Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manganın ingilizcesi çıktı bugün sonunda, anlaşılan Goku her zamanki gibi "gardını indirdiği" ve dikkatsizliği yüzünden kaybetmiş. O yumruktan kaçınamasam kazanamazdım dedi Toppo. Ayrıca Jiren'in Bermod'dan daha güçlü olduğunu söylemiş. Combat skill'den kastı direk bire bir dövüş olarak sanırım, yoksa Bermod bir GoD olduğu için Hakai ile direk toz edebilir Jiren'i, onu anlatmaya çalışmışlar diye tahmin ediyorum.

Dragon Ball Super başladığından beri Migatte no Gokui'nin sinyalleri veriliyor ve git gide daha güçlendi bu zamana kadar. İlk başta Freeza'nın adamından kurşun yemesidir, Toppo'ya bu şekild elenmesidir falan hep bir gardını indirme muhabbeti geçip duruyor ortada.

Ha anime de çok güzel gidiyor ayrıca, ama ben mangayı daha bir seviyorum nedense.

O değil de Goku'nun yeni formunun hangi adının kulağa gelişini daha çok seviyorsunuz? Japoncası olan Migatte no Gokui mi yoksa Ultra Instinct mi? İkisi de bayağı güzel ama hangisini kullansam karar veremiyorum

• 112. bölüm fena değildi. Sonunda Vegeta vs Toppo geliyor. Toppo ya başından beri ayar oluyorum. Ribianne hala gitmedi bu bölümde yoktu ama bir an önce gitsin kurtulalım. Frieza nin plani da ortaya çıktı sayılır. Yıkım tanrısı öldürmek değil kontrol etmek istiyor olabilir. Bu arc ile super bitmeyecek ise Frieza sona kalıp istediğini yapabilir ve uzar diye dusunmeye başladım. Frieza şuana kadar kendini zorlayacak kimse ile dövüşmedi. Enerjisini en çok koruyanlardan biri. Jiren, toppo ve şu görünmeyen 2 savaşçı gittiğinde kendi takımina saldirabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Freeza her zaman tepeyi hedefleyen bir adam olmuştur o yüzden adamın dibidir Konuyu boşuna uzatmaları iyi olmadı bence. Şimdi 28 savaşçı kaldı galiba.
  • DBS 114/115 Spoiler

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)
  • Konuyla alakasız ama şu kami vs piccolo dövüşünde kami nin dövüş stilini çok seviyorum. Sürekli vur kır parçala ile dövüşmektense böyle teknikler daha ilgi çekici bence..

• Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)
  • Bu bölümü beğenmedim. Sadece goku vs kale ve caulifla gösterildi. Bundan sonra ki 2 bölümde boyle olacak anlaşılan. Halbuki ben Vegeta vs toppo bekliyordum. Potara earning ile fusion geliyor. Potara Fusion yasak değil madem Vegito istiyoruz.

• Saçma salak rezalet bi bölümdü.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Bu nasıl bir absürtlük, nasıl bir gerizekalılık, nasıl bir utanmazlıktır yahu? SSJ2'nin üstüne kaç form değiştirdi Goku, SSJ2'yi ilk kez gören birinin yapacağı, Dragon Ball Z 200 küsür bölümlerde duyduğumuz cümleler değil miydi bunlar? Diyalogları yazan kişiye bu kafayı yaşamak için ne içtiğini sormak istiyorum. Dragon Ball Super 110. bölümü geçtik aloo!

Jiren gibi bi canavarla dövüşlerine şahit tayfanın iki sümüklü kızdan yumruğumsu küçük gıdıklamaları her yiyişinde GOKUU!! diye bağırıp durmaları, "Lütfen ölme Goku" minvali tepkileri de ayrıca inanılmaz saçmaydı. 5 yaşındaki küçük çocukları kandırırlar anca. Hiç tatmin edici değil.

