Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2cisi yerine Risen'i çeviriyor Gokyabgu abimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

2cisi yerine Risen'i çeviriyor Gokyabgu abimiz

hala devam ettiğine dair bir bilgi varmı ? gerçi arkadaşın dragon age çevirisinden ağzı yanmış ortalığa duyurmak konusunda ders almış olabilir..hatırlıyorumda ne kadar saçmalamışlardı yama için...eğer devam ediyorsa güzel olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

2cisi yerine Risen'i çeviriyor Gokyabgu abimiz

bizde bunu bitirip onu oynarız gerçi ben bu oyunu 3 4 defa daha bitiririm diye umuyorum....Aklımda kesin olarak mage olarak bitirmek var büyük ihtimal blood mage ve arc mage kasıcam nasılsa yerlerini biliyorum

ama bu çeviriyi yapan arkadaşlardan ricam Awakening ek paketi ile dragon age 2 nin de çevirilerini yapmaları...Eğer yapabilirse pek çok arkadaşın hayır dualarını alacaklarına eminim...
    Ah Ah keşke şu oyun üreticileri hiç olmazsa alt yazı şeklinde Türkçe desteği verse eminim ki pek çok arkadaş da oyunları orj alıcak ama hem dil desteği yok hem de oyunlar 100 kusür tl satın şunları 30-40 tl ye verin dil desteğini bende alıyım o oyunu...

SPOİLER
    Dün bizim hatunun anasını kestik (Mağlum Flemeth oyundaki en zor kestiğim boss oldu kendileri ) hatunda yüz vermez oldu işini gördürttü ya tmm hem çadırına kendin davet et işi pişir sonra ananın işini hallet sonra yüzümüze bakma şimdi kupanın küllerine daldım hadi bakalım orasıda ejder dolu yavrusu orta boyu uçamayan cinsinden dolu sağdan soldan çıkıveriyorlar... oyun süprizlerle ve kazık atan yalan söyleyen adamlarla dolu kesicem topunu o olucak yaklaşık 33 saat oyun sürem oldu artık oyun kolaylaşmayada başladı ancak adam gibi armor yokmu bu oyunda takılarda vasat sayılır araya araya bulucaz artık ayrıca o en sonlarda açılan toplu büyüler nedir öyle ya büyücüler tek başına katlediyor ortalığı ben şahsen morigan'la öyle yapıyorum baktım içeri kalabalık sallıyorum kar fırtınası ile ölüm bulutunu hepsi yerde

• risen çevirisi gerçekten var mı ya? oyunu yarıda bırakmıştım, eğer çeviri varsa tekrar yüklicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Oyunun dosyalarının nasıl türkçeye çevrildiğini anlatabilir misiniz?Bir programmı kullanıyorsunuz yoksa word dosyası gibi açık olarak ulaşılabiliyormu yardımcı olursanız sevinirim bende çevirilerde bulunmak isterim.Özellikle dragon age 2 için

sorduğunuz soruların cvplarını bilenler verecektir ama ben dragon age 2 nin çevirisinin şu an yapılmakta olduğunu ve % 45 civarında da tamamlandığını biliyorum..oyunceviri sitesinde üye çalışmaları bölümünde yapılıyor..isterseniz orayla irtibata geçin..yardıma ihtiyaçları olabilir.

tlk tool diye bir şey buldum ama ayarlarını yapamadım şu konuda bilenler yardımcı olursa sevinirim.çevirileri çok düzenli yapamayacağım için codex -dlc filan çevirmeyi düşünüyoruz yoksa yeni çıkan oyunları sürekli çeviremeyiz vize-final filan

codexler zor iş bir ara bende arkadaşlarımla bu işe el atmayı denedik ama gerçekten çok zor.. dlclerden bir tek return the ostagar dlcsi boş diye biliyorum yoksa diğerleri oyunceviri sitesinde yayınlanmıştı...

• bu yamayı yapanlara cidden çok içten teşekkür ediyorum.oyunu büyük bi zevkle oynuyorum.her diyaloğu okuyorum.oyunun ortalarında falanım şuanda bitince tekrar mage yada cüce olarakta başlamayı düşünüyorum.hatta düşünmüyorum kesin başlıcam .neyse demek istediğim çok teşekkürler tekrardan.inş daha çok rpg oyunu cevirileri olur.
  • Yahu yamayı kurdum büyücü olarak açtım oyunu. Adamım buğudan döndüğü zaman parlamaya başladı. sanki tepesine kar yağıyor. Nedendir? nasıl düzeltirim gıcık oldum.
  • bazı büyüler o şekilde görüntü oluşturuyor. Aktif olan tüm büyüleri kapatmayı dene. Leliana'nın yiğitlik şarkısı ona benzer bir görüntü oluşturuyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 11 Haziran 2011; 22:19:56 >
  • Yamayı yeni gördüm kurup indirdim hemen
  • oyunçeviriden indirdiğim yamayla oynuyorum. yamayı "C"'ye kurdu(oyun "D"'de) ama türçe oldu yinede.

