Şimdi Ara

Dragon Age Origins Türkçe Yamamız ÇIKMIŞTIR!!! (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.321
Cevap
23
Favori
463.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McScReaM

Arkadaşlar şuanda zamanım var yamaya devam ediliyorsa yardım edebilirim kalan kısmına dlcler de dahil. Ciddi olarak yardım etmek istiyorum.

sen yamanın yapılmasına katkıda mı bulunmuştun
  • Ben yardım edecektim ama sonra birşeyler oldu ben de anlamadım acaba farkında olmadan yardım mı ettim nedir

Cidden anlamadım ne demek istediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 14 Mart 2011; 21:00:08 >
  • %100 keşke çıksa. artık pek bir ümidim kalmadı.

bu arada dh de veri kaybı mı yaşandı ya da sayfadaki mesaj gösterim sayısı mı arttı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 14 Mart 2011; 21:06:00 >
  • @ramazan: gösterim sayıları değişşiyor sürekli ben de anlamadım :)
  • %100 olacakmı en azından bir bilgilendirme olsaydı ana konuda iyi olurdu çünkü oyunu halen oynamadım %100 yama bekliyorum, aslında yamanın ilk haliyle oynamaya çalıştımda zor geldi() ve çoğu açıklamada ingilizceydi zaten. genede 1 yıllık bir uğraş söz konusu teşekkürler yeniden.
  • yamalar diye bir bilgilendirme sitesi var mı
  • Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Oyunun versiyonu öönemli mi? 1.04 ün üzerine kursam oluyor mu?
  • elinize sağlık oyunu mage olarak bitirmiştim şimdi rogue olup hikayeyi tamamen anlayarak oynıcam. çok tşkler.
  • ya ben dragon age origins türkçe yama yı indirdim ama bi yerde oyun kendini kapatıyor ilk basta hiçbir sey yoktu düzgün çalışıyordu bi bölümde haritaya geçmek için tıklayınca oyun kapanıyor neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrbz

ya ben dragon age origins türkçe yama yı indirdim ama bi yerde oyun kendini kapatıyor ilk basta hiçbir sey yoktu düzgün çalışıyordu bi bölümde haritaya geçmek için tıklayınca oyun kapanıyor neden olabilir ?

bir önceki sayfada açıklamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

Orijinalden alıntı: shrbz

ya ben dragon age origins türkçe yama yı indirdim ama bi yerde oyun kendini kapatıyor ilk basta hiçbir sey yoktu düzgün çalışıyordu bi bölümde haritaya geçmek için tıklayınca oyun kapanıyor neden olabilir ?

bir önceki sayfada açıklamıştım.

çok teşekkür ederm yardım ve yama için
  • Merhabalar

Bu yama Ek paket olan Dragon Age Awakening oyununuda Türkçe yapıyormu acaba ? Yapmıyorsa ek paketi Türkçe yapan başka bir yama çıkarıldımı ?
  • oyunceviri.com bu siteyi takip et dostum aradıklarını bulacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

oyunceviri.com bu siteyi takip et dostum aradıklarını bulacaksın.

Teşekkürler arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Bir yıllık bekleyişin ardından arkadaşlar hevesle beklediğiniz Dragon Age Origins çevirimiz sonunda sizlerle. Aşağıda linki bulunan yamamızın şu anki versiyonu 0,95'dir. Yamamız maalesef ufak tefek eksikliklerle gelmektedir. Bir sonraki güncellemede onlar da tamamlanarak yeni sürüm yayınlanacaktır.

Oyunun seçtiğiniz karaktere göre değişen ve 1-2 saat oynanış süresi sunan altı farklı başlangıç kısmı var. Bunlar bittikten sonra hikaye her karakter için aynı yerde birleşip devam ediyor. Şu an itibarıyla Elf Commoner (Şehirli Elf) dışındaki bütün başlangıç senaryoları Türkçeleştirilmiştir.

Bunun dışında kalan oyunda karşınıza çıkacak her diyalog Türkçeleştirildi, ki bu da diyalogların %95'inden fazlasını oluşturuyor.

