Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

quote:

Orijinalden alıntı: mexican23

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rambocuk<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: PLAYEREG<br><br>bir skyrim değil oyunda bütünlük yok rpg den daha çok warcraft tarzı bir oyun havası var yakın temas çok az</blockquote><br><br><br>skyrimmi :D güldürdün mubarek 5 saat sonra büyük ejderi öldürdüm heh dedim şimdi oyun başlıyor dedim herhalde meğer oyun bitmiş</blockquote><br><br>5 saat sonra Alduin ni öldürdüysen sen rpg falan oynama bence.

Ana hikaye dediğin oyunun %10'u anca.Bide şu var.Ben Alduin'i öldürecek gücü 150 saat oynayarak kazandım.Hangi zorlukta oynadın oyunu.Novice'mi.

Alduin 20 saatlik oynanış süresiyle çatır çutur, hiç zorlanmadan kesilebilecek kadar kolay bir bosstu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 16 Aralık 2014; 22:24:35 >

• İnceleme için çok teşekkürler, yerinde bir puan. Ayrıca reklam dediğiniz şeyi ben görmüyorum çünkü konuya girdiğim gibi Internet Download Manager ile direk videosu bilgisayarıma inip izliyorum :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

quote:

quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rambocuk<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: PLAYEREG<br><br>bir skyrim değil oyunda bütünlük yok rpg den daha çok warcraft tarzı bir oyun havası var yakın temas çok az</blockquote><br><br><br>skyrimmi :D güldürdün mubarek 5 saat sonra büyük ejderi öldürdüm heh dedim şimdi oyun başlıyor dedim herhalde meğer oyun bitmiş</blockquote><br><br>5 saat sonra Alduin ni öldürdüysen sen rpg falan oynama bence.

Ana hikaye dediğin oyunun %10'u anca.Bide şu var.Ben Alduin'i öldürecek gücü 150 saat oynayarak kazandım.Hangi zorlukta oynadın oyunu.Novice'mi.

Alduin 20 saatlik oynanış süresiyle çatır çutur, hiç zorlanmadan kesilebilecek kadar kolay bir bosstu.

Hangi zorlukta?Çünkü oyunu master'da oynadım.Başka türlü aşırı basitti.Master'da normal zorlukta.Legendary'de aşırı zor.Ayrıca zaten hikaye oyunun çok azı(ana hikaye kısa imiş gibi anlam çıkmasın).Ayrıca Alduin gayet güçlü idi.Ben onu masterda kesmek için 150 saat uğraştım.150 saatlik halimle Odahviing'in bizi götürdüğü yerden koşarak , duvarların kenarlarındakilere fusrodah çakarak zorla çıktım.Çoğunu öldürmedim direk portal' girdim.Alduin gerçekten çok güçlüydü.Ama en güçlü Nord kahramanları beraber saldırdı unutma.Bir video var youtube'da 200 şehir gardiyanı (okçu) ile Alduin'i savaştırmışlardı.Alduin kazanmıştı onu.Birkez yere bile inmemişti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi zorlukta?Çünkü oyunu master'da oynadım.Başka türlü aşırı basitti.Master'da normal zorlukta.Legendary'de aşırı zor.Ayrıca zaten hikaye oyunun çok azı(ana hikaye kısa imiş gibi anlam çıkmasın).Ayrıca Alduin gayet güçlü idi.Ben onu masterda kesmek için 150 saat uğraştım.150 saatlik halimle Odahviing'in bizi götürdüğü yerden koşarak , duvarların kenarlarındakilere fusrodah çakarak zorla çıktım.Çoğunu öldürmedim direk portal' girdim.Alduin gerçekten çok güçlüydü.Ama en güçlü Nord kahramanları beraber saldırdı unutma.Bir video var youtube'da 200 şehir gardiyanı (okçu) ile Alduin'i savaştırmışlardı.Alduin kazanmıştı onu.Birkez yere bile inmemişti.

Ben Expert'te oynadım. Alduin o kadar zormu yav.
    Frost Troll'de daha çok zorlanıyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Expert'te oynadım. Alduin o kadar zormu yav.
    Frost Troll'de daha çok zorlanıyordum.

Orda sana aşırı güçlü 4 Nord kahramanı yardım ediyor.Senin orda önemin dragonrend shout‘u.Ayrıca çok kaçıp da diyerlerinin sayesinde de yenmiş olabilirsin.Tabi Expert Master‘a göre basit ve saçma.Daha eziğin tekiyken çok kolay oynuyorsun oyunu.Ben Alduin‘le savaşırken 36 leveldim, full master‘da oynamıştım.Ve diğerleri sayesinde arkadan vurarak , saklanıp ok çakarak yendim onu.Yoksa tek başına master zorlukta ona dalsan 80 level gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 23 Aralık 2014; 14:56:15 >

• Oyun goty oldu :) bence hakediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunca yıllık rpg oyuncusuyum diye başlayan cümlelerin ''dodge yok, tüm karakterlere item dizilebiliyor, düşen itemleri almak için yanına gitmek gerekiyor'' şeklinde devam eden eleştirilerle dolu olmasına gülsem mi, ağlasam mı bilemedim. Rpg nin ne olduğunu bilmeyen adamlar atmış tutmuş. Oyun mekanikleri old school rpg dinamikleri üzerine kurulmuş. Eleştirilecek tek yanı, dövüş sisteminin tamamiyle sıra tabanlı olmaması denilebilir. Taktiksel kamera kötü. Ama Allah aşkına şu oyunu rpg elementleri eklenmiş aksiyon oyunlarıyla karşılaştırmayın. Skyrimi ben de severek oynadım, ama tamamen farklı bir tür o. Bu oyunda 15 dakika süren diyaloglar var yahu, neyin kafasındasınız. Çok yanlış gelmişsiniz çok.
  • Beyler oyun aynı ekranda 2 kişi oynanabiliyor mu Diablo gibi?
  • oynarken uykum geldi konusunu da anladım az cok item yapma craft olayınıda gördüm ama sıkıldım nedense skyrim gibi heves ettirmiyor hani meraklandırmıyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.