Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

incelemede, oyunda harika.. benim gibi çok rpg sevmeyen vede oynamaya vakti olmayanlar için kesinlikle alıp oynamasını tavsiye edeceğim bir oyun..

Dragon Age kesinlikle bu senenin en iyi RPG oyunu!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

bir skyrim değil oyunda bütünlük yok rpg den daha çok warcraft tarzı bir oyun havası var yakın temas çok az

skyrimmi :D güldürdün mubarek 5 saat sonra büyük ejderi öldürdüm heh dedim şimdi oyun başlıyor dedim herhalde meğer oyun bitmiş

Sen oyunun koskoca haritasını keşfetme zevkini, birbirinden güzel tasarlanmış zindanlarına dalmayı, stormcloak vs imperials savaşını es geçip , Dark Brotherhood'u es geçip şimdi aklıma gelmeyen bir ton şeyi es geçip ana görevlere dalıp muhtemelen 10 level civarında oyunu bitirdim sanıp kenara attıysan o güzel efsaneye çok yazık etmişsin kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle güzel oyunlarıda Türkçe görebilsek tadından yenmez.

• Artık oyunlarda bilimkurgu filmlerini aratmayan cinsten oluyor, adminin açıklamaya bttim.
  • ya bu bioware oyunlarında grafikerde bir gariplik mi var bana mı öyle geliyor?
    böyle sanki sırıtıyor ya grafikler önceki oyunlarında mass efect star wars da falanda böyleydi bunda da böyle
    bilmiyorum bir tek bana mı öyle geliyor ama grafikler çok rahatsız ediyor beni mesela diğer oyunlarda böyle değil witcher skyrim vs
    oyun frostbite motoruyla yapılıyor ve önceden gösterdikleri videolarda grafiklerde pek bir sorun görmemiştim ama oyuna bi girdim yine aynı bioware grafikleri

• skyrim da Ejderha yı 5 saatte öldürdüysen sen çok yavaş kalmışsın ben o ejderhayı 2 saat 42 dakika sonra öldürdüm.Düşün belki benden daha kısa bir sürede öldürebilen vardır mutlakki. Fakat skyrim toplam 2981 saat oynadım. O kadar çok keşfedilecek yerler var kii oyunu bütün herşeyi ile o kadar kısa sürede bitirmek mümkün değil.Dragon age bir kere açık dünya olayı kısıtlı ve alternatif in(yani illahki yanına 3 tane oyunun belirlediği yoldaşları verecek vb...) yok sana sunduğu şeylerle oynamak zorundasın. Tamamıyla özgür değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Tarzanca bir ingilizce ile dragon age serisi önceki oyunuyla birlikte oynanabilir mi ? (Konuyla alakalı değil ama witcher'ıda alıp oynamak istiyorum ama ingilizce durumu ne kadar etkili bilmediğim için alamadım.) Özetle dragon age ve witcher serisi ne kadar dil yeterliliği istiyor yoksa tarzanca bir ingilizce ile oynayıp keyif alınabilir mi ?<br><br>Bu arada güzel inceleme olmuş teşekkürler.

Arkadaşlar bu sorunun cevabını verebilecek oyunları oynayan arkadaşlar yok mu ? şimdiden teşekkür ederim.
  • anlaşılan ersin abi baya bir acıkmış. stüdyoda yamah yoksa adresini verin pizza sipariş edeyim:)

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Tarzanca bir ingilizce ile dragon age serisi önceki oyunuyla birlikte oynanabilir mi ? (Konuyla alakalı değil ama witcher'ıda alıp oynamak istiyorum ama ingilizce durumu ne kadar etkili bilmediğim için alamadım.) Özetle dragon age ve witcher serisi ne kadar dil yeterliliği istiyor yoksa tarzanca bir ingilizce ile oynayıp keyif alınabilir mi ?<br><br>Bu arada güzel inceleme olmuş teşekkürler.</blockquote><br><br>Arkadaşlar bu sorunun cevabını verebilecek oyunları oynayan arkadaşlar yok mu ? şimdiden teşekkür ederim.

dil bilmek her oyunda senin yararına olur.. ama dragon age in dili gerçekten ağır.. günlük konuşma dili değil..vericeğin kararlarıda sen seçiceksin.. ne seçiceğini bilmeden seçim yapmak zorunda kalabilirsin.. bence hiç bu topa girme.. zaten oynanış olarak beğenmiyorum.. hikayesi çok güzel.. onuda anlamassan hiç keyif alamassın..witcher hiç oynamadım ps3 e çıkmadıgı için... witcher 3 ü oynıyıcam çıkınca ama ne kadar dil ister bilmiyorum

