Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O neydi öyle 2 hafta bekletmelerine değdi ama gerçekten. Crunchyroll da falan 1-2 saat bölüm izlenemedi yoğunluktan. En azından genki dama ile yeni formunu almadı goku. Genki damayı karşılamaya çalışırken kaiokeni ve kendini çok zorladı. Belki x100 belki de daha fazlasını falan yapınca kabuğunu kırdı ama bütün enerjisi bitti. Genki dama da geçici süreliğine enerji depolamasını sağladı. Toriyama gerçekten işini biliyor. Zamanında sıkılmayıp bırakmasaydı, bunları yıllar önce görürdük ama geç olsun güç olmasın diyelim. Gelecek bölümler de iyi gibi hit jiren den sonra biraz rölanti olabilir belki ama olsun arada bir olayı soğutmak da lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 8 Ekim 2017; 17:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaaay, ne bölümdü be arkadaş. Tüylerim diken diken oldu.

Uzun zaman sonra ilk kez bir dövüşte heyecanlandım

Goku'nun yeni formuna rağmen Jiren'i indiremiyor. 109. bölümündeki Jiren'in SSG Goku'yu tek parmağıyla durdurması çok iyiydi
  • Herkez jiren ve goku dövüşüne odaklamış, yeni endingde sizinde bişey dikkatinizi çektimi? Goku gt'deki gibi küçük ve kuyruklu olarak gösterildi. Acaba GT canonmu olacak yada sadece gt'ye göndermemi yaptılar acaba.
  • 110. bölümle birlikte anime Goku'yu bir süreliğine boşa çıkardı. Tıpkı Freeza Saga'daki tüpün içinde gücünü toplamaya çalıştığı gibi. Turnuva sonuna kadar diğer karakterle ile idare edeceklerdir. Ne zamanki Gohan veya Vegeta Jiren tarafından öldürülesiye dövülür o zaman Goku yeniden devreye girecektir.

Ultra Instinct formunun başlangıcı bana kalırsa Freeza'nın animede Goku'yu Hakai Dama'nın içine sokmasıyla başladı. Bu konuya animede de büyük ihtimalle yer verilecektir. Goku şu anda bir üst seviyeye çıkmış vaziyette tekrar bu formu edinebilmesi için Genki Dama içine girmesine vs. gerek yok.

Bu form ile diğer rakiplerin önemi ortadan kalkmış oldu. Bu yüzden ikinci Goku vs Jiren savaşından önce 7. evrenin savaşçılarını ve diğerlerinin kendilerini göstermeye çalışmalarını izleyeceğiz.

Umarım DB evreninde Zenonun üstündeki seviyeleri de birgün görebiliriz.

• Kaç yıl olmuş seri şu gün bile ara ara heyecanlandırıyor insanı. Güzel bölümlerdi 109-110.

Dönüşümler grafiksel olarak çok güzel çiziliyor. Başarılı buluyorum. Müzik seçimleri de uyumluydu, heyecanlandırmayı başarabildiler.
  • Şimdi ben hiç bisey anlamadım goku yeni formu genki damayı emerek mi aldı yada kendini çok zorladı limitlerini kırıp mı aldı ? Ayrıca bu jirenin güç seviyesi nasıl bisey arkadaş ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goku3458 G kullanıcısına yanıt
    Jiren ile karşılıklı olarak genki dama üzerinden mücadele ederken kaiokenx20'nin üzerine de çıkıp limitlerini iyice zorlamış, bütün enerjisini de harcamıştı. Goku kara delik haline gelen genki damaya düşerken genki dama tarafından yutulmamak, yok edilmemek için direnmeye devam eder. Farkettiysen son anlarda yüzünün aldığı halden belli. Whis'in de açıkladığı üzere Genki damaya direnirken limitleri kırar ve bu sırada içine düştüğü genki damanın bütün enerjisini de içinde toplar. Dönüşümden sonra üzerinden çıkan aura, bahsedilen heat de genki damanın ta kendisi. Bu enerji gokunun içinden dışarıya sızdığı için kısa sürede biter. Zaten yeni formundan düşüş sebebi de bu. Kendi enerjisi bitmişken genki damadan aldığı enerji de bitince iş bitmiş oldu. Yani bu tekniği bir daha kullandığında bu aurayı tekrar göremeyebiliriz. Whis in dediklerinden bu çıkıyor.

