Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
59.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir haritada yapılabilecek ne varsa yap(çer çöp toplama görevi hariç) en fazla influence point ejderha kesince geliyor kesebilecek item ve seviyede isen fazla beklteme derim
  • Ps4'ü olupta pcde oynayanlar kontroller zor geliyorsa dualshock 4'ü DS4WİNDOWS prgoramı ile kablolu kablosuz oynayabilir
  • kaç levelde hinterlandstaki ejderi kestiniz ?
  • HadwiCk^ kullanıcısına yanıt
    Ben 15 levelda kestim ama warior olarak,mage kullaniyorsan daha kolay olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte benim takım , craft olayını baya kastırdım bakalım daha neler görücez :)

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Ocak 2015; 15:18:01 >

• beyler i5 2450m, 4gb ram, amd 7650m 2gb kaldırır mı lowda rahat ?
  • napsam acaba ya. Shadow of Mordor kurulu bende ama ben daha fazla yer yemek istemiyorum
  • dövüşlerde skill kullanırken onların aralığını daraltan bir şey varmı acaba ? ( kullanım sıklığını çoğaltacak şekilde yani )
  • evohan kullanıcısına yanıt
    kastırdım derken ? biraz açıklayabilir misiniz craftı ilerletmeyi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

kastırdım derken ? biraz açıklayabilir misiniz craftı ilerletmeyi istiyorum

yani hammadde ve şematikleri topladım baya , hammadenin yada şematiğin tier derecesi arttıkca daha iyi craft oluyor ... yine armor ve silahlar için ek parçalarda mevcut bunlar içinde şematikleri arayıp bulmak şart , rune ların olduğu bir listede var mumkunse tüm rune şematiklerini topla , perk ekranınada craft için işe yarayacak perk ler var bunlarıda inceleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Ocak 2015; 13:43:29 >
  • Arkadaslar inanmayacaksiniz belki ama ben oyunu 63.saate bitirdim,suan yan gorev ve dragonlarla ugrasiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charli293 -- 21 Ocak 2015; 13:58:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet 200 küsür saat devirmiş ama daha 15 sayfa olmuş cok yardımcı ve paylaşımcısınız oyunu bitiren gençler sağolun :D
  • Ya arkadaş, önemli olan bu oyunu karakter diyaloglarını yaşayıp oynamak. Aynı origins'deki gibi takımları değiştire değiştire tecrübe etmek...

Kimi karakteri seviştirmek, kimi karakterlerin approval tiplerini tekrar tekrar seçip en iyisini bulmak....

Bitirdikten sonra bir daha başlayıp templar yada mage tersini seçmek.

İlk oyunu ben kaç yüz saatte bitirmişimdir. Oyunun mekaniğini öğrendikten sonra bazı şeyler daha hızlı geçilecektir.

Mesela ben offline mod'da saati ileri veya geri almaktan bahsettim, bu oyunu katletmek için değil angaryayı geçmek için... Adamı gönderiyorsun alt tarafı bir tane

quest açılıyor. Bunları da beklememek lazım artık.

Paylaşıma gelirsek paylaşacak ne var??

wikia'dan okuyun!!
  • Beyler belki bahsedilmiştir tüm sayfaları okumadım kusura bakmayın ama Intel Core 2 Duo gibi çift çekirdekli işlemciler de sorun çıkarmadan oynanıyor mu oyun ? GTX 460 ile birlikte rahat oynayabilir miyim ?
  • Bashare kullanıcısına yanıt
    Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows® 7 (SP1) / Windows® 8 / Windows® 8.1 / (64 Bit Sadece!)

İşlemci: Intel Quad Core @ 2.0 GHz yada AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz

RAM: 4 GB

Ekran Kartı: Radeon HD 4870 / GeForce 8800 GT (512MB VRAM Shader Model 4.0 ve DirectX 10 destekli)

DirectX: 10

Sabit Disk: 30 GB Boş Alan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WildClawzz -- 23 Ocak 2015; 0:01:39 >
  • Yani?
  • Bu oyunun Türkçe çeviri işine neden kimse el atmadı, olur da bir çalışma olur diye hala oyunu oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bu oyunun Türkçe çeviri işine neden kimse el atmadı, olur da bir çalışma olur diye hala oyunu oynamadım

Sıradan bir oyun değil hocam bu. Sayısız diyalog, kitap vs... var oyunda. Çevir çevir bitmez. Çeviren vardır belki bilmiyorum ama ben pek beklemeyin derim Türkçe'sini. En azından yakın gelecekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

şu oyundan atmaya bir çözüm var mı
    amd kartlarda directx hatası var son beta sürücüyü yükleyin demişler ama gene atıyor directx hatası veriyor

Oyundaki account ayarlarında ki tik leri kaldırmış mıydın ?

evet
    ama çözülmedi, bazen 5dk bazen 1saat sonra atıyor
  • Arkadaşlar Allah aşkına birisi yardımcı olsun,kafayı yemek üzereyim.
    Oyunda dışarıda olan fightlarda deli gibi fps düşüşü yaşanıyor,ilk oynamaya başladığımdan beri bu böyle ancak ejderha kesme kısmında artık çekilmez bir hal aldı.Gelen attacklardan bile kaçamıcak seviyede fps yerlerde.
    Üstelik PC de bile oynamıyorum,ps4 de böyle birşeyin olması inanılır gibi değil.Ayar kısıyım deniyimlik bir durumda yok.
    Benim dışında böyle bir durum başına gelen var mı acaba?
    Oyunu silip kurmayı bile denedim ancak sorun hala devam ediyor.
    Digital olarak satın almamın bir sebebi olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.