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Tarzanca bir ingilizce ile dragon age serisi önceki oyunuyla birlikte oynanabilir mi ? (Konuyla alakalı değil ama witcher'ıda alıp oynamak istiyorum ama ingilizce durumu ne kadar etkili bilmediğim için alamadım.) Özetle dragon age ve witcher serisi ne kadar dil yeterliliği istiyor yoksa tarzanca bir ingilizce ile oynayıp keyif alınabilir mi ?<br><br>Bu arada güzel inceleme olmuş teşekkürler.</blockquote><br><br>Arkadaşlar bu sorunun cevabını verebilecek oyunları oynayan arkadaşlar yok mu ? şimdiden teşekkür ederim.

yok hocam çok zor ya. ben üniversite hazırlık okumuş adamım benim bile yetersiz kaldığım anlamadığım kelimelerin olduğu yerler oldu. alt yazı ile bile ağır bir ingilizcesi var. hele TW2 daha da beterdi. witcher ın türkçe çevirisi vardı belki oraya yönelebilirsin de DA:I sıkıntılı

• Güzel inceleme olmuş,oyunu listeme ekledim bakalım
  • oyun çöp. da origins in mirasından faydalanmaya çalışan ailenin şımarık küstah terbiyesiz evladı. tıpkı 2. oyun gibi.
  • quote:

oyun çöp. da origins in mirasından faydalanmaya çalışan ailenin şımarık küstah terbiyesiz evladı. tıpkı 2. oyun gibi.

evet oyunu uzun süre oynadığın ve oyunu çok iyi bildiğin belli(!) oyunu adam gibi oynamayıp gelip de burda kötüleyeme hakkın yok. +70 saat oynamışlığım var ve oyundan sıkılmadım bile daha keşfedilecek çok yer ve daha yarısı duran bir ana hikaye var. ve eleştirin de gerçekten çok yapıcı idi nereleri beğenmediğini çok güzel ve açık bir biçimde ifade etmişsin(!).

• quote:

Orijinalden alıntı: manesfirst

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>oyun çöp. da origins in mirasından faydalanmaya çalışan ailenin şımarık küstah terbiyesiz evladı. tıpkı 2. oyun gibi.</blockquote><br>evet oyunu uzun süre oynadığın ve oyunu çok iyi bildiğin belli(!) oyunu adam gibi oynamayıp gelip de burda kötüleyeme hakkın yok. +70 saat oynamışlığım var ve oyundan sıkılmadım bile daha keşfedilecek çok yer ve daha yarısı duran bir ana hikaye var. ve eleştirin de gerçekten çok yapıcı idi nereleri beğenmediğini çok güzel ve açık bir biçimde ifade etmişsin(!).

ilk dragon age oyunum .. 30 saat falan oynadım.. hikayesi falan çok güzel.. dili ağır olmasına rağmen .. ingilizce öğretmenliği okuyorum.. hiç sorun olmuyor.. abi ben hiçbir oynadıgım oyunda.. bu kadar rezil dövüş sistemi görmedim.. dodge yok.. bütün karakterler kontrolüne verilmiş.. herhangi bir kahraman hissiyatıda yok hepsine item düzedebiliyorsun.. kontrollerin sana verilmesi çok güzel hikaye bakımından.. ben bu oyunu 100 saat oynıyıcaksam o dovuş sistemi güzel olsaydı bari .. skyrimi 120 saat oynadım .. hiç sıkılmadım bunda dövüşürken sıkılıyorum çunku hiç zeka işi gerekmiyor.. defansını bariyerle yapıyorsun... çok damage yiyince buza basıyorsun donsun.. oda mı olmadı vur şimşek skillini kitlesin oldugu yere.. yanda düşmanlar varken . olay sadece skillere basmaya dayalı.. ne vurdugunu hissediyorsun.. nede skill basarak zevk alabiliyorsun.. skyrim, dark souls gibi olsaydı çok güzel olurdu ..kılıcı sallıyorsun.. veya büyünü vuruyorsun hissediyorsun sende oldugunu kontrollun dark soulsta her 2 oyunuda oynadım pvp de çok daha önem arzediyordu şu mekanikler..

• quote:

oyun çöp. da origins in mirasından faydalanmaya çalışan ailenin şımarık küstah terbiyesiz evladı. tıpkı 2. oyun gibi.