oyunun bir noktasından sonra leliana'nın konuşmaları komple ingilizce oldu. redcliff'ten sonra. bu bende oluşan bir bug mı yoksa çeviride soru mu var. dh üzerinden idirdiğimiz önceki çeviride böyle bir problem yaşamamıştım.

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

oyunçeviriden indirdiğim yamayla oynuyorum. yamayı "C"'ye kurdu(oyun "D"'de) ama türçe oldu yinede.

oyunun bir noktasından sonra leliana'nın konuşmaları komple ingilizce oldu. redcliff'ten sonra. bu bende oluşan bir bug mı yoksa çeviride soru mu var. dh üzerinden idirdiğimiz önceki çeviride böyle bir problem yaşamamıştım.

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!!

türkçe yamayı unistall yapıp tekrar kurunca diyaloglar tekrar türkçe oldu. radesigned companions yamalarını kurunca aklınızda bulunsun, türkçe yamayı unistall yapıp tekrar yükleyin ingilizce olma problemi çözülür.

• Bu türkçe yamayı ve diğer oyunların türkçe yamalarını hazırlamada kimlerin emeği varsa Allah hiçbirisine dert zeval vermesin işerini ras getirsin :) Oyunu her oynadigimda da ayrica dua ederim. ingilizcem ileri seviye değil ve bu şekilde uzun metinli oyunlari oynamasi gerçekten eziyet oluyor hatta çoğu zaman dialoglarda mal gibi bakkakaldığım ve kör kör konuyu anlamadan oyunu bitirdiğim oluyor. Ama bu şekilde olunca insanın oynadıkca bırakası gelmiyor. Bu yüzdende türkçe yamalarını beklediğim için oyunları hep geriden takip ederim ama yarıda bırakılan bi yama olduğunda da çok üzülürüm. Saygılar
  • Emiği geçen herkese teşekkürler.
  • Vay be bu yamada ne uğraşmıştık. Ayrıca konuda dönen yorumlardan-olaylardan belgesel çıkar resmen. Destek olanlar, köstek olanlar, bu yama bitmezciler, yayınlandığı gün konudaki yoğunluk...

Sonuçta, umarım yama rol yapma oyunlarını daha fazla kişiye tanıtma bakımından amacına ulaşmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutagenic

Vay be bu yamada ne uğraşmıştık. Ayrıca konuda dönen yorumlardan-olaylardan belgesel çıkar resmen. Destek olanlar, köstek olanlar, bu yama bitmezciler, yayınlandığı gün konudaki yoğunluk...

Sonuçta, umarım yama rol yapma oyunlarını daha fazla kişiye tanıtma bakımından amacına ulaşmıştır.

Amacına ulaşma konusunda için rahat olsun dostum..Umarım yeni projelerinizide görürüz..Teşekkürler tekrar..oyunu 3-4 ay oynadım kaç kere bitirdim ama hala yamayı yapanları unutmuş değilimdir..
  • Öncelikle yama yapımında emeği geçen herkese çok teşekkürler. Gerçekten iyi bir iş olmuş.
    Fakat yamadan mı bilmiyorum ama indirdiğim dlc lerin hiçbirini oyuna yükleyemiyorum daupdater hata veriyor. Sorunu nasıl halledebiliriz ? :s
  • Arkadaşlar Ellerinize Sağlık :)
  • quote:

Vay be bu yamada ne uğraşmıştık. Ayrıca konuda dönen yorumlardan-olaylardan belgesel çıkar resmen. Destek olanlar, köstek olanlar, bu yama bitmezciler, yayınlandığı gün konudaki yoğunluk...

Eline sağlık mehmet, sadece tek linkten 100 bin kişi indirmiş, ben bu kadar beklemiyordum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

Eline sağlık mehmet, sadece tek linkten 100 bin kişi indirmiş, ben bu kadar beklemiyordum şahsen.

Altından beraber kalktık dostum, senin de eline sağlık. Bu arada 100.000 kişi inanılmaz bir rakam bence. Yapımcı ya da dağıtımcı firmaların kulağına gitse bu rakamlar keşke, biz de resmi olarak türkçe yayınlanan rol yapma oyunları görsek...

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.