Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragon Blood Armor bu yöntemle açılmıyor ama değil mi?

Redeem code gerekiyor onun için bildiğim kadarıyla.
  • ya bu ne böyle ...

- ilk bölümü bitirip malikaneye girdim oyun pause oldu level up turtial diyo ve neyaptıysam çıkmıyo pause den , level atlayınca özelliklerinizi arttırın falan diyo galba ama karekter ekranına girdim öyle bişey yapamıyorum kaldı oyun öylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ya bu ne böyle ...

- ilk bölümü bitirip malikaneye girdim oyun pause oldu level up turtial diyo ve neyaptıysam çıkmıyo pause den , level atlayınca özelliklerinizi arttırın falan diyo galba ama karekter ekranına girdim öyle bişey yapamıyorum kaldı oyun öylece

karakter resminin yanında + var ona tıkla ordan arttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: imozzi

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ya bu ne böyle ...

karakter resminin yanında + var ona tıkla ordan arttır

nerde bu resim tüm ekranları taradım bulamadım yahu
  • Zorluk seviyeleri değişince düşen itemlar da değişiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Zorluk seviyeleri değişince düşen itemlar da değişiyor mu?

Zannetmiyorum zira zorluk seviyesi on the fly değiştiği için itemlere etki etmiyor. Ben nightmare de oynuyorum adam gibi item düşmedi mesela henüz.
  • Ama olmalıydı gibi sanki. Zorluk seviyesinin artışı ile item kalitesi artışı aynı oranda olmamalı zaten tamam bunda hemfikiriz fakat; biraz daha düzgün item düşmeli bence.

Dün kurdum oyunu biraz bakabildim. Grafikler süper ötesi inanılmaz berisi değil. Ama gayet düzgün bence. Eleştirmek biraz yanlış gibi sadece grafik olarak. Kaç senede bir çıkıyor böyle oyun? Grafik ağırlıklı oyunlar, rpgler zaten çıkıyor. Çıkacak da. Ama böylesine bir oyun her zaman gelmez. İşten çıktıktan sonra direk eve gidip oynayacağım. Kolam+sigaram+Dragon Age daha ne olsun?
  • @evohan

http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/35/8/67/s35867_pc_12.jpg en soldaki karakter yüzlerinin sol üstündeki resimde siyahbeyaz gözüken yerde artı çıkmıştır. Gözükmüyorsa V tuşuydu yanılmıyorsam ekrandaki yardımcı görüntüleri kapatıyor. En olmadı ayarlardan controllerden bak hangi tuşmuş.

@maximof

Düşen itemlar değişmiyor evet. Bence farklı olsaydı saçma olurdu. Senaryo gereği nerde ne çıkabilirse o çıkıyor. Bu mantıkla büyülerin de güçlenmesi lazımdı aksine daha zorlaşıyor, daha fazla dezavantajı olmaya başlıyor. Bırak da biraz sürünelim :) Aklıma baldurs gate 1 deki ankhag mıydı neydi zırhı ararken tarlaları karış karış arayışım geldi.

• Müthiş ve tekrar tekrar farklı karakterler ile oynanabilecek gerçek bir RPG. Yok grafiği şöyle yok kamerası böyle diye laf etmesin RPGden anlamayanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

@evohan

http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/35/8/67/s35867_pc_12.jpg en soldaki karakter yüzlerinin sol üstündeki resimde siyahbeyaz gözüken yerde artı çıkmıştır. Gözükmüyorsa V tuşuydu yanılmıyorsam ekrandaki yardımcı görüntüleri kapatıyor. En olmadı ayarlardan controllerden bak hangi tuşmuş.

@maximof

Düşen itemlar değişmiyor evet. Bence farklı olsaydı saçma olurdu. Senaryo gereği nerde ne çıkabilirse o çıkıyor. Bu mantıkla büyülerin de güçlenmesi lazımdı aksine daha zorlaşıyor, daha fazla dezavantajı olmaya başlıyor. Bırak da biraz sürünelim :) Aklıma baldurs gate 1 deki ankhag mıydı neydi zırhı ararken tarlaları karış karış arayışım geldi.

Bazı oyunlarda bahsettiğim tarz item düşme oluyor. Ama şu saçma olur, zorluk seviyesi 1 artıyorsa item kalitesi 3 kat artıyorsa saçma. Ne anladım zorlanmaktan değil mi? Benim bahsettiğim para, ek nesneler gibi şeyler daha artsa iyi olur. 150 altın düşüyorsa 200 düşsün gibi. Düşen zırh, silah vb.. zorluk ile orantısal şekilde çelişirse zaten ne anlamı var.

@Mohi

Herkesin beklentisi farklı. Beğenisi de. Ha rpg üzerine, ha film, müzik üzerine. Beğenmeyen beğenmesin dostum. Böylesine bir oyun gelmiş
    Daha iyisi can sağlığı. Diğer oyunlar çıkmadan 50. sayfaya çıkıyor konu. Şu oyun hala 8. sayfada ya ona bozuluyorum sadece. Daha ilgi görmesini bekler ve isterdim..

İşten çıkmama son 2 saat Sabredemiyorum. Okudukça iştahım kabarıyor :)

Bu arada Dragon Blood Armor ile oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximof -- 7 Kasım 2009; 14:30:20 >

• @maximof
    O konuda çok haklısın potion gibi şeyler arttırılabilirmiş.

