Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu arada goku red halindeyken beerus ile başa çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama jiren karşısında dokunamadı bile. Red i çabuk harcadılar sanki. Beerus un siniride bundandı heralde. "benden çok güçlü olan bir ölümlü var"

ss blue daha güçlü ama çok güç harcıyor ss red ise güçsüz ama daha hızlı ve daha az güç harcıyor. Anime de güç scale'sı saçma ilerliyor zira android 17 ile savaşırken goku ss blue ile eş savaşıyordu. Nanga da ise vegeta ss red god formu'nda beerus'a yumruk atabilmişti, resmi bilgilendirmede ss blue daha güçlü deniyor ama manga da ne olur bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Jiren acaba neden bu kadar güçlü? Dramatik bir sebebi mi var?

109-110 iki bölüm ne de güzel oldu ya..

Goku'nun tipini beğenmedim, biraz yuyuhakusho biraz hunter hunter gibi olmuştu sanki. Tam anlatamamış olabilirim ama wax sürülmüş gibi tipi ve efektler vs vardı.

Şu blue ve red'den sonra ben bi silver felan beklerdim bu çizim tarzı cidden biraz off kalmış..

DB tarihinde Top 5 efsane anlardan birini izlemiş olduk.

Bu arada frieza goku'yu iyileştirecek anlaşılan. Hep çıkarlarına göre hareket ettiği için buna mecbur zaten. Belki de bir şekilde onun yeni gücünden faydalanmaya çalışacaktır en kötü ihtimal.

jiren tanrıları aşmış bir ölümlü, önceki bölümlerde whis'in tanrıları bile geçen bir ölümlü var dediğini biliyoruz, burada bahsettiği jiren.
    Goku ise limit breaker formu ile jiren ile başa baş gidiyordu ancak güç gitti. Frieza gücünü vermesiyle muhtemelen aynı formu göreceğiz. Toei'nin yayınladığı ön tanıtımda goku'nun aurasında kırmızılık çoktu sırt bölgesinde burada ise onu tam göremedik, bu da demek oluyor ki hala bu formu kullanacak. Jiren bu turnuvayı kazanıp ne istiyor? dilek hakkını muhtemelen yok ettiği gezegen veya insanları geri getirmek için kullanacak tabi bu turnuvadakilerini değil. Jire'nin eski bir tanrı olduğunu varsayabiliriz ki teoriler bu yönde.
    Çizim tarzına gelecek olursak izlerken kalbim sıkıştı çünkü bu kadar iyi bir bölüm dbz tarihinde bile görülmedi, altta çalan şarkı ise tam gaz hala arıyorum ama hiç bir yerde yok.
    Hxh olayına gelicek olursak goku hiç o tarafa benzemedi, fakat şu biranne denen amele kadın ki tüm cami nefret kusuyor :D onun dönüşümü ay savaşcısının dönüşümü ile birebir, akabinde yaptığı kalp işareti de hxh'den netero'nun efsane hareketi, hxh mangakası ile ay savaşcısı mangakası evli :D ay savaşcısını da toei yaptı yani bir umut manga'dan devam edersek bu tipsiz kadını görmeyebiliriz :D neyse bu savaşı izleyerek iyi spor yapılır tam gaz, hit ile jiren dövüşü yine aynı kalitede olucak zira 2 aydır bu 4'lünün savaşını bekliyoruz.

spoiler olucak ancak yazayın vegeta da savaşa girecek ardından manyak saiyajin savaşı adında bir bölüm gelecek bu da demek oluyor ki 6 evren ve 7 evren feci şekilde çarpışacak.

"jiren tanrıları aşmış bir ölümlü, önceki bölümlerde whis'in tanrıları bile geçen bir ölümlü var dediğini biliyoruz, burada bahsettiği jiren."

Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama, bahsedilen kişi Jiren değil Whis bu duyum herhalde doğru, gerçekten de Hakaishin in yenemediği biri var diyip Belmod a bakıyor. Ama bu sadece onun yaptığı bir tahmin, kesinlik belirtmiyor.

