Şimdi Ara

Dragon Age Mage Tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mage hakkında tavsiyelerimizi bu konuda toplıyalım. Herkez kendi düşüncesini belirtsin diğer arkadaslarımıza yardımcı olalım. Ben oyuna yeni başladım az cok bilgi edindim mage hakkında ama şu skillerin hangisi daha iyidir onu çözemedim. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stan126 -- 10 Ocak 2010; 4:08:39 >

• yokmu arkadaşlar hiç tavsiyesi olan skiller hakkında bizi bilgilendirecek olan ???
  • Buz-elektrik-glyph ağacındaki bütün büyüler, crushing prison, force field, spell might ve walking nightmare. Ben bunlarla nightmare zorlukta duman ediyorum ortalığı. Bazıları bende bazıları morrigan'da.
  • tşkrler tavsiye için gerçekten ice ın farkına morigan gelince vardım bende garp la vurdumu saglam donduruo :D ice olam bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Buz-elektrik-glyph ağacındaki bütün büyüler, crushing prison, force field, spell might ve walking nightmare. Ben bunlarla nightmare zorlukta duman ediyorum ortalığı. Bazıları bende bazıları morrigan'da.

Bu glyph büyüleri ne işe yarıyor?
    Afallatıyor mu başka bir işlevi mi var?
  • Partinde her daim iki mage bulunsun. Birini ağırlıklı olarak heal kas. Diğerinde saldırı büyüleri olsun. Ben en fazla faydayı Cone of Cold ve Blizzard dan gördüm. Mass Paralysis ve Force Field da çok işe yarıyor. Bunların dışında çok bir şey kullanmama gerek kalmadı normal zorlukta oynarken. Ayrıca mutlaka Arcane Warrior yap büyücülerini. Böylece en baba zırhları giyebiliyorlar. Misal benim Morrigan'ım da full set Armor of the Legion vardı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.