Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Nasıl sıvanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 7 Ağustos 2017; 9:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

İyiydi buralar ya hu Güldürdü yine

_____

Spoiler DBS.
    Biraz bakındığım kadarıyla gelecek bölümlerde tekrardan
    SSJ God
    ı göreceğiz. Mangada gördük zaten, Toei geç kaldı bunun için
    @GwynBlade

Görmeden inanmam, büyük olasılıkla SSB demek istediler

• Hit,bir canavarı dahi tek başına yenmekten aciz Dyspo dan dayak yiyecek. Bence ters köşe olacak ama bunlar Jiren'in Hit'i eleyeceğinin ön hazırlığı. Gerçi Vegeta da eleyebilir. Ama büyük ihtimal artık Hit'in devri kapandı.

• Youtube da dolanırken bazen öneri videoları izleyeyim diyorum sırf Dragon Ball mazisi için ama o İngilizce dublaj yok mu?.. Şunları orjinal bırakmayıp dublaj yapan herkesin kökü kurusun istiyorum.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum,herhangi bi animede ingilizceyi duyunca sinir oluyorum

Ayrıca gece 3'de derdimiz bu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 8 Ağustos 2017; 3:31:16 >
  • Haydaaa yine turnuva

Cell'i sevmedim tam düşman havası yok,gerçi şuan 166.bölümdeyim hızlıca bi yardırayım araya filler giricek zateb
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Ağustos 2017; 10:48:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dragon Ball manga serilerini Türkçe olarak nereden indirebiliriz?
  • 206.bölümde falanım

Goku yine yok...çok daraldım çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Ağustos 2017; 19:25:44 >
  • Aman

Sanki çok gördükte Yılanda koşarken bekledik,Frieza savasinda antreman yapiyordu bekledik Cell geldi bu sefer hastalığını atlatmasını bekledik

Ben düzelip gelmesini bekliyorum yoksa Super'i direkt izlemeyi düşünmüyorum sonuçta Goku ayrı tat katıyordu gerçi benim düşüncem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Ağustos 2017; 19:56:9 >
  • Hani SSJW?

Arkadaki yeni bir formda olabilir,
    SSJG
    nin kamehameha atarkan ki hali de olabilir gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gördüm bunu, dediğiniz gibi SSG de olabilir, limit breaker denilen form da. Şu saatten sonra SSW görür müyüz emin değilim

Sanırım en sevdiğim sahne şu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Ağustos 2017; 23:1:32 >
  • Tamam işte utangaç davrandı aynı dediğin gibi Chi Chi'nin arkasında durdu biraz geçtikten sonra sarıldı ama mangada sarılmadıysa bilemem :D

Belki şu mesajı 5-10 kişi görür her zaman yazayım ciddi anlamda başlamak isteyenler direkt Kai versiyonuna geçmeli,Z serisi cidden güzel ama fazla uzun sahnelere sahip çeviri zaten berbat izleyen varsa aramızda mutlaka katılır çeviri konusunda

Mesela Goku'nun bu denli her savaşa geç gelmesi sorun değil asıl sorun çok fazla bölüm insanları oyalamak ve bazen savaş oh be başladı diyorsun bu sefer Muten Roshi'yi falan gösteriyor elinde dergiyle vs

Benim pişmanlığım bu oldu sanırım Kai izleseydim şimdiye hepinizle güncel durumdan konuşabilirdim neyse sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Ağustos 2017; 23:41:37 >
  • Ben Akira'nın yalancısıyım

Ayrıca aslında bir nevi gördük bknz
    Merged Zamasu

Bu arada SSG gerçekten geri geliyormuş, yazım hatası değil diyorlar

• DBS 103

Goku ve Gohan cidden çok elden ayaktan düştü be. Şimdi de SSJG açtırıp birilerine tokatlattıracaklar. Hit bile epey şamar oğlanına dönmüş gözüküyor. Abicim çok tuhaf bu olaylar ya. Sırf fan service için Hit ve Gokuyu takım arkadaşı yapmanın ne manası var? Nerde 6. evrenin saiyajinleri? Nerde namekli savaşçıları? Saçma sapan işler.

Su Roas & Brianne de Chateau bana çok sevimli geliyorlar ya dönüşmüş halleriyle.

• Çizim çok kötüydü cidden bu bölümde. Freeza reisi göstermedikleri için bu bölümü kötü buluyorum
  • Ben çok beğendim. Acaba ismi Limit Breaker yerine mystic ya da melek tarzı bir şey mi olacak öyle bir havası var çünkü.
  • O çikolata formundan sonra çok güzel geldi değiştirmezler umarım. Herkes kırmızı aura bekliyordu openingden dolayı mavi olması şaşırttı bakalım nasıl olacak.

Görselde 11. Evrenin üç üyesi kalmış Dyspo kaçmış sanırım veya Jiren/Toppo kurtarmış

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.