Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Yahu oldukca fazla yer kapliyor oyun. Karakter yaratma ekranini gectikten sonra oyuna girdigimde tuhafima gitti. Oyun evreni bulanik gorunuyo
    bu sonra kaybolacak mi? Bir de oyuna alisamadim hem kamera acisi daha da yakinalstirilabiliyor mu ? Bu oyunu sokmus birileri
    biraz anlatirsa memnun olacam.

Hem karakter , dusmandan darbe aldiginda sanki pek gercekci durmadi tepkisi ses bile cikmiyor. Mass Effect'e gore bu oyun gercekten
    iyi mi sizce?

Mass Effect ile Dragon Age:Origins farklı türler.Mass effect action RPG'dir.Dragon Age ise eski tarz,daha çok taktik isteyen ve D&D kuralları olmasa bile daha "ağır" bir RPG'dir ve turn based'dir,başka bir deyişle hamlelere dayalı bir oyundur.Bu iki türü birbirine karıştırmamak lazım.Eğer daha fazla aksiyon seviyorsanız,savaşların daha gerçekçi ve real-time olmasını istiyorsanız tabi ki Mass Effect sizin için doğru seçim olacaktır.Dragon Age biraz daha eski RPG'cilere hitap eden bir oyun.

Bu arada D&D sisteminin olmaması kötü olmuş bence,oyunu WoW'a benzetmişler.Sanırım yeni RPG'ciler oyuna ısınabilsin diye,ama keşke D&D kuralları olsaymış,ikide bir mana potion içmek ve büyülerin cooldown'lı olması canımı sıktı biraz benim.Kendimi WoW oynuyor gibi hissediyorum oyunu oynarken ,ama yine de oyun çok başarılı.

• Morrigan gözümü korkutuyor, hatunla her an bozuşabiliriz. İlişki seviyemiz yerlerde. Leyla(hatunun adını adam gibi yazabildiğim günler de gelecek) ile aram çok iyi. Onun dışında Sten biraz mal olduğu için, konuşmuyoruz pek.

Alistair, Redcliffe'ten sonra demediğini bırakmadı zaten(arlessa'yı kurban ettiğim için). Alistair'a ne ikram edilebilir? Kilit arkadaş çünkü kendileri.
  • Oyun çok sardı beni,gerçekten beklediğimize değdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Bilen arkadaşlara bir sorum var...Hikayenin konusu malumunuz değisik bir sınıf acılınca değisiyor...Fakat bunun muhakkak bir birleşme yeri vardır hikayede...Acaba ne kadar oldugu bilen var mı??? Eğer epey bir farklılık varsa bu oyun ömrümden 7-8 ay yiyecek gibi

