< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 25 Aralık 2017; 13:18:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 25 Aralık 2017; 13:18:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dragon Age Inquisiton'ı çevirmek istemediğimizi nerede belirtmişiz ben onu anlamadım. Biz keşke önce Awakening'i çevirseydik derken senin dediğin lafa bak. Sen bir oyunu oynarken ya da film veya diziyi izlerken ilkinden başlayıp atlayarak mı devam ediyorsun? İkinci oyunu biz neden çevirdik? Biraz kafanı yorarsan belki çözersin. Normal insanların yaptığı şeyler serinin devamını oynamaktır. 2.oyunu oynamamış bir insanın direk olarak 3.oyuna geçmesi saçmalıktan başka bir şey değildir. Ne olduğunu bilmediği bir sernayoya dalmaktır. Bu oyunlar ilerlemeli dövüş oyunu değil derin hikayesi olan Rol Yapma Oyunlarıdır. Sen bu kafayla ekip kurup çevirmeye başla bizde senin ürününü görelim.
|
Dragon Age 2 yi çevirmek isteyip de Dragon Age Inquisiton'ı çevirmek istememek nasıl bir kafanın ürünü anlamıyorum. Dragon Age 2 rezalet bir oyundu zaten neredeyse tüm oyuncular da böyle düşünüyor bunun yanında ortada Dragon Age Inquisition gibi bir efsane var. Çevirecek olan bir grup varsa kadrosuna beni dahil edebilir. İyi derecede ingilizce biliyorum. Grup yoksa en azından dil dosyalarını bana atabilecek bir arkadaş varsa yollasın bana en azından başlarım belkide bir ekip kurmayı başarırım.
|
Yapmış olduğunuz bu eylem dahi çeviri dünyası için çok ama çok büyük bir adım!.Size ve karapathian a çok teşekkür ederim.Dragon age origins benim için rpg de mihenk taşıdır.Hiç unutmam dao 2009 yılında çıkışını yaptığında tüm oyun siteleri ve dergilerde, 100 ler 101 ler havada uçuşuyordu.Level,Oyungezer filan dao aşağı yukarı deyip sayfalarca rehberler hazırlıyor filan😄çok merak edip aldım ve kendime büyücü bir karakter yapıp oyuna başladım.Tabi uzuun uzuun diyaloglar ve konuşulan dil ağır ve ben hiçbirşey anlamıyorum ..:) "berbatmış..Bunun için mi bukadar kıyamet"deyip oyunu silmiştim.Sonrasında aradan 3 yıl geçti ve ben sıkıntıdan oynayacak oyun ararken bir köşeden gözüme ilişti.Forumda yamasını da görmüştüm,bir şans vereyim dedim ve tekrar büyücü karakter yaptım,oynamaya başladım.Allahım Allahım ben ne yapmışım..Nasıl bir hata yapmışım..Yamasız oynarken oyunun başında sıkılan ben,yama ile oynarken oyunun başından sonuna kadar yazılan her diyaloğu sapık gibi gözümü kırpmadan okudum.😄bugün Buğudan başlayıp,jowan,flemeth,alistair,circle of Magi,ostagar,loghain vs vs herşey aklımda.Berbat dediğim oyunu benim için mükemmel ve unutulmaz kılan tüm çevirmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim,hakkınız ödenmez.Özellikle la hire ın ismi ilk oyunun çevirisinde geçmek ile beraber bugün 2.oyun,onun ve ekibinin elinden çıkacak inşallah.Dragon age origins, gercekten oyuncusuna asla unutamayacağı anılar bırakan efsane yapımlardan birisidir.Hatta çıktığı dönem yılın oyunu ve son 10 yılın en iyi RPG oyunu seçilmişti.Belki 2.oyun EA Games in aç gözlü oluşunun kurbanı oldu ama kişisel düşüncem ilk oyunun ismi altında ezildi fakat inquisition gerçekten mükemmel bir oyun..Karapathian frostbite oyununa türkçe yama engelini Mirror's edge Catalyst ile kırmıştı ve sayenizde bir bariyer daha aşıldı.Bundan sonrası gerçekten güçlü bir ekibin bu işe el atması ki lahire bu oyunu sahipsiz bırakmayacaktır.Keşke Sarkis bey ile ekip olsalar :) Süper olurdu.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 24 Aralık 2017; 22:6:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 25 Aralık 2017; 11:13:50 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|