Toei resmi olarak Jiren için Hakaishin seviyesinde diye açıklama yaptı. Daha güçlü olduğuna dair bir bilgi vermedi. Bir önceki sayfada bu konuya değinmiştim, okuyabilirsiniz

110. Bölümden ipuçları bu konu hakkında

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

hocam youtube'da yüzlerce db kanalı var her kanal da aynı fikirde jiren tanrıları aşmış. Neden mi goku limit brekaer formunda(orjinal ad bu değil) jirenle başa baş savaşıyordu, mangada Ultra içgüdü denen bir şeyden bahsediyordu whis ve vegeta'ya eğer bunda ustalaşırsan beerus'u yenersin demişti ki beerus hala bunda ustalaşmadığını da belirtmişti. Şimdi 110 bölümde ise beerus Ultra içgüdü kelimesini kullanıyor ve korkarak çünkü artık tanrıları aştığını biliyor ve diğer tanrılar da bunu duyup şaşırıyorlardı. Yani artık kesin jiren tanrıları aşan bir ölümlü, goku yeni formunda başa baş savaşıyordu jiren ile ee jiren tanrıları aşan goku ile başa baş gidiyorsa jiren de tanrıları aşmış demektir. Zaten açılış şarkısının tam sürümünde tanrılar bile zayıf görünecek diyordu, animelerde açılış şarkısını yapanlara senaryo verili ve buna göre şarkı yazılır, buda 2 kanıt oluyor, kısaca jiren en güçlü varlık :D tabi diğer tanrıların gücünü bilmiyoruz, mangada beerus ve diğer tanrılar savaşırken beerus hepsini savuşturabilmişti, diyelim ki beerus en güçlü, goku beerus'u geçti o zaman tüm tanrıları aşmış demektir. Animede toppo meraklanmayın bir arkadaşım var onu yenebilir demişti, ama şu an bakıyoruz belmod anime de jireni tanımayıp 110 bölümde sanki tanıyor gibiydi, mangada ise toppo belmod tarafından sonraki tanrı olması için eğitiliyor. Kısaca bu tartışmayı en net manga sonlandıracak toei firması kafasına göre mangayı değiştiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jiren acaba neden bu kadar güçlü? Dramatik bir sebebi mi var?

109-110 iki bölüm ne de güzel oldu ya..

Goku'nun tipini beğenmedim, biraz yuyuhakusho biraz hunter hunter gibi olmuştu sanki. Tam anlatamamış olabilirim ama wax sürülmüş gibi tipi ve efektler vs vardı.

Şu blue ve red'den sonra ben bi silver felan beklerdim bu çizim tarzı cidden biraz off kalmış..

DB tarihinde Top 5 efsane anlardan birini izlemiş olduk.

Bu arada frieza goku'yu iyileştirecek anlaşılan. Hep çıkarlarına göre hareket ettiği için buna mecbur zaten. Belki de bir şekilde onun yeni gücünden faydalanmaya çalışacaktır en kötü ihtimal.

jiren tanrıları aşmış bir ölümlü, önceki bölümlerde whis'in tanrıları bile geçen bir ölümlü var dediğini biliyoruz, burada bahsettiği jiren.
    Goku ise limit breaker formu ile jiren ile başa baş gidiyordu ancak güç gitti. Frieza gücünü vermesiyle muhtemelen aynı formu göreceğiz. Toei'nin yayınladığı ön tanıtımda goku'nun aurasında kırmızılık çoktu sırt bölgesinde burada ise onu tam göremedik, bu da demek oluyor ki hala bu formu kullanacak. Jiren bu turnuvayı kazanıp ne istiyor? dilek hakkını muhtemelen yok ettiği gezegen veya insanları geri getirmek için kullanacak tabi bu turnuvadakilerini değil. Jire'nin eski bir tanrı olduğunu varsayabiliriz ki teoriler bu yönde.
    Çizim tarzına gelecek olursak izlerken kalbim sıkıştı çünkü bu kadar iyi bir bölüm dbz tarihinde bile görülmedi, altta çalan şarkı ise tam gaz hala arıyorum ama hiç bir yerde yok.
    Hxh olayına gelicek olursak goku hiç o tarafa benzemedi, fakat şu biranne denen amele kadın ki tüm cami nefret kusuyor :D onun dönüşümü ay savaşcısının dönüşümü ile birebir, akabinde yaptığı kalp işareti de hxh'den netero'nun efsane hareketi, hxh mangakası ile ay savaşcısı mangakası evli :D ay savaşcısını da toei yaptı yani bir umut manga'dan devam edersek bu tipsiz kadını görmeyebiliriz :D neyse bu savaşı izleyerek iyi spor yapılır tam gaz, hit ile jiren dövüşü yine aynı kalitede olucak zira 2 aydır bu 4'lünün savaşını bekliyoruz.