Yazık ya. Şöyle desteksiz sallayanlara o kadar acıyorum ki.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Oyunla uzaktan yakından alakası olmadığı belli. Bir ezberdir gidiyor: "İlk oyun da ilk oyun", oynayan da oynamayan da aynı argümanla ezbere konuşuyor artık, ilk çıktığında bug'lar yüzünden saç baş yolduruyordu DA:O, üzerinden neredeyse 6 sene geçti... DA:I için çok erken henüz, ilk güncelleme dahi çıkmadı, çok daha iyi olacak ki şu haliyle de hiç fena değil kanımca.
    Sözün özü, normal insan gibi beğendiği ya da beğemediği noktaları dile getirenler dışında bu gibi sanal karakterlere acımanın faydası yok, en büyük iyilik onları görmezden gelmek, cevap yazdıkça besleniyorlar; bu türden kendilerince ilgi çekici mesajlar yazıp gelecek tepkilerle tatmin oluyorlar.
    Diablo başlığında da var benzer bir iki kişi, cevap yazmayınca pek aktif olmuyorlar...
  • quote:

quote:

Tarzanca bir ingilizce ile dragon age serisi önceki oyunuyla birlikte oynanabilir mi ? (Konuyla alakalı değil ama witcher'ıda alıp oynamak istiyorum ama ingilizce durumu ne kadar etkili bilmediğim için alamadım.) Özetle dragon age ve witcher serisi ne kadar dil yeterliliği istiyor yoksa tarzanca bir ingilizce ile oynayıp keyif alınabilir mi ?<br><br>Bu arada güzel inceleme olmuş teşekkürler.

Arkadaşlar bu sorunun cevabını verebilecek oyunları oynayan arkadaşlar yok mu ? şimdiden teşekkür ederim.

Hocam witcher 1 için konuşuyorum; hikayesi çok detaylı ve hikâyesini anlamazsan oyun bir tat vermez. Oyun içinde seçmen gereken gruplar ve bu gruplara hainlik yapıp yapmayacağın sana kalıyor. Bunları anlamadan seçim yaparsan hikayeden pek tat alamazsın. Witcher 2 Türkçe zaten onda bir sıkıntı yaşamazsın. Ama witcher 1 hikaye olarak çok sevilen bir oyun eğer anlayamazsan oyundan pek tat almazsın.

• büyücü şakir hahahahahaha
  • Türkçe yaması çıktığı vakit alacağım bir oyun :) Benim için yoksa çok fazla diyalog var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: manesfirst<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>oyun çöp. da origins in mirasından faydalanmaya çalışan ailenin şımarık küstah terbiyesiz evladı. tıpkı 2. oyun gibi.</blockquote><br>evet oyunu uzun süre oynadığın ve oyunu çok iyi bildiğin belli(!) oyunu adam gibi oynamayıp gelip de burda kötüleyeme hakkın yok. +70 saat oynamışlığım var ve oyundan sıkılmadım bile daha keşfedilecek çok yer ve daha yarısı duran bir ana hikaye var. ve eleştirin de gerçekten çok yapıcı idi nereleri beğenmediğini çok güzel ve açık bir biçimde ifade etmişsin(!).</blockquote><br><br>ilk dragon age oyunum .. 30 saat falan oynadım.. hikayesi falan çok güzel.. dili ağır olmasına rağmen .. ingilizce öğretmenliği okuyorum.. hiç sorun olmuyor.. abi ben hiçbir oynadıgım oyunda.. bu kadar rezil dövüş sistemi görmedim.. dodge yok.. bütün karakterler kontrolüne verilmiş.. herhangi bir kahraman hissiyatıda yok hepsine item düzedebiliyorsun.. kontrollerin sana verilmesi çok güzel hikaye bakımından.. ben bu oyunu 100 saat oynıyıcaksam o dovuş sistemi güzel olsaydı bari .. skyrimi 120 saat oynadım .. hiç sıkılmadım bunda dövüşürken sıkılıyorum çunku hiç zeka işi gerekmiyor.. defansını bariyerle yapıyorsun... çok damage yiyince buza basıyorsun donsun.. oda mı olmadı vur şimşek skillini kitlesin oldugu yere.. yanda düşmanlar varken . olay sadece skillere basmaya dayalı.. ne vurdugunu hissediyorsun.. nede skill basarak zevk alabiliyorsun.. skyrim, dark souls gibi olsaydı çok güzel olurdu ..kılıcı sallıyorsun.. veya büyünü vuruyorsun hissediyorsun sende oldugunu kontrollun dark soulsta her 2 oyunuda oynadım pvp de çok daha önem arzediyordu şu mekanikler..

Oyundan soğuttun beni :( Haklısın çünkü.
    Dövüş sistemi gerçekten berbat. Oyunda yan veya geri gitme yok. Ama witcher, skyrim, dark soul dışında birçok efsana rpg oyunundada bu yok. Soğudum şimdi biri beni oyuna bağlasın :(

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.