Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğimiz gibi saçma gerçekten sadece Goku vs Freeza göndermesi olarak yapacaklarını düşünebiliyorum. 20x kaioken + genki dama + yeni form olarak.
  • Bugün youtube öneri videolarında Trunks görünce aklıma geldi, keşke Future Trunks da katılsaydı turnuvaya. Nedense o karaktere karşı aşırı sempatim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bugün youtube öneri videolarında Trunks görünce aklıma geldi, keşke Future Trunks da katılsaydı turnuvaya. Nedense o karaktere karşı aşırı sempatim var.

Future Trunks benimde en sevdiğim karakterlerden biri. En iyi yanı diğerleri gibi oyun oynamiyor. İşini çabuk bitiyor. Turnuva da olsa iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Hatta ben günümüz Trunks ile gelecek Trunks farklı karakterlermiş gibi görüyorum, kişilikleri tamamen farklı. Future Trunks farklı bir karakter gözümde.

Bu arada bir resim sızmış, gerçek mi değil mi çok tartışılıyor ama bekleyip göreceğiz.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Z serisini izlemeden ana seriyi bitirip direk Kai izlemek mantıklı mıdır? Kayıp yaşar mıyız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Z serisini izlemeden ana seriyi bitirip direk Kai izlemek mantıklı mıdır? Kayıp yaşar mıyız?

Z serisini de Kai serisini de kim çevirdiyse bu milletten işitmediği hakaret kalmamıştır. Google translate ve uydurma şeyler resmen. Umarım her şeyden önce buna bir çözüm bulabilirsiniz. Ben size Kai öneriyorum, söz konusu Z olunca kaynaklar çok eski, görüntü kötü, gereksiz yere uzun sahneler/bölümler, alt yazı konusunda da daha kötü sonuçlar verir Z serisi.
  • Aidat ödemem,organizasyonlara gelmem,sabote ederim.uyarsa benide ekleyin gruba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 13 Eylül 2017; 16:3:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar turnuva dan sonra seri bitecek diyorlar doğrumu?

• Bende kuzenim den duydum kesin bir bilgi yok yani.Merak ettim sadece seri güzel gidiyor bitmesini istemiyorum

• 700 bölüm olması zor. Ki zaten seslendirmene itibar edeceklerini sanmıyorum. Toriyama'nin yaş olayı da var.

Eski serilerin toplamı kadar gitmeyecektir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z bitirdim bu arada müjdemi isterim :D
  • 107 nci Bölüm fena değildi. 108 in preview i çıktı. Sızdırılan bölüm özetleri doğru

• Bir avuç kel

Sonunda Freeza sahneye çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

En güçlüsü bile olabilir

Bills bu kadar güçlüyse Whis ve melekleri ne kadar güçlüdür acaba Daha çok işlenecek konular var gibi..

• Zaten bir bölüm öncesinde Beerus Vegetanın gücü için başka evrenlerden birinde olsaydın yıkım tanrısı bile olabilirdin demesiyle yıkım tanrıları arasında ki güç farkını biraz olsun açıklamıştı. Anime içinde de Gokunun yakalandığı yıkım gücünü sadece üflemesiyle uzaklaştırmıştı Beerus, sanırım bu da bir şeyler anlatıyor olabilir.

• Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Bu nedir arkadaş ya, adam Blue+Kaioken ile bir şey yapamıyor, Genki Dama ile de bir şey yapamayacaktır büyük ihtimalle. Nereye gidiyor acaba bu güç dengesi. Ayrıca bu düello için daha erken değil mi? Düşmeyen bir yığın savaşçı var.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Goku ya yeni form gelecek uzatiyorlar işte. 108 nci Bölüm iyidi. Frieza yi sevmesem de onun kadar pisliği gelmedi. Turnuva sonrası birşeyler olabilir.

• Gözümüzden kaçırdığımız başka bir rakip daha mı var? Yoksa mangada Toppoyu bir sonraki yıkım tanrısı olarak tanıtmalarından mı bahsediyorsun?

• O konuda net bir düşüncem yok, ortada tam bir malzeme de yok zaten. Zaten bir çok ters köşe olacak gibi gözüküyor, daha ortaya çıkmayan savaşçılar var, mesela 6. evrenin Namekli savaşçıları da hiç gösterilmedi.

Bunun yanında şöyle bir resim vardı turnuva resmi olarak başlamadan önce paylaşılmıştı.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.