spoiler olucak ancak yazayın vegeta da savaşa girecek ardından manyak saiyajin savaşı adında bir bölüm gelecek bu da demek oluyor ki 6 evren ve 7 evren feci şekilde çarpışacak.

"jiren tanrıları aşmış bir ölümlü, önceki bölümlerde whis'in tanrıları bile geçen bir ölümlü var dediğini biliyoruz, burada bahsettiği jiren."

Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama, bahsedilen kişi Jiren değil Whis bu duyum herhalde doğru, gerçekten de Hakaishin in yenemediği biri var diyip Belmod a bakıyor. Ama bu sadece onun yaptığı bir tahmin, kesinlik belirtmiyor.

Toei resmi olarak Jiren için Hakaishin seviyesinde diye açıklama yaptı. Daha güçlü olduğuna dair bir bilgi vermedi. Bir önceki sayfada bu konuya değinmiştim, okuyabilirsiniz

110. Bölümden ipuçları bu konu hakkında

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

hocam youtube'da yüzlerce db kanalı var her kanal da aynı fikirde jiren tanrıları aşmış. Neden mi goku limit brekaer formunda(orjinal ad bu değil) jirenle başa baş savaşıyordu, mangada Ultra içgüdü denen bir şeyden bahsediyordu whis ve vegeta'ya eğer bunda ustalaşırsan beerus'u yenersin demişti ki beerus hala bunda ustalaşmadığını da belirtmişti. Şimdi 110 bölümde ise beerus Ultra içgüdü kelimesini kullanıyor ve korkarak çünkü artık tanrıları aştığını biliyor ve diğer tanrılar da bunu duyup şaşırıyorlardı. Yani artık kesin jiren tanrıları aşan bir ölümlü, goku yeni formunda başa baş savaşıyordu jiren ile ee jiren tanrıları aşan goku ile başa baş gidiyorsa jiren de tanrıları aşmış demektir. Zaten açılış şarkısının tam sürümünde tanrılar bile zayıf görünecek diyordu, animelerde açılış şarkısını yapanlara senaryo verili ve buna göre şarkı yazılır, buda 2 kanıt oluyor, kısaca jiren en güçlü varlık :D tabi diğer tanrıların gücünü bilmiyoruz, mangada beerus ve diğer tanrılar savaşırken beerus hepsini savuşturabilmişti, diyelim ki beerus en güçlü, goku beerus'u geçti o zaman tüm tanrıları aşmış demektir. Animede toppo meraklanmayın bir arkadaşım var onu yenebilir demişti, ama şu an bakıyoruz belmod anime de jireni tanımayıp 110 bölümde sanki tanıyor gibiydi, mangada ise toppo belmod tarafından sonraki tanrı olması için eğitiliyor. Kısaca bu tartışmayı en net manga sonlandıracak toei firması kafasına göre mangayı değiştiriyor.

Yüzlerce kişinin iddiası herhangi bir şeyi doğrulamaz. Jiren in hakaishin seviyesinde olduğu resmi bir durum.

