Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalıştığınız başka proje var mı? Yaz vakti çok boş vaktim kalıyor yardım etmek istiyorum varsa.
  • Ya bu oyunda ciddi itemsızlık durumu vardı. Ayrıca ciddi derecede sınırlı yerlere gidilebiliyordu. Türkçe yama olduğu halde yarıda bırakmıştım. Çünkü ben Risen türü açık dünya RPG'leri seviyorum.

Ama bitiricem şu finaller bitsinde.
  • Dragon age olması gibiydi. Sana istediğin tarzda açık bir harita veremezlerdi fps içinde codla half lifeı düşün. Onun dışında item problemi yoktu bence ben mi iyi gözlemleyemedim?
  • Oyunu oynarken kendimi kısıtlanmış hissediyordun. 6 yıl World of Warcraft oynamanın etkisi yüksek galiba. Bence RPG dediğin açık dünya olmalı. O evrenin her santimetresine gidecek özgürlüğü vermesi lazım. Mesela Gothic serisi ve Risen veya Oblivion. Oyunda istediğin her şeyi yapabilirsin. İstediğin gibi kafana göre takılabilirsin, hiç kimsenin tarafına geçmeden evreni dolaşabilirsin veya istediğin zaman istediğin gibi ana konudan uzak kalabilirsin. Dragon age'de bu yok. Oyun seni zorla hikayeye sokuyor. Ben bu tarz oyunlardan pek haz etmiyorum açıkcası, sevdiğim bir sistem değil.

Item konusunda ise ben oyunun yarısına kadar geldiğim de hâla oyunun en başından beri kullandığım itemdan daha iyisi çıkmadığı için eskileri kullanıyordum. 2 farklı karakter ile oynadım ikisinde de aynı şey oldu.

• Elinize sağlık teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Oyunu oynarken kendimi kısıtlanmış hissediyordun. 6 yıl World of Warcraft oynamanın etkisi yüksek galiba. Bence RPG dediğin açık dünya olmalı. O evrenin her santimetresine gidecek özgürlüğü vermesi lazım. Mesela Gothic serisi ve Risen veya Oblivion. Oyunda istediğin her şeyi yapabilirsin. İstediğin gibi kafana göre takılabilirsin, hiç kimsenin tarafına geçmeden evreni dolaşabilirsin veya istediğin zaman istediğin gibi ana konudan uzak kalabilirsin. Dragon age'de bu yok. Oyun seni zorla hikayeye sokuyor. Ben bu tarz oyunlardan pek haz etmiyorum açıkcası, sevdiğim bir sistem değil.

Item konusunda ise ben oyunun yarısına kadar geldiğim de hâla oyunun en başından beri kullandığım itemdan daha iyisi çıkmadığı için eskileri kullanıyordum. 2 farklı karakter ile oynadım ikisinde de aynı şey oldu.

dlc'ler le bol bol item geliyor. Ayrıca dragon age nexus gibi sitelerde item yamaları var ben onları kullanıyorum. Mesela tnt female rogue modu var. Sadece helmet +10 dex +10 cun +6 attack +2 stamina reg. Gibi über özellikler geliyor. Bazı yamalar direk inventory'e atarken itemleri bazıları tüccarlarda olıyor. Direk inventory'e eklenen itemleri hile olarak görüyorsan tüccarlara satıp geri alabilirsin itemleri hile olmaz böylece. Bu bahsettiğim helmet'in satış fiyatı 3 altın alış fiyatı 18 altın gibi birşeydi. Kendi karakterimin fotosunu koyarım yarın buraya. Oyunda bir lineerlik olduğunu ufak tefek değişiklikler dışında yaptığımız seçimler oyunun gidişatını etkilemediği bir gerçek. Böyle kapsamlı bir oyunu oblivion risen gibi bir sisteme sokmak bayağı zor bir iş olsa gerek. Mesela oyunun başında grey warden olmayıp başka birşey olmayı seçsek bambaşka, yeni bir oyun kadar hikaye olması gerekir. Bu tür oyunlar elbette bir gün çıkacak ama günümüzde olacağını tahmin etmiyorum. Olacak en fazla şey a kişisine değil b kişisine yardımcı olmak. A grubuna yardım etmek yerine b grubuna yardım etmek-katılmaktan ileri gidemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 6 Temmuz 2011; 21:31:01 >