Menüler, yer, yaratık, NPC, eşya, karakter statları, büyüler, hünerler ve açıklamalarının neredeyse tamamı Türkçeleştirildi. Ancak aralarında İngilizce kalan açıklama ve terimler de bulunabiliyor. Bunlar da bir sonraki güncelleme ile tamamen Türkçeleştirilecek.

Görev tanımlarının ise yarısı çevrildi. Bu da bir sonraki güncelleme ile tamamlanacak.

Codexler ise çevrilmedi ve çevrilmeyecek. (Bir araya getirdiğinde ortaya bir ciltlik bir ansiklopedi kadar tarih, coğrafya, yaratık bilgisi çıkıyor.)

Mutagenic arkadaşımız bir mail adresi açtı: dao.hatalar@gmail.com
    Oyunda gördüğünüz yazım hatalarının, çevrilmemiş yerlerin ekran görüntüsünü alırsanız (oyunda bir tuşa basarak alabiliyorsunuz) ve bu adrese gönderirseniz, burada toplanacak ve bir sonraki güncellemede bu hatalar düzeltilecektir.

Yamamız için ter döken, sözünün eri arkadaşlarımız:

MUTAGENIC - MEHMET KARDAŞ
    CANEKER - HASAN CAN EKER
    GÖKYABGU - GÖKHAN HALİL DÜZGÜN
    CORASPIN - ALPER KURT
    PENDULUM - BORA KADIOĞLU
    ELLADAN
    LAHIRE - KANDEMİR ATBAKAN
    FUEGON
    YUSUF EVRİM KILIÇ
    EDUARD ALAN BULUT
    Bir de haritaları editleyen arkadaşımız kendisi benimle temas kurarsa ismini eklerim buraya.

Desteğini esirgemeyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Köstek olanları ise Allah bildiği gibi yapsın. Oynarken sizden istediğimiz tek bir şey var. Bizim için içinizden bir hayır duası edin yeter.

Dragon Age Origins Türkçe Yama Versiyon 0,95 Linkleri:

Doğrudan exe dosyasına tıklayarak kurulabilir versiyon linkleri: (Tekrar eline sağlık Can )

http://hotfile.com/dl/93454116/f2217d7/Dragon_Age_Trke_Yama_0.95.exe.html

http://www.speedyshare.com/files/25998981/Dragon_Age_T_rk_e_Yama_0.95.exe

Dosyaları kendinizin gerekli yerlere koymanız gerektiği kurulumsuz versiyon linkleri: (İlgili açıklamayı Nasıl Yüklenir.txt içerisinde bulabilirsiniz)

http://hotfile.com/dl/93437410/9e49c68/DragonAgeTurkceYamaV0.95.rar.html

http://www.multiupload.com/TFLKG80IJF

Torrent linki:

http://www.kickasstorrents.com/dragon-age-origins-t%C3%BCrk%C3%A7e-yama-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-beta-v0-95-t4902886.html

Önemli Notlar: Altyazıları çalıştırmak için oyunun seçenekler menüsünden altyazıları açmayı unutmayın (Aslında yazılar üstte ama böyle demişler işte
    Haritaları yükleyecek klasörün açılabilmesi için oyunu kurduktan sonra oyuna bir kere girip çıkın. Gerekli klasörler oluşacaktır. Diyaloglar çok hızlı geçiyor siz de zamanında okuyamıyorsanız Günlük - Diyalog Geçmişinden geçmiş konuşmalara göz atıp oradan okuyabilirsiniz.

Örnek Resimler:

güzel belki sırf bunun için bir daha baştan oynayabilirim :) konunun tam ayrıntısına girememiştik çünkü :)

• arkadaşlar oyunu indirdim clone dvd release ini.fakat oyunun içinden crack falan çıkmadı.yükledikden sonra oyunu açmaya çalıştığımda failed to authenticate the disc.please insert the correct disc and try again diye hata alıyorum sorun nedir :S
  • Korsan olması.
  • Elinize sağlık ama,
    Orzammarda görevlerin hepsi ingilizce nasıl %95 oluyor anlamadım.Acaba eskik mi yükledim diğer yerlerde bir problem yoktu.Warriorum bu arada
  • Klavyenize sağlık, gerçekten çok keyifli oluyor yamayla oynamak
  • Acaba %100 Olacakmi bu Bilgilendirirseniz..
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.