İnternette de kara deliğin şekli ve renklerinin örneğini görünce gokunun aurasının da benzer renklere sahip olduğu görülüyor. Bu dediklerimi de destekler nitelikte aslında. Ha ikinci paragrafta dediklerim olmayabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 8 Ekim 2017; 20:59:9 >

• Jiren acaba neden bu kadar güçlü? Dramatik bir sebebi mi var?

109-110 iki bölüm ne de güzel oldu ya..

Goku'nun tipini beğenmedim, biraz yuyuhakusho biraz hunter hunter gibi olmuştu sanki. Tam anlatamamış olabilirim ama wax sürülmüş gibi tipi ve efektler vs vardı.

Şu blue ve red'den sonra ben bi silver felan beklerdim bu çizim tarzı cidden biraz off kalmış..

DB tarihinde Top 5 efsane anlardan birini izlemiş olduk.

Bu arada frieza goku'yu iyileştirecek anlaşılan. Hep çıkarlarına göre hareket ettiği için buna mecbur zaten. Belki de bir şekilde onun yeni gücünden faydalanmaya çalışacaktır en kötü ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Ekim 2017; 2:2:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Jiren acaba neden bu kadar güçlü? Dramatik bir sebebi mi var?

109-110 iki bölüm ne de güzel oldu ya..

Goku'nun tipini beğenmedim, biraz yuyuhakusho biraz hunter hunter gibi olmuştu sanki. Tam anlatamamış olabilirim ama wax sürülmüş gibi tipi ve efektler vs vardı.

Şu blue ve red'den sonra ben bi silver felan beklerdim bu çizim tarzı cidden biraz off kalmış..

DB tarihinde Top 5 efsane anlardan birini izlemiş olduk.

Bu arada frieza goku'yu iyileştirecek anlaşılan. Hep çıkarlarına göre hareket ettiği için buna mecbur zaten. Belki de bir şekilde onun yeni gücünden faydalanmaya çalışacaktır en kötü ihtimal.

jiren tanrıları aşmış bir ölümlü, önceki bölümlerde whis'in tanrıları bile geçen bir ölümlü var dediğini biliyoruz, burada bahsettiği jiren.
    Goku ise limit breaker formu ile jiren ile başa baş gidiyordu ancak güç gitti. Frieza gücünü vermesiyle muhtemelen aynı formu göreceğiz. Toei'nin yayınladığı ön tanıtımda goku'nun aurasında kırmızılık çoktu sırt bölgesinde burada ise onu tam göremedik, bu da demek oluyor ki hala bu formu kullanacak. Jiren bu turnuvayı kazanıp ne istiyor? dilek hakkını muhtemelen yok ettiği gezegen veya insanları geri getirmek için kullanacak tabi bu turnuvadakilerini değil. Jire'nin eski bir tanrı olduğunu varsayabiliriz ki teoriler bu yönde.
    Çizim tarzına gelecek olursak izlerken kalbim sıkıştı çünkü bu kadar iyi bir bölüm dbz tarihinde bile görülmedi, altta çalan şarkı ise tam gaz hala arıyorum ama hiç bir yerde yok.
    Hxh olayına gelicek olursak goku hiç o tarafa benzemedi, fakat şu biranne denen amele kadın ki tüm cami nefret kusuyor :D onun dönüşümü ay savaşcısının dönüşümü ile birebir, akabinde yaptığı kalp işareti de hxh'den netero'nun efsane hareketi, hxh mangakası ile ay savaşcısı mangakası evli :D ay savaşcısını da toei yaptı yani bir umut manga'dan devam edersek bu tipsiz kadını görmeyebiliriz :D neyse bu savaşı izleyerek iyi spor yapılır tam gaz, hit ile jiren dövüşü yine aynı kalitede olucak zira 2 aydır bu 4'lünün savaşını bekliyoruz.

spoiler olucak ancak yazayın vegeta da savaşa girecek ardından manyak saiyajin savaşı adında bir bölüm gelecek bu da demek oluyor ki 6 evren ve 7 evren feci şekilde çarpışacak.

