Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm bacak arasını tokatlıyıp cinsiyet kontrolü yapması çok komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 31 Temmuz 2017; 17:28:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Olm bacak arasını tokatlıyıp cinsiyet kontrolü yapması çok komik

Ben yalnız şunu anladım ki Goku'da ki saf duygu karakteri bu denli ön plana çıkarmış

Gerçekten çok iyi bi ana karaktere sahip bu seri ve 86'da animeye uyarlandığını düşündükçe insanın saygısı artıyor seriye

Son kalan 10 bölümü bitirdikten sonra tüm düşüncelerimi yazıcam buraya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Olm bacak arasını tokatlıyıp cinsiyet kontrolü yapması çok komik

Ben yalnız şunu anladım ki Goku'da ki saf duygu karakteri bu denli ön plana çıkarmış

Gerçekten çok iyi bi ana karaktere sahip bu seri ve 86'da animeye uyarlandığını düşündükçe insanın saygısı artıyor seriye

Son kalan 10 bölümü bitirdikten sonra tüm düşüncelerimi yazıcam buraya :D

Aynen öyle muhteşem

Luffy Nami arasındaki ilişkiyle gokuyla bulma arasındaki ilişki baya benzer

Turkanime pişmanlıktır spoiler yedim lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 31 Temmuz 2017; 17:56:46 >

• 1 haftada ilk seriyi bitirmiş bulunmaktayım

Gece 4-5 gibi yada sabah ilk seri hakkında biraz içimi dökesim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Ağustos 2017; 0:40:20 >
  • Z'ye başlamadan öncelikle filmleri izleyeceğim GT serisini zaten es geçiyorum olurda özlersem ilerde döner bakarım

Benim bu seriye başlamama nedenim OP gibi shounenlerden sonra bunun çok sıkıcı olacağını düşünmekti birde o zamanlar ciddi anlamda göz çizimine takılıyordum şaşı durmaları acayip gözüme geliyodu :D

He o zamanlarda biliyordum gerçi DB izlemesemde Shounen atası olduğu gerçeği değişmiyor birde şu Goku gezegen yok ediyor diyen ergenler yüzünden bir nebze uzaklaşmış olabilirim

Gerçekten seriye bir anlık kararla başladım maksat vakit geçsin diye ama 1 haftada bitti ne anladım ben

Seri hakkında hoşlandığım ve hoşnutsuz kaldığım kısımları belirteyim

+Goku'nun gerçekten çok iyi ana karakter olması
    +Hikayenin geçtiği evrende ki çeşitlilik (Kapsüller özellikle)
    +Zamanına göre çizimi gerçekten hoş
    +Filler çok az
    +Birde en çok sevindiğim mesela ilk serinin olayı ejder toplarında ve çok kısa sürede Shen Long'u çağırıyorlar,yani sakız gibi uzatmadılar o konuda Shen Long'un 4-5 kere gelmesi güzeldi

Beğenmediğim kısmı spoiler içine alıyorum ilk seriyi izlemeyen varsa okumasın :D

Bu kadar savaşta kimseye birşey olmaması,her seferinde birilerinin canlanması pek gözüme hoş gelmedi karakter harcamaması çok güzel ama ilk seride Muten Roshi dışında canlanmasına sevindiğim olmadı ki,Tambourin'in geldiği zaman mesela herkese tek atıp sonradan çok saçma şekilde ölmesi komiğime gitti,Kami'nin kimseyi canlandıramaması ama çağırdığı Shen Long'un insanları canlandırabilmesi detayı

Hikayenin ilk başta eğlenceli başlayıp 20 civarı bölümlerden 100.bölüme kadar belli bi seviyede gitmesi,daha doğrusu dişli rakibin gelmesi çok uzun sürdü

10/9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Ağustos 2017; 11:59:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Dün çok aktif olamadım, baya konuşulmuş burda

Turin ceza almış. Admins, Admins everywhere

Ao Sol, puanınıza bakalırsa baya memnun kalmışsınız seriden Ben de spoiler içine bir cevap yazayım
    Kami nin gücünün olması, yeteneğinin de olduğu anlamına gelmiyor Shen Long, her dileği gerçekleştirecek bir yeteneğe sahip. Fakat dilek sınırı, kami nin gücü kadar. Shen Long gücüyle savaşmaz misal. Öyle bir yeteneği yok çünkü.

Puan konusuna pek takılma ben düşük puan veren birisi değilim :D

Çıktığı zamana göre yorumlamak lazım,saçma sahne barındırsa da artı yönlerini geride bırakacak kadar değildi diyelim

İlk 4 filmi izliyorum sanırım ?

Z'ye geçmeden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Ağustos 2017; 14:24:50 >

• Gohan'ın ağzını birisi bantlasın çocuğun diyaloğu yok sadece ağlıyor

• Vegeta ve saz arkadaşı dünyaya geldi

• Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 3 Ağustos 2017; 11:7:41 >
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Ulan hiç gülesim yoktu

• DBZ 60

Tahmini Frieza 25.bölüm civarlarında çıktı ve Goku'nun yola koyulmasına 30.bölüm desek,adam halen gelemedi ve ben 60.bölüme ulaştım daha 4 gün geçti Sırf bu sahne yüzünden sanki Kai izlemeliydim gibime geldi

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Sen nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı

Şuan beklediğim karakter
    Android 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 6 Ağustos 2017; 0:12:27 >
  • Sonunda farklı bir şey yapcak gibiler

Olm yapın lan lütfen zırt pırt gittiğiniz yerde güç gösterisi yapanları tokatlamanız yetti

Bugünlük yeter bu kadar çizgi film xdeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 6 Ağustos 2017; 3:4:46 >
  • DBZ 118.bölüm not olarak alıyorum Vegeta'nın pembe gömlek giydiği ilk sahne

• Güzel bölümdü baya. No 17'de iş varmış yalnız. Freeza hala coolluğunu es geçmiyor.
  • Magical Girl paradosi olmuş tüm bölüm. 17 resmen parladı bölümde. Dönüşümün ortasında saldırarak DBZ kuralını bozması iyi güldürdü Gerçi Cell olayı geçti başından zamanında

Openingden dolayı Ribrianne vs Vegeta olacak diye düşünüyordum 5 sn sürdü, Vegeta'nın ifadesi iyiydi Sanırım Vegeta'nın gerçek rakibi Hit veya Toppo olacak.
  • Selamın aleyküm arkadaşlar bayadır yokum 1 sene olmuştur herhalde No 17 ye yakışanı vermişler bu arada İlk mesajdaki saiyan stagelere bakmak için gelmiştim konu içeriği baya değişmiş.
  • Çok sağol :) Bu grupla öğrenmiştim Dbs in başladığını Dh ye ara ara girer bakardım hiç kimse DB seyretmezdi grup yoktu kuralım diyen olurdu Db saçma goku gezegen yok ediyor kaneki tek atar ichigo hollow olursa varya naruto sennin modu vsvs yazıp DB seyretmemiş Shounenlerin atasını bilmeyen insan doluydu yine 3-5 kişiyiz sanırım ben o yüzden facebookta takılıyorum ama DH de böyle güzel bir grup olduğu için teşekkür ederim. kolay gelsin bütünleme sınavım var dua beklerim :) bir bakayım dedim hala aynı heves var tebrik ederim tekrardan kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.