Mage ile başladım arkadaşım da fighter başladı. Mage için harrowingden sonra bi iki görev var bildiğin gibi. Grey Warden ile birleşiyor mage ile fighterın hikayesi. Rogue u bilemiyorum.
  • Ya arkadaşlar biraz abes kaçıcak belki ama ben bu oyunları niyeyse oynayamıyorum yani beceri olarak oynuyorum ama pek sarmıyor. Şimdiye kadar hiç uzun soluklu rpg oynadığımı hatırlamıyorum. Bu pc için geçerli sadece. Ama masa üstü bildiğimiz kalem kağıt ve gm ile oynadığımız klasik frp hastasıyımdır. 1.5 2 sene devam ettiğimiz oyun bile vardır. God like seviyesine gelip surların üzerinde adamı kovalarken ayağım kayıp yere düştüğümde Gm elime zar verip kolun bacağınmı kırıldı yoksa boynun veya belin kırılıp öldün mü diyerek zar attığımda ve gelen zar 3 olduğu için boynum kırılıp o güzelim karaktere veda ettiğimde ağlıyordum az daha.
    Sonrasında zaten pek frp oynama fırsatım kalmadı. Pc dede rpgler sarmıyor beni. Kotor Risen Diablo vs. bütün oyunları denedim ama hiçbir rpg beni içine çekmedi. Şimdi bu oyunada şans vermelimiyim yoksa Pc üzerinde rpg oyunlarına tamamen veda mı etmeliyim ? Yorumlar gayet iyi ama kararsızım. Sizce beni içine çeker mi yoksa Pc üzerinde Rpg alemine tamamen veda mı ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ya arkadaşlar biraz abes kaçıcak belki ama ben bu oyunları niyeyse oynayamıyorum yani beceri olarak oynuyorum ama pek sarmıyor. Şimdiye kadar hiç uzun soluklu rpg oynadığımı hatırlamıyorum. Bu pc için geçerli sadece. Ama masa üstü bildiğimiz kalem kağıt ve gm ile oynadığımız klasik frp hastasıyımdır. 1.5 2 sene devam ettiğimiz oyun bile vardır. God like seviyesine gelip surların üzerinde adamı kovalarken ayağım kayıp yere düştüğümde Gm elime zar verip kolun bacağınmı kırıldı yoksa boynun veya belin kırılıp öldün mü diyerek zar attığımda ve gelen zar 3 olduğu için boynum kırılıp o güzelim karaktere veda ettiğimde ağlıyordum az daha.
    Sonrasında zaten pek frp oynama fırsatım kalmadı. Pc dede rpgler sarmıyor beni. Kotor Risen Diablo vs. bütün oyunları denedim ama hiçbir rpg beni içine çekmedi. Şimdi bu oyunada şans vermelimiyim yoksa Pc üzerinde rpg oyunlarına tamamen veda mı etmeliyim ? Yorumlar gayet iyi ama kararsızım. Sizce beni içine çeker mi yoksa Pc üzerinde Rpg alemine tamamen veda mı ederim..

Ben yıllardır masaüstü oynarım ve bir bilgisayar oyunundan masaüstü FRP'nin serbestliğine ve Roleplay olmasını bekleme fakat son zamanlarda cıkan ve masaüstüne en yakın olan oyundur kendileri benim gözümde...
    Risen,Oblivion,Fallout 3,Kotor felan hepsi iyi oyunlardır ama bana kalırsa masaüstü oyununun uzağından bile gecemez...(Bu yorum kötü oyun oldugu yorumu değildir,sadece masaüstü oynamak farklıdır bu oyunları oynamaktan) ama en yakın diyebileceğim son zamanlarda bu oyun cıktı benim bildiğim...Son bir şans ver bence

• Arkadaşlar ben 1.01 patchini yükledim vitality fixed attım. Şu an açılmıyor ama oyun. Araştırdım biraz "*If your game doesn't work after updating patch 1.01, your PC needs:
    Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86). " demişler. İndirdim hatta 2005ini de indirdim yükledim ama hala açılmıyor. Launcher açılıyor fakat playe basınca başlamıyor. Ayrıca Oyun klasöründe de fixed exe sini çalıştıramıyorum. Daorgins.exeyi çalıştırdığımda Uygulandırma yapılandırması doğru olmadığından başlatılamıyor diyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?

edit:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en#filelist bu dosyayı indirince çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 7 Kasım 2009; 19:58:59 >

• Hediye nasıl veriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Hediye nasıl veriyoruz?

Inventory ekranında önce hediye vermek istediğin karakteri seç. Daha sonra hediyenin üzerine sağ tıkla açılan radial menüde sağ tuş basılı ike soldaki el işaretinin üzerine gel. Eğer kabul etmeyeceği bir hediye ise zaten konuşuyor veremiyorsun. Aynı hediyeyi tekrar tekrar verirsen puan düşüyor dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Yahu oldukca fazla yer kapliyor oyun. Karakter yaratma ekranini gectikten sonra oyuna girdigimde tuhafima gitti. Oyun evreni bulanik gorunuyo
    bu sonra kaybolacak mi?
    Bir de oyuna alisamadim hem kamera acisi daha da yakinalstirilabiliyor mu ? Bu oyunu sokmus birileri
    biraz anlatirsa memnun olacam.