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, yalnız sen çok varsayımlara gittin burada.

Goku'nun çizimi de biraz değişti, tarzı bozdular bu net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

Jiren ile karşılıklı olarak genki dama üzerinden mücadele ederken kaiokenx20'nin üzerine de çıkıp limitlerini iyice zorlamış, bütün enerjisini de harcamıştı. Goku kara delik haline gelen genki damaya düşerken genki dama tarafından yutulmamak, yok edilmemek için direnmeye devam eder. Farkettiysen son anlarda yüzünün aldığı halden belli. Whis'in de açıkladığı üzere Genki damaya direnirken limitleri kırar ve bu sırada içine düştüğü genki damanın bütün enerjisini de içinde toplar. Dönüşümden sonra üzerinden çıkan aura, bahsedilen heat de genki damanın ta kendisi. Bu enerji gokunun içinden dışarıya sızdığı için kısa sürede biter. Zaten yeni formundan düşüş sebebi de bu. Kendi enerjisi bitmişken genki damadan aldığı enerji de bitince iş bitmiş oldu. Yani bu tekniği bir daha kullandığında bu aurayı tekrar göremeyebiliriz. Whis in dediklerinden bu çıkıyor.

İnternette de kara deliğin şekli ve renklerinin örneğini görünce gokunun aurasının da benzer renklere sahip olduğu görülüyor. Bu dediklerimi de destekler nitelikte aslında. Ha ikinci paragrafta dediklerim olmayabilir tabi.

bence göreceğiz 2 aydır bu savaşın tanıtımı yapılıyor ve toei firması animasyon kalitesi için çok uzun zaman harcadı topu topu 10 dakikalık savaş için 2 ay bekletmeleri mantıksız, hit jireni oyalayacak goku iyeleşecek bu arada vegeta savaşa giriyor, frieza ise gokuya gücünü verecek tıpkı goku'nun namekte yaptığı gibi. Ayrıca vegeta gücünü vermemişti vegeta da gücünü verdikten sonra goku'nun omuzlarına doğru kırmızı bir aura belirmesi lazım ki yeni formun tanıtımında o aura çok belli oluyordu. Bu savaşda jiren veya hit düşecek bence hit gidici, zira 3 bölüm sonra saiyajinlerin manyak savaşı adlı bir bölüm var bu da demektir ki goku savaşta kalacak ayrıca 9'ncu bitiş şarkısında son kalan 2 kişi vardı o da goku ve gohan'dı muhtemelen 7 evrenden sadece reis ile oğlu kalacak... Bu arada jiren belmod ve diğer tanrıları geçti ya tüm savaşcılar jireni yenecek yada hiç bir şanları olmayacak

• quote:

tam tersi goku'nun asıl şekli bu toriyama her fırsatta sadelikten yana olduğunu söylüyordu. Hatta ss god formunun altın renkli ss4 olarak tasarlanıp daha sonra toriyama tarafından kızıl saç yapılıp piyasaya sürüldü. Ayrıca ss god orjinal tanrı namek efsanelerinde ssj4 olarak görünürken neden sadeliği tercih ediyor anlamış değilim. Eğer dbz deki goku dan bahsediyorsan evet değişmiş ancak bu tarzda çok iyiydi. Dbs'nin animasyon kalitesini biliyorsundur milletin canına tak etmişti 70 bölümde düzelttiler ancak yine goku'nun yüzü eskiye benzemiyordu, ayrıca goku dönüşüm aldıkça değişim geçiriyor örnek ss3 saçlar uzuyor ve yüzünün şekli kaslanıyordu burda daha sade ve güzel görüntü elde edilmiş, bir çok kişi de bunda hem fikir. Tabi seven sevmeyen var hala ssj4 geri getirsin yeter diyenler var ki bende onlardan biririyim..