• Birisi sormuyor mu hiç, Goku SSJ3'e dönüşünce kaşları niye kayboluyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Madem potaraya izin veriliyor, iki güçsüz kişi yerine, hit le birleşseydi biri

Hatta bütün evrenler fusion yapsın

Hit in kulakları küpe takmak için müsait değil

• Anime de jirenin yıkım tanrısın dan güçlü olduğu üstü kapali söylenmişti hatta yıkım tanrısından güçlü olan Jiren değil 4.evrenden diyenler bile vardı. Mangada net olarak açıklandı Jiren belmoddan güçlüymus. 4.evrendende yıkım tanrısı üstünde bir güç çıkar belki ama jirenden güçlü olucagini sanmıyorum. Jiren çok fazla sevilen bir karakter oldu önüne kimseyi koymazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 29 Ekim 2017; 22:47:55 >
  • DBS 29 Manga

Manganın türkçesini okuduk sonunda. Benim beklediğim gibi Jiren daha güçlü Belmod'a göre, bu gücün asıl kaynağı ise MNG'de ustalaşmasından gibi geliyor. Gokunun genki damalı modu güç olarak ssj'den çok farklı değildir diye düşünüyorum. MNG + SSJB ile Jiren'i yenebilir sanırım Goku yada hiç olmadı yeni form mu gelecek ne gelecekse gelsin artık. MNG öyle bir kere genki dama ile oldu şu an bir daha yapamaz, ustalaşması lazım derlerse sıçarlar.
  • Animenin kendini nasıl tekrar ettiğine dair güzel bir örnek.. Arc tuttu diye bu kadar da tekrar edilmez ki arkadaş.

• Bu goku değilmi arkadaş dayanıklılığım yok diye ağlayan. Tanri/blue formunda bırak ssj2 yi ssj3 gücündeki birini bile tek vuruşta indirebiliyor. Şu çöplerle oturup dovusmesi enerjisini tuketmesi sinirimi bozuyor harbiden. Geç blue formuna su çöpleri tekle ardindan enerji toplamaya devam et jirene karşı tam güç çıkabilmek için. Jirenin meditasyona başlamasi ayrı bir rezillik. Goku gücünü toplasin diye adamı iyice artiz yaptılar. Koysalardi jirenin karşısına sağlam bir rakip 4.evrenin gizli savascisini mesela. Jiren onla savaşırken gokuda güc toplasaydi. Arkadaş kalifila kale bunlar çöp işte seyir zevki vermiyorlar. Kalifla ssj3 olsa nolur olmasa nolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Bu goku değilmi arkadaş dayanıklılığım yok diye ağlayan. Tanri/blue formunda bırak ssj2 yi ssj3 gücündeki birini bile tek vuruşta indirebiliyor. Şu çöplerle oturup dovusmesi enerjisini tuketmesi sinirimi bozuyor harbiden. Geç blue formuna su çöpleri tekle ardindan enerji toplamaya devam et jirene karşı tam güç çıkabilmek için. Jirenin meditasyona başlamasi ayrı bir rezillik. Goku gücünü toplasin diye adamı iyice artiz yaptılar. Koysalardi jirenin karşısına sağlam bir rakip 4.evrenin gizli savascisini mesela. Jiren onla savaşırken gokuda güc toplasaydi. Arkadaş kalifila kale bunlar çöp işte seyir zevki vermiyorlar. Kalifla ssj3 olsa nolur olmasa nolur.

Aslinda goku bu dövü?lerle gücünü artırıp,dahada güçlü hale geliyor

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Uzun vade de olsa evet öyle ama suanki durum farkli turnuva bitmesine 23 dakika var. Ssj2 haliyle takılıyor. Yani dayanıklıligi gittikçe azalıyor. Ruh ve zaman odası gibi bir yerde antreman yapmıyor bunlarla recovery olucak zamanı bile olmayacak bu giidsle. Mugatti no gokui dönüşümünun hizli yenilenme özelliği var diyip siyrilacaklar büyük ihtimal. Sanırım jirende bu yüzden yorulmuyor. Adam mng goku + hit i patates etti en ufak yorulma belirtisi yok adamda.

• Katilmiyorum. Ssj3 formu god forma göre daha çok enerji tüketiyor. Blue den bile çok dayanıklılık yiyor olabilir emin değilim. Süper serisiyle beraber ssj3 tamamen gereksiz bir form oldu zaten. Vegeta ve trunks ki seviyelerini iyice boostlayinca ssj3 goku kadar güçlü oluyorlardı.

• Ssj3 god forma göre daha çok dayanıklılık harcar. Goku jirene karşı dövüşünde ssj3 e dönüşmeden direk god a geçme sebebi budur.

• Goku yada izleyeciler böyle birşey söylemedi ama gokunun ssj3 u atlamasinin başka ne sebebi olabilir

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.