4. Evrende hala gözükmeyen iki savaşçı var. Ve 110. Bölümde fare yıkım tanrısının baya rahat olduğunu gördük. Ellinde bir koz olma ihtimali yok mu sizce?

yıkım tanrılarını geçmiş bende bunu diyorum, ama ben temel olarak manga'yı ele alıyorum. O yüzden oradaki senaryoyu merak ediyorum, keza orada da değişmeyecek gibi bu durum.
    şu farenin rahatlığı bana bir teori verdi, belki kalan 2 savaşcı jireni ve goku'yu yener. Yener diyorum belki hile ile zira özel yeteneğe sahip olduklarını belitrmişlerdi anime de, ben jirenin yenilmesini mümkün görmüyorum çünkü karakter hem kötü değil hem delikanlı, keza goku'nunda yenilmesini düşünmüyorum baş karakter, o zaman geriye bir kaç seçenek kalıyor, jiren ve goku ya hile ile elenecek ya da büyük melek savaşında baş meleğe karşı birlikte savaşacaklar. Toriyama dbs'nin finalini çok büyük süpriz ile bitirmek istiyor, tamam goku ve 7 evren hayatta kalacak ama diğer evrenler ejder toplarıyla geri getirilecek mi orası belli değil.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu arada goku red halindeyken beerus ile başa çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama jiren karşısında dokunamadı bile. Red i çabuk harcadılar sanki. Beerus un siniride bundandı heralde. "benden çok güçlü olan bir ölümlü var"

ss blue daha güçlü ama çok güç harcıyor ss red ise güçsüz ama daha hızlı ve daha az güç harcıyor. Anime de güç scale'sı saçma ilerliyor zira android 17 ile savaşırken goku ss blue ile eş savaşıyordu. Nanga da ise vegeta ss red god formu'nda beerus'a yumruk atabilmişti, resmi bilgilendirmede ss blue daha güçlü deniyor ama manga da ne olur bilinmez.

SSJ God daha hızlı değil. SsJ Blue her konuda üstün, fakat ssj god daha az dayanıklılık harcıyor.

"Anime de güç scale'sı saçma ilerliyor zira android 17 ile savaşırken goku ss blue ile eş savaşıyordu."

Kimse Goku orada tam gücünü kullanıyor demedi.

aslında güç konusu değil olay, zira gokunun ultra içgüdü formu güçten ziyade beerus'un bile ustalaşamadığı bir teknik idi. ss blue ss red god dan güçlü, ama daha fazla güç harcıyor, ss god ise ise hem hızlı hem güçlü, geçen geekdoom101 bir video yapmıştı eğer ingilizceyi yanlış anlamadıysam böyle diyordu. Ben yine de ne ssb nede ssgod'un orjinal tanrı olduğunu düşünmüyorum elbet ssj4 gelecek bu umut her db severin kalbinde daima olacak :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biliyorum, yalnız sen çok varsayımlara gittin burada.

Goku'nun çizimi de biraz değişti, tarzı bozdular bu net.

tam tersi goku'nun asıl şekli bu toriyama her fırsatta sadelikten yana olduğunu söylüyordu. Hatta ss god formunun altın renkli ss4 olarak tasarlanıp daha sonra toriyama tarafından kızıl saç yapılıp piyasaya sürüldü. Ayrıca ss god orjinal tanrı namek efsanelerinde ssj4 olarak görünürken neden sadeliği tercih ediyor anlamış değilim. Eğer dbz deki goku dan bahsediyorsan evet değişmiş ancak bu tarzda çok iyiydi. Dbs'nin animasyon kalitesini biliyorsundur milletin canına tak etmişti 70 bölümde düzelttiler ancak yine goku'nun yüzü eskiye benzemiyordu, ayrıca goku dönüşüm aldıkça değişim geçiriyor örnek ss3 saçlar uzuyor ve yüzünün şekli kaslanıyordu burda daha sade ve güzel görüntü elde edilmiş, bir çok kişi de bunda hem fikir. Tabi seven sevmeyen var hala ssj4 geri getirsin yeter diyenler var ki bende onlardan biririyim..