• Dünkü jiren goku mücadelesindeki müziği arayanlar buyrun. Henüz tam versiyonu yok gerçi. Şarkının ismi ultimate battle, şarkıyı söyleyen akira kushida, bestekar zenta.

https://m.youtube.com/watch?v=SktI9lxYGx0

• Ben bu turnuva da Jirenden daha güçlü bir rakip beklemiyorum, bence geçmiş bölümlerde ki çeviri hataları yüzünden herkes 4. evrenden bir şeyler bekliyor fakat öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.
  • Ne efsane bölümlerdi ya... Bayağı uzun bir süre soluksuz izledim.
  • Bence gerçek bu.. Başka açıklaması yok jiren in bu kadar güçlü olmasının..

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Bu arada goku red halindeyken beerus ile başa çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama jiren karşısında dokunamadı bile. Red i çabuk harcadılar sanki. Beerus un siniride bundandı heralde. "benden çok güçlü olan bir ölümlü var"

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Beerus hiçbir zaman tam gücünü kullanmadı.

Yine de jiren in beerus dan güçlü olduğunu düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

tam tersi goku'nun asıl şekli bu toriyama her fırsatta sadelikten yana olduğunu söylüyordu. Hatta ss god formunun altın renkli ss4 olarak tasarlanıp daha sonra toriyama tarafından kızıl saç yapılıp piyasaya sürüldü. Ayrıca ss god orjinal tanrı namek efsanelerinde ssj4 olarak görünürken neden sadeliği tercih ediyor anlamış değilim. Eğer dbz deki goku dan bahsediyorsan evet değişmiş ancak bu tarzda çok iyiydi. Dbs'nin animasyon kalitesini biliyorsundur milletin canına tak etmişti 70 bölümde düzelttiler ancak yine goku'nun yüzü eskiye benzemiyordu, ayrıca goku dönüşüm aldıkça değişim geçiriyor örnek ss3 saçlar uzuyor ve yüzünün şekli kaslanıyordu burda daha sade ve güzel görüntü elde edilmiş, bir çok kişi de bunda hem fikir. Tabi seven sevmeyen var hala ssj4 geri getirsin yeter diyenler var ki bende onlardan biririyim..

" Ayrıca ss god orjinal tanrı namek efsanelerinde ssj4 olarak görünürken neden sadeliği tercih ediyor anlamış değilim. "

Movie deki görüntüden bahsediyorsunuz herhalde?

https://i.hizliresim.com/Dy2Rd6.png

Ama ssj4 e benzemiyor ki bu? Vegeta ya benziyor
    Ayrıca DBS nin anime ve mangasında gözükmedi bu görüntü.

tam ss4 değil ancak benziyor
    Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)
    yukardaki resim toriyama'ya yönetmen tavsiye etmiş, ss4 ve evet vegeta'ya benziyor, ama yinede görüntü net değil yandan gösterilse arkaya doğru uzanan saçları görebilirdik, muhtemelen şu anki blue ile god formu ss orjinal god dönüşümü ritüeli. Ayrıca geçen ingilizce ses aktörleri db nasıl sona erecek sorusuna muhtemelen vegeta 6 evrene goku 7 evrene tanrı olacak demişlerdi. Şu an ssgod da ss blue'da tanrılık makamına uygun değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

Dünkü jiren goku mücadelesindeki müziği arayanlar buyrun. Henüz tam versiyonu yok gerçi. Şarkının ismi ultimate battle, şarkıyı söyleyen akira kushida, bestekar zenta.

https://m.youtube.com/watch?v=SktI9lxYGx0

bu animeden alıntı sadece ses ile muziği ayırmışlar. hala orjinal versiyonu çıkmadı, japonların böyle huyu var :D 2 ay bekletirler artık...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.