Oyunu bitirdim mükemmeldi yav.Ellerinize emeğinize sağlık. Bırakın ana konuyu karakterlerin kendi aralarında ki ufak atışmaları bile okumak anlamak çok keyifliydi. Kesinlikle oyun müthiş. Sizi alıyor bambaşka yaşayan bir dünyaya götürüveriyor. Bir kaç ek paketi de bitirip oyuna farklı bir karakterle yeniden başlıyacağım. RPG oyunlarından sonra diğer düz içi boş fps oyunları tat vermiyor.
Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederiz emeği geçen herkese.
Oyunun dosyalarının nasıl türkçeye çevrildiğini anlatabilir misiniz?Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa word dosyası gibi açık olarak ulaşılabilyormu yardımcı olursanız sevinirim bende çevirilerde bulunmak isterim.Özellikle dragon age 2 için
quote:
Orijinalden alıntı: withindarkness
Oyunun dosyalarının nasıl türkçeye çevrildiğini anlatabilir misiniz?Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa word dosyası gibi açık olarak ulaşılabilyormu yardımcı olursanız sevinirim bende çevirilerde bulunmak isterim.Özellikle dragon age 2 için
sorduğunuz soruların cvplarını bilenler verecektir ama ben dragon age 2 nin çevirisinin şu an yapılmakta olduğunu ve % 45 civarında da tamamlandığını biliyorum..oyunceviri sitesinde üye çalışmaları bölümünde yapılıyor..isterseniz orayla irtibata geçin..yardıma ihtiyaçları olabilir.
Gerçekten güzel olmuş oyunu oynamaya baya heveslendim ama sık sık gönderme hatası alıyorum bunun sebebi nedir ? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Oyuna yeni başlamıştım iyi oldu bu emeğinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: frodo1one
quote:
Orijinalden alıntı: withindarkness
Oyunun dosyalarının nasıl türkçeye çevrildiğini anlatabilir misiniz?Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa word dosyası gibi açık olarak ulaşılabiliyormu yardımcı olursanız sevinirim bende çevirilerde bulunmak isterim.Özellikle dragon age 2 için
sorduğunuz soruların cvplarını bilenler verecektir ama ben dragon age 2 nin çevirisinin şu an yapılmakta olduğunu ve % 45 civarında da tamamlandığını biliyorum..oyunceviri sitesinde üye çalışmaları bölümünde yapılıyor..isterseniz orayla irtibata geçin..yardıma ihtiyaçları olabilir.
tlk tool diye bir şey buldum ama ayarlarını yapamadım şu konuda bilenler yardımcı olursa sevinirim.çevirileri çok düzenli yapamayacağım için codex -dlc filan çevirmeyi düşünüyoruz yoksa yeni çıkan oyunları sürekli çeviremeyiz vize-final filan
ben yamayı yaptım ama karşı taraftakinin söylediği sözler yazmıyor ekranda son söyledikleri yazıyor sadece yani tüm konuşmaları yazmıyor..normalmi?
quote:
Orijinalden alıntı: batuho ben yamayı yaptım ama karşı taraftakinin söylediği sözler yazmıyor ekranda son söyledikleri yazıyor sadece yani tüm konuşmaları yazmıyor..normalmi?
O sorun değil ayarlara girerek alt yazıyı aç yaparsan konuşulan herşey görülecektir
bu yamanın geliştirme çalışmaları durdu mu yani %100 TR olacakmı yoksa artık böylemi kalacak ?
sanırım artık böyle kalcak..oyunun 2.si çıktı ve bi daha buna dönüleceğini,bunun yaması ile uğraşılacağını zannetmiyorum..ama umarım yanılırım..
BU türkçe yamayı diğer yama sitesi yapmadımı ? Yada o ayrı bu ayrıysa hangisi daha çok türkçe yüzde olaarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Katafalk101
Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Oyunun versiyonu öönemli mi? 1.04 ün üzerine kursam oluyor mu?
Olmazmı ben 1.04 versiyonda oynuyorum zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: imparator632
BU türkçe yamayı diğer yama sitesi yapmadımı ? Yada o ayrı bu ayrıysa hangisi daha çok türkçe yüzde olaarak ?
Hayır yama burda başlandı, burda yapıldı ve bitirildi. Bu yamada elflerin başlangıç bölümü hariç türkçe olmayan yer çok az. Yani en fazla türkçe bu yamada
quote:
Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest
quote:
Orijinalden alıntı: imparator632
Hayır yama burda başlandı, burda yapıldı ve bitirildi. Bu yamada elflerin başlangıç bölümü hariç türkçe olmayan yer çok az. Yani en fazla türkçe bu yamada
Hmm sağol kanqa ozaman
Türkçe Yamada Emeği Geçen Tüm Arkadaşlara Çok teşekkürler...
gerçekten muhteşem bir oyun ancak benim gibi kıt ingilizcesi olanların bu oyundan hiç bir şey anlaması beklenemezdi ta ki bazı cesur arkadaşlar bu oyunun TR yamasını çıkartıncaya kadar.Bence çok güzel olmuş resmen bir film izler gibi bir roman okur gibi oyunu oynuyorum buda benim içim çok büyük bir haz...Bu sayede oyunun beni bilgisayarın başına çivilediği de bir gerçek...
2 için bir çalışma var mı acaba ??
Ben de askerden geldiğim için ancak yeni oynamaya başlayacağım daha dragon age'i . Daha çok başlardayım. Bu tr yama ile oynamak çok daha keyfili olacak. Emeği geçen herkese teşekkürler.
merhaba öncelikle elinize sağlık, sayfalarca yazıyı çevirmek epey bi zordur haliyle. benim bir sorunum var, dünya haritasını açınca harita kısmı küçük görünüyor nasıl düzeltiriz?
Emeği geçenlere teşekkürler güzel bir çeviri olmuştu. 2yi aldım ama çevirisi çıkar diye oynamadım, sözlüklü günlere dönmeyeyim yine