Yalnız oyunda normal okların sınırsız olması büyük hayal kırıklığına uğrattı beni
  • yav oyunu bitiren varmı bioware 100 saat falan diyo sadece ana göreve harbiden doğrumu?
  • Yahu oldukca fazla yer kapliyor oyun. Karakter yaratma ekranini gectikten sonra oyuna girdigimde tuhafima gitti. Oyun evreni bulanik gorunuyo
    bu sonra kaybolacak mi? Bir de oyuna alisamadim hem kamera acisi daha da yakinalstirilabiliyor mu ? Bu oyunu sokmus birileri
    biraz anlatirsa memnun olacam.

Hem karakter , dusmandan darbe aldiginda sanki pek gercekci durmadi tepkisi ses bile cikmiyor. Mass Effect'e gore bu oyun gercekten
    iyi mi sizce?
  • oblivion gibi bekliodum titan quest gibi (hs) çıktı hayallerim yıkıldı. oynamasıda zevkli değil o kadar bence:(
  • İzometrik açı mouse wheel ile yakınlaştırılabiliyor. Oblivion gibi fp olmuyor ama oldukça yakınlaşıyor. Her istediğinizde silah çek kınına sok yapılacak oyun değil zaten.

Bu oyunun neresi Titan Quest??
  • Bu item olayı bence oyunu seslendirme ile birlikte etkileyen en önemli sorun. ( Seslendirme çoğu karakterde iyi ama dwarfler berbat ötesi olmuş, sıradan bir dwarf vendor iyiyken hikayede adı geçen bir karakter çok ince sesli kaçmış. )

İtemlere gelirsek, çok armor-silah çeşidi yok oyunda. Bir de üstüne sinir bozucu şekilde aynı zırhtan satıcılarda 5-10 tane bulunuyor. Arkadaşım fabrikasyon mu bastınız siz bu zırhları ? İnsan biraz özenir dimi, 7 tane Tier var oyunda ama bir Tier 7 kılıç düşüyor vendora ahanda buldum diyorsunuz ama bir bakıyorsunu üzerindeki statlara çöp gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

oblivion gibi bekliodum titan quest gibi (hs) çıktı hayallerim yıkıldı. oynamasıda zevkli değil o kadar bence:(

Yahu bu oyunun neresi hack&slash?Titan questle alakası yok oyunun.O zaman baldur's gate,icewind dale de mi hack&slash oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

oblivion gibi bekliodum titan quest gibi (hs) çıktı hayallerim yıkıldı. oynamasıda zevkli değil o kadar bence:(

diyorum bu yoruma...

Oyuna başladım en nihayetinde...Kendime Human-Mage yaptım...Valla toplam 5 saatden biraz fazla oynama sürem olmuş ve sadece daha Sınavı bitirip Grey Warden kampına geldim...Oyunun uzun oldugu gercekten belli oluyor...Ayrıca bilgiler cok detaylı ve hemen hemen hepsini okuyorum...Hali ile bazen arada anlamadıgım birsey olunca da alt-tab yaparak bir netten kelimenin anlamını öğreniyorum...
    Su ana kadar ki izlenimim oyunun cok başarılı oldugu yanlız questlerden ve hikayeden birşey anlamazsanız oyunun zevkinin yarısından fazlasının düsüneceğine inanıyorum...cünkü asıl zevkli olay o derin hikaye ve Dünya ile güzel questlerden olusuyor..Oyunun Hard'da başladım ama başlangıc o kadar da zor gelmedi...Düzgün bir taktikle coğu düşmanımı kolayca yıktım...

Bilen arkadaşlara bir sorum var...Hikayenin konusu malumunuz değisik bir sınıf acılınca değisiyor...Fakat bunun muhakkak bir birleşme yeri vardır hikayede...Acaba ne kadar oldugu bilen var mı??? Eğer epey bir farklılık varsa bu oyun ömrümden 7-8 ay yiyecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Yahu oldukca fazla yer kapliyor oyun. Karakter yaratma ekranini gectikten sonra oyuna girdigimde tuhafima gitti. Oyun evreni bulanik gorunuyo
    bu sonra kaybolacak mi? Bir de oyuna alisamadim hem kamera acisi daha da yakinalstirilabiliyor mu ? Bu oyunu sokmus birileri
    biraz anlatirsa memnun olacam.

Hem karakter , dusmandan darbe aldiginda sanki pek gercekci durmadi tepkisi ses bile cikmiyor. Mass Effect'e gore bu oyun gercekten
    iyi mi sizce?

Eğer Mage karakter yarattıysan sınav sebebi ile başka bir boyuttasın ve o yüzden etraf bulanık...Bende de aynısı olmuştu sonradan değisiyor tabiki...Yakınlaştırmayı mouse tekerleği ile yapabilirsin istersen...

• tamam vurmayın
    arkadaşlar benim çok rpg kültürüm yoktur ama demek istediğim oblivion tarzı bekliyordum fps kamerasıda bekliyordum ama bu biraz daha titan quest e çekmiş oyun türü olarak hs demedim ama biraz onun gibi adama tıklıyorsun o öldürüyor falan.Neyse oynamaya devam ediyim hiç olmadı ingilizce geliştirir bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 7 Kasım 2009; 18:18:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.