Hem karakter , dusmandan darbe aldiginda sanki pek gercekci durmadi tepkisi ses bile cikmiyor. Mass Effect'e gore bu oyun gercekten
    iyi mi sizce?

aynı sorun bende de var gözüme battı biraz..bundan rahatsız olan var mı başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Hediye nasıl veriyoruz?

Inventory ekranında önce hediye vermek istediğin karakteri seç. Daha sonra hediyenin üzerine sağ tıkla açılan radial menüde sağ tuş basılı ike soldaki el işaretinin üzerine gel. Eğer kabul etmeyeceği bir hediye ise zaten konuşuyor veremiyorsun. Aynı hediyeyi tekrar tekrar verirsen puan düşüyor dikkat et.

Teşekkürler.
  • rogue um ranger ı açıcam puanımda var fakat olmuyo kaç lwl de açılıyo onlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

rogue um ranger ı açıcam puanımda var fakat olmuyo kaç lwl de açılıyo onlar???

Belli bir level sınırlaması yok,puanın varsa birinden öğrenerek veya kitabını bularak açabilirsin.Senin için baktım ranger için Manual:Ranger kitabını satın alman gerekiyor.Sanırım party kampındaki cücede vardı bu kitap.
  • yapma ya nerde bulcam ben o cüceyi şimdi
  • quote:

yapma ya nerde bulcam ben o cüceyi şimdi

Party kampına gitmen yeterli,her zaman orada o cüce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

yapma ya nerde bulcam ben o cüceyi şimdi

Party kampına gitmen yeterli,her zaman orada o cüce.

Lothering haritasında köprünün çıkış noktasında kurtarıyorsun daha sonra seninle birlikte seyehat etmek istiyor filan konuştuktan sonra kampa gittiğinde orada bulabilirsin.
  • Ben manuel alacam fakat, bu kitaplar çok pahalı. Oyunda bariz bir para sıkıntısı içindeyim, görev alırken hep hayrına yapıyorum görevleri, beş parasız kaldık sonunda
  • Arkadaşlar benim oyunda tek beğenmediğim yanı,saldırı yapmak istediğinizde karakterlerin gec tepki vermesi...Sonra tactics kısmını sıfırladıgımda yanımda party elemanlarının mala bağlaması...Yani tamam sıfırladık taktiği ama bir düşmana yönlendiriyorum bir kere vuruyor 2.turn geldiğinde eli armut topluyor elemanın...Ve 10 saatlik oynama sonunda en sinir oldugum durum bir büyü yapacağım ama yapmak istediğim düşmanı secemiyorum bazen,önceden saldırdıgı düsmana otomatik atıyor ki ana karakterimin hep tactics'i pasifde...İlla önce bir iki adım yürümem sonra secmem gerekiyor hangi rakibe büyü yapacağımı...Yani tamam adamın birine saldırdık staff ile ama sonra ulen başka adama güc düşürücü buff atmak istiyorum yok olmuyor,illa bir yürümem ya da buff atacağım kişiye saldırı tuşuna basmam gerekli...Doğrusu cok sinir bozucu oldu benim gibi Mage karakter yöneten birine

• DLC kullanan var mı? DLC haritaları sorunsuz çalışıyor mu? Torrentlere baktım ama hem orjinal oyunda hem de kopya oyunda DLC haritaları henüz çalışmıyormuş. Itemler çalışıyormuş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 7 Kasım 2009; 23:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Ama olmalıydı gibi sanki. Zorluk seviyesinin artışı ile item kalitesi artışı aynı oranda olmamalı zaten tamam bunda hemfikiriz fakat; biraz daha düzgün item düşmeli bence.

Dün kurdum oyunu biraz bakabildim. Grafikler süper ötesi inanılmaz berisi değil. Ama gayet düzgün bence. Eleştirmek biraz yanlış gibi sadece grafik olarak. Kaç senede bir çıkıyor böyle oyun? Grafik ağırlıklı oyunlar, rpgler zaten çıkıyor. Çıkacak da. Ama böylesine bir oyun her zaman gelmez. İşten çıktıktan sonra direk eve gidip oynayacağım. Kolam+sigaram+Dragon Age daha ne olsun?

..kanser olursun
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.