Şimdi Ara

Dragon age origins işe yarar bir kaç bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi Daliş Elflerin ormanına gidiyoruz orda 1 kaç kişiyle konuşturduktan sonra orda bi demirci tarzı çalışkan arkadaş var... ( Pazarlık yapmıyor edepsiz )...

Ondan Gidiyoruz Elf Kökleri Alıyoruz...4 Adet 99 Tane Alın...(Paranız varsa).Sonra Denerime geliyoruz Kemirilmiş Tavernasına giriyoruz ( Pavyonmudur Otelmidir Belli Değil ).Orda Barmenle konuşuyoruz ( Veya Resepsiyon :) ) Ordan 4 Adet Tüp Alıyoruz.Eğer Bitki Tedavisi ( Talentlerde Yapraklı Şey ) Açıksa ona tıklıyoruz en baştakine tıklıyoruz yandan doneye ( yapa ) tıklıyoruz.Başlıyor bize Lesser Health Poultice ( Zayıf Yaşam Potu ) üretmeye.Her 99 Tüp ve Elf kökü bittiğinde bilin ki envanterinizde 1 adet 99 tane health potu var...

Abi Bide ben büyücüyüm Lesser Lyrium Poulticemi Lazım Diyorsunuz...

Şimdi gidiyoruz büyücüler dairesine ordan Lyrium Tozu alıyoruz.4 adet almanız yeterli olacaktır ( paranız varsa ).Sonracıma denerime uçuyoruz ( Pegasus la uçun ).Orda tekrar tavernaya gidiyoruz ( veya otel e ).Barmenle tekrar konuşuyoruz.4 adet tüp alıyoruz.Sonra yeşil bitkiye tıklayıp 2.ye tıklıyoruz yandan doneye ( Yapa ) tıklıyoruz Her 1 tane 99 luk bittiğinde envanterde 99 Luk Lyrium potlar bekliyor....

Şimdide Benim Sorum Var

http://www.youtube.com/watch?v=HhHyCguV5X4

Yukarıdaki Videoda O Bayan Savaşçı Kılıç Kalkancının Üzerindeki zırh silah kask felan nasıl geliyor anlatırmısınız.

• Custom item dedigimiz olaydır bence...Dlc ile geliyor normalde yok bence böyle itemler
  • evet dostum bunlar mod
    nexus forumlarında vardır araştır
  • Valla Ben Bulamadım :(.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBrutaLVokaLs -- 23 Şubat 2011; 13:24:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.