Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
60.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür oyunları türkçe yama olmadan çat pat anlayarak oynamak hoşuma gitmiyor. Biraz denedim ilk başta çok hoşuma gitti grafikler oynanis çok iyiydi fakat bi süre sonra ingilizce kasmaya başladi beni. Umarım yakın zamanda türkçe yama çıkaracak bi grup müjdeler dai sevenleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 7 Ocak 2015; 1:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kusura bakmayın youtube linkide verilmiş ama bakımyorum inanın imkanım yok bu nedenle soruyorum
    vivienne denen kadını bulmam lazım.
    bir arkadaş önceki sayfalarada oyuna ilk girdiğin şehirde sana bir davet geliyor orada küçük bir yer açılıyor demiş, ben anlamadım yani yapamadım bulamadım şu kadını nrede bulacağız 9 level oldum hala aynı adamlrala oynuyorum
    vivienne yi bulmamda yardımcı olur musunuz. ayrıca bu kadını kniht ench mi yapmak lazım. mage mi , ben iki mage ile oyunoyrum
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Savaş tabelasından val royeux isimli yere ışınlan. Orada herkes ile konuş. Birisi gelip seni davet edecek. Ardından world mapi aç ve yuvarlak bir ikon göreceksin. Oraya ışınlan biraz muhabbet edip viviyi takıma alabilirsin.

• 15 saat oldu hala hinterlands deyim 2 tane rift var 12 level ben 8 levelim başka haritaya ışınlandım. mantıklımı gidiyor oyun ? :D
  • bu storm haritasında red lyim mağarası kapalı geçemiyorum
  • Arkadaşlar exalted plains haritasında köprüyü nasıl geçebilirim ve dragonada gidecek yol taşlarla kapalı 3.Campada gidemiyorum.Ne yapmam lazım.

Edit:tmmdır hepsini buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 9 Ocak 2015; 0:12:44 >
  • sizce en iyi tavern song hangisi bence sera was never :D
  • HadwiCk^ kullanıcısına yanıt
    War tabledan açabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

15 saat oldu hala hinterlands deyim 2 tane rift var 12 level ben 8 levelim başka haritaya ışınlandım. mantıklımı gidiyor oyun ? :D

Hinterlands da çok durmussunuz başka haritada ana görevden ve diğer harita kesimlerinden devam edin ileride döneceksiniz zaten tekrar daha birçok görev veriyor Hinterlands dan

• arkadaşlar bütün dragonları kestim 1 tane kaldı empire di lionda oda sürekli ucuyor nasıl indirebilirim onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soulmech

arkadaşlar bütün dragonları kestim 1 tane kaldı empire di lionda oda sürekli ucuyor nasıl indirebilirim onu?

Orada 3 ejderha var. 3ününde kendine ait yeri var. Uçmaması lazım.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. teşekkür ederim.
    arkadraş 15 saat hinterlands da oyalanmış ben tam 25 saat oyalandım yok böyle bir zaman :)))

bu arada hinterlands da bir ejderha gördüm, her dünyada bir ejderha mı var acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 9 Ocak 2015; 13:41:49 >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Çoğu haritada var ejderhalar. 10 tane mi ne vardı tam bilmiyorum ama.
  • - benim grup vl 7 oldu ama şu çöl olan haritada örümcekli bir mağra var oraya dalamıyorum ,örümcekler 2 dk da tüm grupbu hallediyor , bir şeyi yannışmı yapıyorum acaba ?

- sağlık potion u 8 den fazla alınmıyormu ?

- ikisir yapmak için şematikler çok az bunları satan bir yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Ocak 2015; 18:57:16 >
  • Level yukset oyle eene birde

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

- benim grup vl 7 oldu ama şu çöl olan haritada örümcekli bir mağra var oraya dalamıyorum ,örümcekler 2 dk da tüm grupbu hallediyor , bir şeyi yannışmı yapıyorum acaba ?

-O örümceklerde 10.seviye de bile zorlanırsın şimdilik uzak durmak en iyisi.

-Sağlık iksirini wartable da ki bir perk ile 12 ye çıkarabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

- benim grup vl 7 oldu ama şu çöl olan haritada örümcekli bir mağra var oraya dalamıyorum ,örümcekler 2 dk da tüm grupbu hallediyor , bir şeyi yannışmı yapıyorum acaba ?

anladım kardeşim o perk hangisi acaba bende baktım ordan ama diğer pot ları arttıran perk i yapmıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

anladım kardeşim o perk hangisi acaba bende baktım ordan ama diğer pot ları arttıran perk i yapmıştım

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
    @evohan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 9 Ocak 2015; 19:26:16 >

• Dragon 3 Muhteşem bir Oyun! umuyorum Öyle Olsun, Ama hicbirOyun Dragon Age'nin verdigi Sürükleyiciligi vermez (Mass Effect Serisi Haric) tabi Benim Görüşüm.
    Yorumlara Bakiyorum RPG oyununu yerden yere Vuranlar var
    Dragon Age Paha Bicilemez.
    Dragon age 2 Güzel Oyun Lakin 1.cisini Oynayanlar 2.cisini Görünce ilk oyunun verdigi Hazla Daha Oyun başi hevesleri KAcmiştir Cöp diyenide var.Emin olun 2. oyunda güzeldir.Ama İlk oyunla baglantisi yok.2.oyunuda oynayin birşey kaybetmezsiniz.
    3.oyuna gelirsek GÖrecegiz Ama Gördügüm Kadariyla Muhteşem Bir Grafik ve Akim var :) Sürükleyici Olacagi Aşikar

Dragon Age'nin 3.Serisinin TÜRKÇE CEVİRİ NEFERLERİNİ Meydanda Görmeyi diliyorum :D Zor ama.. RPG Artik Cevrilmesi zor degil. daha Önce Kanitlandi !! umarim türkçeyi Bu güzel Oyunla Süsleriz !
  • Skyhold a geçince Cole gelmedi ya çarpı çıkıyo üstünde, ne oldu bu karektere bir sürü şey koymuştum üstüne onlarda uçmuş ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.