Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
20
Favori
59.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyuna da tr yama yapılsa da ortalık şenlense :) forum da dragon age origins ortamını özlüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedTigger

Arkadaşlar oyunda 14. levele yaklaşmak üzereyim.Mage sınıfından Karakter oluşturdum. Arkadaşım skyhold açılınca mage sınıfı için öğretici büyücülerin geleceğini ve bu sayede karakterime hem kılıç hemde büyü yapma imkanı sağlayan yeni bir yetenek ağacının açılacağını söyledi. fakat skyhold açılmasına rağmen bahsetiği büyücüler halen bende görünmüyor. arkadaşımda hangi görevden sonra geldiklerini hatırlamıyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yadımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

benim bildiğim skyhold dan çıkıp tekrar gelince geliyorlar bir video da çıkıyor. ama eğer gelmiyorsa muhtemelen belli bir level lazımdır. 15 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom Khan

quote:

Orijinalden alıntı: RedTigger

Arkadaşlar oyunda 14. levele yaklaşmak üzereyim.Mage sınıfından Karakter oluşturdum. Arkadaşım skyhold açılınca mage sınıfı için öğretici büyücülerin geleceğini ve bu sayede karakterime hem kılıç hemde büyü yapma imkanı sağlayan yeni bir yetenek ağacının açılacağını söyledi. fakat skyhold açılmasına rağmen bahsetiği büyücüler halen bende görünmüyor. arkadaşımda hangi görevden sonra geldiklerini hatırlamıyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yadımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

benim bildiğim skyhold dan çıkıp tekrar gelince geliyorlar bir video da çıkıyor. ama eğer gelmiyorsa muhtemelen belli bir level lazımdır. 15 olabilir.

Hocam cevap için teşekkür ederim. Hallettim.
    Büyücüler savaş tahtasındaki bir görevi yaptıktan sonra geliyor. Arkadaşlara tavsiyem knight enchanter yeteneğini geliştirsinler. belirli bir seviyeye geldikten sonra bu yetenekle düşmanlara hasar verdikçe sizin canınızı koruyan bir kalkan veriyor. dragon savaşlarında müthiş işe yarıyor.

• İ7 Q720 işlemci -4GB RAM-HD 5730 1GB EKRAN KARTI var laptopun arkadaşlar.İndirip kurdum oyunu fakat launcher hiç bir tepki vermiyor.Baya bir ilaçta denedim aslında.Sistem gereksiniminden dolayı mı açmıyor oyunu yoksa ilaçlarda mı bir sıkıntı var arkadaşlar?
  • Oyun neden hiç tutmadı acaba,neredeyse hiç oynayan yok konu mezarlık gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Oyun neden hiç tutmadı acaba,neredeyse hiç oynayan yok konu mezarlık gibi.

Çünkü Türkçe yama çıkmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Oyun neden hiç tutmadı acaba,neredeyse hiç oynayan yok konu mezarlık gibi.

Çünkü oynanış kötü.

Güzel grafik+güzel efekt+çok kötü oynanış = Ergen oyunu
  • dostlar bnde rx290 kart var ancak oyunda ara sahnelerde tekleyerek izliyorum. kasma değilde yağ gibi kaymıyo yani. kartın fanıda hayvan gibi çalışıyor. kart ısındığındanmı böyle yapıyor anlamadım veya ayarlarda buna sebep olan bir özellikmi açtım bilemedim.
  • dr.halil kullanıcısına yanıt
    Mantle açmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Mantle açmayı denediniz mi?

Mantle açık hocam. Çözdüm nihayet . Problemi yaşayacak arkadaşlar vardır veya bi gün karşılaşacaklardır. Vereceğim linkteki yönergeyi takip ederseniz bütün sorun çözülüyor. https://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2mm319/dragon_age_inquisition_30fps_cutscene_framerate/

• Yeni bir eklenti gelmiş oyuna,Black Emporium diye.Mobilde olduğum için detay veremiyorum,ilgilenenler detaylı atsın.

• Karakter yapımı bir tek banamı zor geldi? Düzgün tipli adam yapmak 1,5 saatimi aldı.
  • Oyun hata vermeden kapanıyor da acaba sizde de oluyor mu bu? Herhangi bir çözüm de bulamadım aramalarda. Son sürüm (1.0.0.9) yüklü Origin kendiliğinden yükseltmiş. Oyun ilk çıktığında böyle bir sorun yoktu halbuki.
  • Yusac kullanıcısına yanıt
    aynen bende baya uğraştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

Oyun hata vermeden kapanıyor da acaba sizde de oluyor mu bu? Herhangi bir çözüm de bulamadım aramalarda. Son sürüm (1.0.0.9) yüklü Origin kendiliğinden yükseltmiş. Oyun ilk çıktığında böyle bir sorun yoktu halbuki.

oyun ayarlarında save cloud açık olduğunda yapıyordu bir zamanlar. Onu kapatıp öyle oynamayı deneyebilirsin. Zaman zaman orayı açıp origin'e save edersin.
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Mesajı yazdıktan sonra oyuna girdim ve 3-4 saat boyunca kapanma olmadı. Dediğin ayarı bulamadım da tam yerini belirtebilir misin?
  • beyler oyunda 150 saati devirdim. ama vivienne blackwall ve sera karakterlerini açamıyorum bir türlü. forumlarda araştırdım fakat

skyholda taşındıktan sonra

imkanı olmadığını söylüyorlar. varsa bilen biri yardımcı olsun yoksa gerçekten 150 saati bırakıp baştan oynicam gibi duruyo . yazıkki save bile yapmamışım gerilerde.
  • Oyun sonundaki sahneyi açıklayabilecek biri var mı?

• AMD FX-8120 3.8ghZ(Overclockladım)
    8GB Ram
    AMD Radeon HD6790 ekran kartı ile hangi ayarlarda oynarım acaba ? Benim sisteme yakın bir sistemle oynayanlar bir yardımcı olursa sevinirim.
  • Ben hayatımda bu kadar kepaze bir oyun görmedim arkadaş , ergenler sevsin diye dayamışlar efekt ve grafği.Herkesin sövdüğü DA II daha iyiydi bu oyundan , 1 saat zor dayanabildim , sildim direk.

edit : Özellikle savaş sistemi ve loot olayı kanser edici cinsten.Loot yazısı küçük beyaz yazıyor gözükmüyor düzgün bi ışık efekti olur dao ve da 2 deki gibi hadi onu geçtim savaş sistemi ne öyle yahu , küfür eder gibi.Kime vurduğum anlaşılmıyor , boş boş vuruyor ne vuruş hissi var ne savaş hissi arcade gibi oyun.

edit 2 : buna çoğu kişi katılmayacak eminim ancak aşırı büyük harita gitmemiş bu oyuna , DAO'daki sistem olsaymış daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 8 Ağustos 2015; 20:06:31 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.