Şimdi Ara

Dragon Age Yardım Lutfeeen =)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Oyuna Yeni Basladım Bi KAc Sorum War.
    1-Mage ym.Blood Mage Olmak İstiyorum :D O Johan Cok Artistti HOsuma Gitti :D Nese. 12 Altına Shapeshifter Kitabı Aldım.Bi Vazodan Arcane Warrior Muhabbetni Orendm.Ama Puanımı Hcbrine Vermedm.Smdi Ornein Shapeshifter ı Artırsam.14 Lwle Geldigmde 1 Puan Daha Verceck Onu Mecburen Shapeshiftera Mı Vermek Zorundaym Yoksa 2. Bse Secebiliyomuyum??
    Szce HAngisi En İyisidir Bunların??
    2-Skilleri Kafama Gore Verdm.Cok Mu Kotu Olmus??

Mage İlk Skill Acık Zaten En Basta Acıktı,2.si Acık.
    Fire 1. Ve 2. Acık.Lwl Atlıyınca 3. Yu Acmayı Dusunuyorum.
    Toprak 1.,2.,3. Acık.
    Elektrik 1.,2.,3. Acık
    Buz 1. Acık.
    Bi Tane Circle Towerda Gormustum Buyu Saldırılarına Karsı Bi Kalkan Skilli Var O Acık.

3-Benm Grup Duzenlemem Nasıl??
    -Ben (Mage)
    -Morrigan
    -Leliana Ama Her Saldırıda Oldugu İcin Onun Yerine Alistair Dusunuyorum.Daha İyi Oneriniz Var mı??
    -Kopek :D

Hatalarım Ve Onerileriniz.Hepsini Bekliyorum Tesekkurler =)

• Blood Mage i Red Cliffe Castle daki Fade görevinde öğreniyorsun yoksa o civardaki bi save ini açıp oradan öğrendiğinde diğer tüm savelerinde de açılır çünkü profilinde açılmış oluyor.Shape shifter kötü bir sıınf Arcane Warrior ve Blood mAge en iyi 2 lidir üstünede DLC si varsa Cailan ın set en iyisi.
    Büyüler için
    Toprak büyüleri
    Blood mage ve arcane warrior büyüleri
    Mass Paralysis ve bul daldaki diğer büyüelr(dalın adını unuttum)
    Hex büyüleri
    Sadece Heal diğerlerini açmna gerek yok açarsanda sadec Wvynede aç
    bunların üstüne arta kalanlarla Arcane Shield
    buz dalı
    Venganceler
    ve Fireball açabilirsin(ki bende bu saydıklarmn hepsi ve daha fazlası açık 24 lvl mage)
    takım olarakta Mage ana karaktere en iyi takım
    -Zevran
    -Wvyne
    -Alistar/Shale
    Wvyne zaten her takımda bulunması gerekir heal ve diğer özellikleriyle
    Zevranı zaten Ranger özellikli bir ana karaktere lazım eğer ana karakter bir warriorsa takım önerm Leliana(okçu)/Wvyne/shale dir ki shale ide alan özellikli büyülere yoğunlaştırrsn gerçi zaten Shale oyun hatası bi karakter o yüzden pek oyunun tadı kalmıyor :D
    Alistar Shale i alamayanlar için Shale varsa her zaman onu öncelikli kullan ama bi partyde sabit 2 Ranger 1 warrior 1 rogue şart 2 rangerdan birininde wvyne olması şart :D
    büyülerde hatan elektrik açmak zira o kadar yararlı ve güzel bir sınıf deil ve ultisi hiç kullanışlı değil.
    Toprak son skilli Cone of Cold yada Winter Grasptan çok daha iyi combine oluyor stone fistle ayrıca tek başınada çok güçlü bir skill
    Ateşte 3.skill olan Fire ball oyundaki en kullanışlı skillerleden biri hatta mage in çok kullanışlı 5 skilli var
    -Oyun hatası vede gerçektende gereğinde güçlü olan Blood Wound,yine aynı şekilde olan Mass Paralysis,kullanışlı olan Cone of cold,Fire immune dahi olsa mage in yakın dövüşten en çabuk kurtulmasını sağlayan cast süresi olmayan ve %100 knockback yapan Fireball,sonuncuda mage i partynin vazgeçilmezi yapan Heal.
    büyü saldırılarına karşı bi skill almayacaksın sen sadece aura özellikli Arcane Shield,Rock Armor,bide adını unuttum Mass Paralysisten sonra açılan skill alıcaksın diğer auraların da Arcane Warrior Auraları olacak zaten onların sağladığı korunmayı başka bişey sağlayamıyor .he bide Arcane Warriorda Fire/Ice Blade auraları çok kullanışlı oluyor.

• Desene 12 Altını Bosa Harcadık.Nese Anladıgım Kadarıyla 1 Den Fazla Orenilebiliyo.O Zaman Ben Ben Arcane Warrior Orenicem.Rangerlardan Biri Benim.2. Wynne Olucak.Bi Gitsem Kuleye Alıcam Hemen de Kuleye Gidemedm Daha Su Elf Ormanlarında Dolanıyorum xD Bide Bisi Merak Ediyorum Shapeshifterların Son Donusumu Ejderha Olabilir Mi?? Bence Ejderha Olmalıymıs Oyuna Cok İyi Uyarmıs.Nese.
    1-Ben Mage
    2-Wynne
    3-Alistair
    4-Leliana Aslında Bulursam Senn Dedigin Zevranı Alırım Cunku Leliana O Kadar Cok Oluyoki..Artık 5-6 Kere Oldukten Sonra Kit İcirip İyilestiriyorum Ki Tasarruf Olsun..
    Elektrik Buyuleri O Kadar Da Kotu Degil Yha.Sonuncusunu Actım Beyenmedm KAyda Dondum.Sonuncu Cok Kotu.Ama 2. Cok Fazla Atak Vuruyo. 3.de Soyle Kullanıldıgında İse Yarıyo.
    Once Yaratıkların Bulundugu Oda Salon Gibi Yere Deprem Atıyorum.Sonra Da Elektrigin 3.su Veya Once Elektrik SOnra Deprem Cunku Depremi Hızlı Yapıyo Neyse.Yaratıklar Odadan CIktıgında Canları Baya Azalmıs Oluyo.. Ama Gende Cok Kullandgmı Soyliyemicem Haklısın.
    Fireballdan Sonra Fire 4. Skill Cok Kullanıslımıdr?? Onuda Acsammı??
    Bide 30 Altınım War.O Kitabı Almasaydm 42 OLcaktı Nese.Bu Fazla Paramıdır Oyuna Gore? Yoksa Azmıdır? ONa Gore Tasarrufa Dewam Veya Savurgan Oynıcamda..Birde :D Kacıncı Soru Oldu Saymadım :D Ben Kendmde Pot Yapım Muhabbetini 3. Seviye Yaptm.Hc Bi Boka Yaramadı.Hala Sadece En Dandk Potlardan Yapabiliyorum...Bu Craftingle İlgili Onerilerin Nedir??

Bide DLC Ne Demek Ve Nedir??

• Saol Gttm Fade Gorevnn Ordaki Kaydı Actım Yaptm :D Cocuu Bi Sureligine Serbest Bıraktı ende Blood Mage Oldm.Sonra Normal Kayda Dondum :D Bu Sefer ORdan Gecerken Gorevi Yaptıımda Devili Oldurcem Nasılsa Blood Mage Oldm Artk :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.