" Ayrıca ss god orjinal tanrı namek efsanelerinde ssj4 olarak görünürken neden sadeliği tercih ediyor anlamış değilim. "

Movie deki görüntüden bahsediyorsunuz herhalde?

https://i.hizliresim.com/Dy2Rd6.png

Ama ssj4 e benzemiyor ki bu? Vegeta ya benziyor
    Ayrıca DBS nin anime ve mangasında gözükmedi bu görüntü.

tam ss4 değil ancak benziyor
    yukardaki resim toriyama'ya yönetmen tavsiye etmiş, ss4 ve evet vegeta'ya benziyor, ama yinede görüntü net değil yandan gösterilse arkaya doğru uzanan saçları görebilirdik, muhtemelen şu anki blue ile god formu ss orjinal god dönüşümü ritüeli. Ayrıca geçen ingilizce ses aktörleri db nasıl sona erecek sorusuna muhtemelen vegeta 6 evrene goku 7 evrene tanrı olacak demişlerdi. Şu an ssgod da ss blue'da tanrılık makamına uygun değil :D

Bu fan art falan yalnız.

http://precisomesmosaber.blogspot.com.tr/2013/08/dragon-ball-z-batalha-dos-deuses.html?m=1

İnternet üzerinde SSJ God ın herhangi bir consept art ı bulunmuyor. Röportajlarda ise daha kaslı ve pelerinli yapılmak istendiği söylenmiş durumda.

http://www.kanzenshuu.com/translations/okstars-interview-vol-249-tadayoshi-yamamuro/

"I drew a character more built than Super Saiyan, with a cape, but then illustrations with a completely different feel came back from Toriyama-sensei…."

Bahsettiniz gibi bir durum söz konusu değil.

resim fan art ama bu konsepte böyle olacağı söyleniyordu
    original super saiyan god concept yazıp google'dan aratın
    yanlış hatırlamıyorsam tadayoshi yamamuro ben konsepti çizdim sonra karakterin nasıl olacğaına toriyama karar verdi demişti, toriyama ise sadelikten yana olduğunu belirtmişti.
    bu arada db evrenine özel Kameha-Con düzenleniyor 2018'de keşke gidebilseydim :D

• 111. bölüm ne zaman yayınlanır arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante06 -- 11 Ekim 2017; 0:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler,mükemmel ilerliyor seri,bir kaç bölüm bekleyip pe? pe?e iki üç bölüm izliyorum.Ama bu sefer bekleyemem

• Episode 112 spoiler

• 111 nci Bölüm fena değildi. Frieza namek teki borçlarını ödedi. Dediğim tuttu. Bundan sonra jiren yenilene kadar frieza nin ihanet edeceğini sanmıyorum. Hit gitti. Daha iyi bir savaş beklerdim. Universe 6 nin 2 tane namekian i sonunda çıktı ortaya. Bu universe 4 un savascisi hala yok ortada. Cabba vs Frieza geliyor herhalde frieza vegeta kapışacak diyorlar ama hiç sanmıyorum dediğim gibi frieza jiren yenilmeden öyle bir aptallık yapmaz. Derdi son kalan savaşçı olmak.

• Jiren lafı çok iyi yerleştirdi ama hayatının hatasını yapmış olabilir goku'ya hakaret ederek. Goku da bütün seri tarihindeki en büyük hakaretini yedi Bunun altında kalmaz. En az 1 ay bekleriz cevabını o ayrı mesele tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 15 Ekim 2017; 7:49:22 >
  • Hit de düştü. Anlamadığım o gizlenen 2 savaşçı jiren den güçlü mü acaba. O fare yıkım tanrısının evreni. Jiren i fazla güçlü yapmışlar. Altından bir şey çıkacak sanki. Face de palyaço olan tanrının jiren e güç verdiği yazıyordu düşünce gücüyle falan. I yüzden o kadar boya var üstünde deniliyordu. Teori tabi..

• Vay be bende Hit son ilk dörtte kalır diyordum ama Jiren adamla dalga geçer gibi dövüştü. Savaş hala devam ederken meditasyon ne alaka? Burada bir şeyler dönüyor sanki.
    Goku diğerlerinin dövüşünü izleyerek kayaların arkasında bekliyor öyle, hiç bir zaman şu hallere düşmemişti. Adamı rezil etti bildiğin Jiren.
    Şu fare yıkımcısının iki savaşçısı gösterilmedi halen, onları bekliyorum ben. Şimdi onlar da Jiren'den daha güçlü çıkıyormuş
    Freeza, Goku'ya yardım etmesiyle tekrardan adamlığını tescillemiştir.

