Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
59.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ejderhayı kesmek için görev mi alıcaz yoksa kesebilirmiyiz direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

Bu ejderhayı kesmek için görev mi alıcaz yoksa kesebilirmiyiz direk

direk kesebilirsin ama zorlanıkrsın dikkat et bende 20 dk sürdü :D
  • ejderhayı kesemiyorum ya 12 levelim bide ayıp ayıp harddan mediuma düşürdüm hala aynı durum
  • Arkadaslar staff yapmak istiyosaniz örnek olsun bunlar :D
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]

• 2 side baya is görüyo

• Bunu bulamadım bi bulsam baya isime yarıycak

• Arkadaşlar buda benden olsun bari :) şimdide kıyafeti yapmaya çabalıyorum bakalım nasıl olacak :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyundan atmaya bir çözüm var mı
    amd kartlarda directx hatası var son beta sürücüyü yükleyin demişler ama gene atıyor directx hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

şu oyundan atmaya bir çözüm var mı
    amd kartlarda directx hatası var son beta sürücüyü yükleyin demişler ama gene atıyor directx hatası veriyor

Oyundaki account ayarlarında ki tik leri kaldırmış mıydın ?

• Arkadaslar oyunda herseyi anladim ama hala anlayamadigim bisey var metal,leather gibi crafting materyalleri nasil ve nerden elde edilir yardimci olursaniz sevinirim.

• Fabrice kullanıcısına yanıt
    ejderi kestin mi ?
  • Buradan tüm oyunculara sesleniyorum, eğer offline oynuyorsanız bilgisayarın saatini öne alarak tüm görevleri tamamlayabilirsiniz.

Power yettiğince hepsini tamamlayın arkadaşar. Kendim denedim ve buldum, o neydi lan öyle, bir adam yolluyorsun 3 saat bekle allahtan reva mı lan!!!

hadi iyi oyunlar.

bak kaç dakika olmuş, temel bir iki görev dışında tüm haritayı temizledim.

resources denen görevler sadece materyal toplama amaçlı, onları yapmanıza gerek yok, kendini sürekli tekrar ediyor ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Ocak 2015; 2:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Buradan tüm oyunculara sesleniyorum, eğer offline oynuyorsanız bilgisayarın saatini öne alarak tüm görevleri tamamlayabilirsiniz.

Power yettiğince hepsini tamamlayın arkadaşar. Kendim denedim ve buldum, o neydi lan öyle, bir adam yolluyorsun 3 saat bekle allahtan reva mı lan!!!

hadi iyi oyunlar.

bak kaç dakika olmuş, temel bir iki görev dışında tüm haritayı temizledim.

resources denen görevler sadece materyal toplama amaçlı, onları yapmanıza gerek yok, kendini sürekli tekrar ediyor ona göre.

Siz RPG'nin katilisiniz katili

Ben 83 Saat civarında %100 bitirdim oyunu hepsini de birer birer bekledim.

• Su balo gorevi zevkliydi baska varmi onun gibi zevkli gorev :D ben karşılaşmadım

• Sonunda oyuna vakit ayırıp da uzun süre oynama şansı buldum. Daha çok oynanışı denemek adına pek ana görev yapmadan haritada dolanarak oynadım. Oynanış açısından bir Dragon Age: Origins değil ama yine de fena olmamış. Bazen ortalık çok karışıyor, takımda kontrol etmediğiniz büyücü de kafasından büyü attığında friendly fire can sıkabiliyor. Denemedim ama büyücünün alan büyülerini otomatik atmamasını sağlayan bir ayar varsa onu deneyeceğim. Çünkü kafasına göre attığında tam gerektiği anda kullanamayabiliyorum.

Oynanış açısından merak ettiğim taktik yapmanın önemli olup olmadığıydı. Yani bodoslama dalmak ile elemanları düzgünce yerleştirip strateji uygulamanın bir artısı var mı diye baktım. Origins'teki kadar hayati olmasa da taktik yapmak işe yarıyor. Rastgele saldırdığımda zar zor geçebildiğim bölümleri, load edip taktiksel oynayarak denediğimde sorun yaşamadan geçebildim. Bir de Origins'te tuzak kurabiliyorduk. Rakibi yavaşlatmak ya da durdurmak veya alan damage vurmak için. Bunda da var mı tuzak. Şu ana kadar bombaları keşfedebildim ama tuzağa rastlamadım.

• Taktik origins e göre baya zayıf,ancak yinede alıştıkca kendi dövüş tarzını yakalayabiliyorsun, craft olayı daha çok zaman harcatıyor oyunda bence, bide skill combolar varda halen tam çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosuonjx

Sonunda oyuna vakit ayırıp da uzun süre oynama şansı buldum. Daha çok oynanışı denemek adına pek ana görev yapmadan haritada dolanarak oynadım. Oynanış açısından bir Dragon Age: Origins değil ama yine de fena olmamış. Bazen ortalık çok karışıyor, takımda kontrol etmediğiniz büyücü de kafasından büyü attığında friendly fire can sıkabiliyor. Denemedim ama büyücünün alan büyülerini otomatik atmamasını sağlayan bir ayar varsa onu deneyeceğim. Çünkü kafasına göre attığında tam gerektiği anda kullanamayabiliyorum.

Oynanış açısından merak ettiğim taktik yapmanın önemli olup olmadığıydı. Yani bodoslama dalmak ile elemanları düzgünce yerleştirip strateji uygulamanın bir artısı var mı diye baktım. Origins'teki kadar hayati olmasa da taktik yapmak işe yarıyor. Rastgele saldırdığımda zar zor geçebildiğim bölümleri, load edip taktiksel oynayarak denediğimde sorun yaşamadan geçebildim. Bir de Origins'te tuzak kurabiliyorduk. Rakibi yavaşlatmak ya da durdurmak veya alan damage vurmak için. Bunda da var mı tuzak. Şu ana kadar bombaları keşfedebildim ama tuzağa rastlamadım.

Oyunda tuzak var.Bir grubun başında ağır zırhlı bir adam varsa bodoslama dalamazsın 2 dakikada pert ediyorlar grubu.O yüzden taktikler her zaman olmasa da bazen hayati önem taşıyor.
    + olarak friendly fire ı ayarlardan kapatabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: charli293

Arkadaslar oyunda herseyi anladim ama hala anlayamadigim bisey var metal,leather gibi crafting materyalleri nasil ve nerden elde edilir yardimci olursaniz sevinirim.

Heryerden elde edebilirsin, yaratıkların üstünden.öldürünce deri veya kanları çıkıyor mesela, taşlarda kayaların.üzerlerinde, alan tarama tuşuna bas gezerken o bulur taşları... Satıcılardada oluyo

• Tmm onuda ogrendim tesekkurler yinede,peki kolay perk kazanmanin bir yolu varmidir?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.