• Merhabalar , yen, üyeyim ancak uzun zamandır takip ettiğim bir forum , herkesin emeğine sağlık paylaşımlar için . Türkçe yamayı da indirdim onun için bir kez daha teşekkürler , oyun zaten çok iyi lakin sormak istediğim bir şey var epey araştırdım türkçe olan sayfaları ancak soruma cevap bulamadım. Oyuna bir elf büyücü olarak başladım epey ilerledim tüm müttefikleri topladım ve denerim'e geldim fakat blood mage yani kan büyücüsü olmak istiyordum redciffle ( umarım yanlıs yazmadım ) de ki çocuğu öldürmemem gerekiyormuş iblis ile pazarlık için fakat çocuğu öldürdüm ve blood mage olamadım jarwen ortalıkta yok zaten save de yok baya ilerlediğim için. Bende bir savaşçı insan karakterle yeniden başladım şu an kutsal külleri geçtim ve istilacı olmak istiyorum , bunun için de yardım istiyorum.
  • emeği geçen herkesin ellerine sağlık. oyunu birde türkçe oynucam.

oyundaki set itemlerin yerleri sabit mi ? yerlerini nerden öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokberkfb -- 8 Ağustos 2011; 0:25:01 >
  • Cevaplayacak ya da yönlendirebilcek biri yok mu ?
  • kutsal küllerin kupasında ilerlerken zirveye çıkmadan önce bir grup çıkıyor karşına. küllerin yok edilmesini falan istiyor adam. istilacıyı o adamla anlaştığın zaman öğretiyordu yanlış hatırlamıyorsam. kolgrimm olması lazım.
  • haydeee ben o adamı çoktan öldürüp geçtim ya yok mudur başka bir yolu ?
  • o bölümde save varsa ordan başla. yeteneği öğrendikten sonra nerde kaldıysan geri dönebilirsin. bir kere öğrendiğinde kalıcı oluyor zaten listende.
  • Öncelikle hepinizi alnınızdan öperim bu güzel yamayı Türk Oyuncusuna kazandırdığınız için. Yamanızı büyük bir zevkle oynadım ve "oynattırdım" :)

Ancak bugün oyuna yeniden "ingilizce" olarak başlamak istedim. Ve gelin görün ki ingilizce dosyanın yedeğini almamışım. :( Kafayı yemek üzereyim ingilizce ve türkçe tüm forumlarda dosya aradım bir insan evladı paylaşmamış. Oyunumu ingilizceye döndürmek için gereken dosyaları birisi upload'larsa insanın çok makbule geçer. Bekliyorum yardımınızı :)

Not: Ben de Medieval 2 Total War oyununun çeviri takımındayım, çevirmen çevirmenin halinden anlar :P Gerçekten büyük emek bizzat biliyorum.
  • Hala %100 olmadı mı yama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahir123

Öncelikle hepinizi alnınızdan öperim bu güzel yamayı Türk Oyuncusuna kazandırdığınız için. Yamanızı büyük bir zevkle oynadım ve "oynattırdım" :)

Ancak bugün oyuna yeniden "ingilizce" olarak başlamak istedim. Ve gelin görün ki ingilizce dosyanın yedeğini almamışım. :( Kafayı yemek üzereyim ingilizce ve türkçe tüm forumlarda dosya aradım bir insan evladı paylaşmamış. Oyunumu ingilizceye döndürmek için gereken dosyaları birisi upload'larsa insanın çok makbule geçer. Bekliyorum yardımınızı :)

Not: Ben de Medieval 2 Total War oyununun çeviri takımındayım, çevirmen çevirmenin halinden anlar :P Gerçekten büyük emek bizzat biliyorum.

Çabuk geri dönüş yapabilirseniz minnettar olurum :)

• quote:

quote:

Öncelikle hepinizi alnınızdan öperim bu güzel yamayı Türk Oyuncusuna kazandırdığınız için. Yamanızı büyük bir zevkle oynadım ve "oynattırdım" :)

Silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

quote:

quote:

Silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin?

Yaptığımız yama İngilizce doslara dokunmuyor, kurulum yaptıysanız uninstall ederek, manuel yaptıysanız documents'in içinden silebilirsiniz. Tekrar ingilizceyte döner.

• Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler Bundan sonra ilk türkçe yamayı sonra Türkçe Yaması olan oyunları indirecem Tekrardan Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevilationS

Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler Bundan sonra ilk türkçe yamayı sonra Türkçe Yaması olan oyunları indirecem Tekrardan Teşekkürler

Oyunu sevmişseniz, orijinal alın. Son dönemlerde indirimler oluyor mesela.
    Yapımcıya destek vermiş olursunuz.
  • oyunda sadece elflerin başlangıcımı türkçe değil arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.