• Jirenin bu kadar güçlü olmasinin sebebi bir şekilde yıkım tanrısı belmodun gücünü direkt olarak kullanabiliyor olması olabilir. Yada Jiren 11.evrenin eski yıkım tanrısı olabilir. Uzun süre yıkım tanriligi yapmış gezegen üstüne gezegen yok etmiş. Daha sonra yok ettiği yaşamlar için pişmanlık yaşayıp yıkım tanrıligini belmoda bırakıp kendini iyiliğe süper kahramanliga verip bir ölümlü olmayı seçmiş olabilir. Hatta topponun bahsettiği jirenin süper dragon ballardan istediği dilek bu olabilir. Bütün öldürdüğü canlilari hayata dondurmek. Yada bunların hiçbiri olmayıp olağanüstü gücünü yaptığı olağanüstü antremanlara borçlu olabilir. Vücut yapısından karakterinden savaş içinde bile meditasyona girip eğitim yapmasindan bu adamın fazlasıyla çalışkan olduğu belli. Jiren tam bir emekçi bu kadar delikanlı harbu adam denecek bir villian görülmedi dragon ball da bu zamana kadar. Gerçi geçici villian Jiren hayla meleklerden bir yamuk bekliyorum. Zenolar bir şekilde devre dışı bırakılıp, olay birden bire yüce rakip + bütün melekler vs Jiren,goku + yıkım tanrilari olacak gibi geliyor bana. Gerçi buda saçma olabilir sonuçta yüce rahip denen adam savaş alanini kendi yarattı zamana mekana hükmediyor adam bir kod yazıyor arenada kimse uçamiyor mesela. Nasıl savasilirki bunlarla? Valla dragon ball da şuan baya bir malzeme var kullanilabilirse çok güzel seyir zevki vericektir.. hatta hikaye dahada derinleşebilir. Evreninde içinde bulunduğu başka bir boyut mesela. Zenodan daha yukarı tanrılar.

• Arkadaşlar selamm. Bi 10-15 civarı bölüm birikti sanırım. Nasıl gidiyor :D Power Up var mı :D Spoilersiz yorumlarsanız sevinirim.
  • Var. Eğer biriktire biriktire izleyebiliyosan biraz daha biriktir. Biz 1 hafta sonrası gelene kadar meraktan ölüyoz.
  • Goku'nun yeni formu bile Beerus'u yenmeye yeterli olmaz muhtemelen.

Ekleme: 2 3 form daha atlarsa başabaş olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 19 Ekim 2017; 11:19:37 >
  • Hm manga hakkında bilgim yok aslında manga öndeyse manga ve animenin konusunun ayrılması mantıklı olur mangacılar çok konuşamıyor gibi bu konuda.
  • DBS Manga 29 Hk.

Bölümü japonca olarak gördüm, yazılanları anlamadım fakat resimlerden anlaşılacağı üzere ısınma maçında Toppo rahatlıkla Gokuyu yendiğine ve yıkım tanrısı öğrencisi olarak tanıtıldığına göre manga da Jiren bile olmayabilir diye düşünmeye başladım. Bakalım manga da bizi ne gibi sürprizler bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Goku'nun yeni formu bile Beerus'u yenmeye yeterli olmaz muhtemelen.

Ekleme: 2 3 form daha atlarsa başabaş olurlar.

Abartmışsınız bence.. Whis tokatlar mı peki beerus u...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Abarttığımı ben de fark ettim bölümü tekrar izledim de Goku'nun bu formu için yıkım tanrısı seviyesinde denilmiş zaten keza Jiren de yıkım tanrısı seviyesinde denildi başabaş mücadele ediyorlardı. Böyle düşünmemin sebebi SSJ God formuyla bile Beerus'u gıdıklamaktan başka işe yaramaması olmuştu ama bu formla aynı seviyede olabilirler. Whis Beerus'tan güçlü değildir sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.