mı ?
-O örümceklerde 10.seviye de bile zorlanırsın şimdilik uzak durmak en iyisi.
-Sağlık iksirini wartable da ki bir perk ile 12 ye çıkarabiliyorsun.
9-10 level lerdeydi grup daldım o mağraya hallettim hepsini ama Inquisitor olduktan sonra alınan Mark of the Rift skill ini kullandım :) bide Cole a sağlam bir ok yapmıştım o baya iş gördü
quote:
Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa
bu 30 power verip girdiğimiz balo kısmını bugün geçtim.oyunun % kaçlık dilimindeyim bilen varmı arkadaşlar ? birde aşırı derecede power oldu 350 kadar napıcam bu kadar power ı ?
4 yada 5 tane ana görevin kalmış.
Arkadaşlar son updatelerden sonra oyunun FPS'si,yükleme süresinde bir değişme var mı?
TheLiqht
kullanıcısına yanıt
Yok yamayla bir değişiklik olmuyor maalesef, gecikmeler için SSD şart, sistemi SSD'ye taşıdım makul seviyelere indi. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Khoradasein
Yok yamayla bir değişiklik olmuyor maalesef, gecikmeler için SSD şart, sistemi SSD'ye taşıdım makul seviyelere indi. :)
Fakat oyunun kopya koruma sisteminin fiziksel olarak SSD'ye zarar verdiğine dair şikayetler vardı. Save - load sürelerinden kısacağız diye SSD'yi çöpe atmayalım.
Oyun ilk çıktığında vardı bu rivayetler, sonrasında doğrulandı / yalanlandı ne oldu bilmiyorum.
Fabrice
kullanıcısına yanıt
Ben de duydum o söylentileri üstat lakin hayat kısa zaman kıymetli. :) Kullanmayal başlayalı bir ay kadar oldu, şimdilik bir sıkıntı yok.
SSD'ye niye zarar versin ki?
İddiaya göre, söz konusu kopya koruma sistemi diske çok fazla okuma ve yazma yaptırıyormuş...
burdaki rift nekadar zordu ya 10. lvl de taktik kasa kasa öldürdüm hepsini ama baya zevkli oldu :) bidfe resist pot lardan aldım yanıma öyle anca
daha 3 harita bitti. ejderhayı kesmedim hinterlandsdakini olduk 11 level. senaryonun yarısında bile değilim. hardda oynayınca cok zorlanıyorum allahtan. solasa skilleri sprit ve colda verdim. karınınkinide tank yaptım vanguard ve shield. tavsiyemdir. nightmarede oynuyordum riftler cok zorlaşınca harda çevirdim. imkansız oluyor. bildiğin exp farm yapmak gerek haritada dolaşıp oda gereksiz. istediğin kadar strateji yap 300 400 vuruyor bütün düşmanlar.mmorpa cevirdim bi an oyunu :D..
birde leliananın perki var. craft için malzeme veriyor. cok önemli bir detay hardda ve nmde oynayanların crafta cok ihtiyacı var. leliananın perki açıp rahatlarsınız.
ben hinterlandsten sonra zorlandım düzgün bi asa bulana kadar exalted plainste buldum ama daha iyi bir asa varmış herlade görevde veriyomuş o nerede bulabilirim
valla bende ilk başlarda çok zorlanmıştım.sonra alışınca ve çözünce bazı şeyleri şimdide çok baside kaçıyor. seranın eline 2 hancer ver hancer skillerinide fulle.neredeyse tek atıcak herşeye. vivi ye hiç birşey yapmana gerek yok eline ne silah ne elbise.sadece yeşil olan skil ağacını fulle.ölen olursa kaldırsın canı az olan varsa can bassın üstünede kalkan tamam. cas a ise zırh ve elinede iyi bir silah ver oda tamam. kendinede kalkan ve knigt slini aç tamam.zaten zırhınıza silahınıza özeneceksiniz söylemeye gerek yok. ben armoru 200 olan bir giysi giymiyorum mesela göze hoş gelen bi giysi yaptım kendime tamamdır :)
son olarak lvl almak için basit bir yöntem var.haritanın birince adı aklıma gelmedi akşam bakayım hangi harita olduğuna. mağralar var 4 tane ışığı yakmanızı istiyor sırasıyla yanlış sırada giderseniz 4 tane yaratık çıkıyor sürekli yanlış kombinasyon yapıp 1 saat içinde 5 6 lvl hemen alırsınız lvl sıkıntısı olanlar için.
tabi bunları yaparsanızda bu defa hard modu size easy olarak gelecek zevk alamıcaksınız nm ideal olacak oyundan zevk almak içn :)
iyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa
valla bende ilk başlarda çok zorlanmıştım.sonra alışınca ve çözünce bazı şeyleri şimdide çok baside kaçıyor. seranın eline 2 hancer ver hancer skillerinide fulle.neredeyse tek atıcak herşeye. vivi ye hiç birşey yapmana gerek yok eline ne silah ne elbise.sadece yeşil olan skil ağacını fulle.ölen olursa kaldırsın canı az olan varsa can bassın üstünede kalkan tamam. cas a ise zırh ve elinede iyi bir silah ver oda tamam. kendinede kalkan ve knigt slini aç tamam.zaten zırhınıza silahınıza özeneceksiniz söylemeye gerek yok. ben armoru 200 olan bir giysi giymiyorum mesela göze hoş gelen bi giysi yaptım kendime tamamdır :)
son olarak lvl almak için basit bir yöntem var.haritanın birince adı aklıma gelmedi akşam bakayım hangi harita olduğuna. mağralar var 4 tane ışığı yakmanızı istiyor sırasıyla yanlış sırada giderseniz 4 tane yaratık çıkıyor sürekli yanlış kombinasyon yapıp 1 saat içinde 5 6 lvl hemen alırsınız lvl sıkıntısı olanlar için.
tabi bunları yaparsanızda bu defa hard modu size easy olarak gelecek zevk alamıcaksınız nm ideal olacak oyundan zevk almak içn :)
iyi forumlar.
lost souls bölümü o dediğin..
HadwiCk^
kullanıcısına yanıt
Open world olduğu için siz de benim gibi o bölgeye erken girmişsiniz. Hinterlands, Çöl ve Follow Mire'dan sonra aslında gidilecek zone Crestwood'muş. Orası daha makul sizin seviyenizde.