Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle güzel senaryo çıkabilirdi. Resmen ziyan edildi. Mangada çok daha mantıklı islenecegini düşünüyorum yinede. Cabbanin bahsettiği sadala gezegeninin kralı saiyan vardı turnuvada görürüz kesin diye düşünüyordum oda yalan oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DBS 115

Diyecek çok şey var fakat cidden ben eleştirmekten bile yoruldum. Böyle bir güç dengesini, geçmişte olanları silip atarcasına ortaya atılan böyle bir senaryoyu kabullenemiyorum. Bundan sonra Gokuya ne kadar güç verirsen ver, ne kadar egzantirik olaylar çıkartırsan çıkart resmen seriye olan saygım bitti.
  • Blue hele şükür denk geldi bu saiyan kızlara abarttılar iyice. Kaioken blue ancak yeniyordu falan. İlla o içgüdü goku mudur nedir onu açmak için bu sahneler. ama blue nun bu kadar kolay harcanması üzücü. Başka bir evrenden saiyan lar gelmiş madem bir şey yapacaksınız onlarda misal gri saiyanı açsınlar değişik bir güç seviyesi olsun animede. Derinlik katsın hikayeye. Ama nerde..

• Seri buraya kadar iyi dayandı artık, an itibariyle çok saçmalamaya başladılar. Kefla'ya sebepsiz yere bu kadar fazla güç vermesinin amacı nedir? Hatta Vegetto'dan daha ihtişamlı şekilde tanıtılması? Tamamda bu kadar güç verip de sırf Aşırı İçgüdü uğruna Kefla'yı boşa harcamaları saçma. Animeyi takip etmektense mantığı tam yerinde olan mangayı takip etmek daha iyi olur. Bundan sonra keyif için izlerim. Animede mantık denen hiç bir şey yok. Keşke Dragon Ball anime hakları Toei'den alınıp başka firmalara satılsa. Mesela Madhouse firması çok iyi olurdu

• Beyler bu potara küpeleri aşırı güçlü. Birleştiği iki kişinin gücünden onlarca kat fazlasını açığa çıkarıyor. Füzyondan kat be kat daha güçlü. Animede de (Z serisinde) bu küpelerden çok fazla verim alamadan ayrılmışlardı Goku ve Vegeta öyle hatırlıyorum. Takılmayın bu kadar, zevk almaya çalışın. Jirenle tekrar karşılaşınca güzel sahneler çıkacak ortaya, Kefla'yı unutturacak. Boşverin.
  • Buu sahadaki Base vegettoya tek vuruş atar kefla. ikinciyi vurmaz bile. Base vegetto, ssj3 gokudan bir tık güçlü hatta eşit bile olabilir. Ssjgod , ssj3 e tek aticak kadar güçlü ( Mangada ssj3 gokuyla eşit kuvvetteki future Trunks a god form tek vuruş atiyor blue değil god) base kefla , god forma baskın geliyor. Dahada söylenecek birşey yok bence baya baya sivamışlar. God goku , lssj formundaki keflayi bile rahat harcamali normal de. Ama gittiler mng formunu açtirdilar blue bile yetmedi

• Mesela frieza 4 ayda değilde yıllar sonra golden olup blueya meydan okusaydı veya başka evrenin yıkım tansından(mesela beerusu sevmeyen fare tanrısından) eğitim alıp golden olsaydı herkes sevebilirdi. Goku black rose formundan önce mangadaki gibi ssj formu açıp dayak yiyip yiyip rose deilde mesela blue açsaydı, potara gerçekten dedikleri süre kadar sürüp erkenden ayrılmasaydı sırf arcı uzatcaklar diye, zamasunun sonunu vegito getirseydi, trunks rage yerine ssj3ü elde etseydi, universe 6 saiyanları kale hariç(hatta kalenin yerinde broly yada tip olarak benzeri biri olsaydı fanlar kendinden geçerdi) turnuvada en fazla ssj2ye yükselip base gokuyla bile baş edemeselerdi potarayla birleştiklerinde ssj3 goku tarafından madara edilselerdi vs vs. eminimki bütün fanların hoşuna giderdi şu 2 dakikada yazdığım senaryo ama böyle yapmadılar. Heralde nasıl olsa altı üstü çizgi film diyerek fazla ciddiye almıyolar. Gokuya dövüşebilecek rakip lazım oda şu olsun diyerek karar verip geçiyolar.

Neyse dragon ball aslında hep böyle zaten önce bi forma geçerler o formu överler yenilmez gösterirler ondan sonra başka bi forma geçince eskisi işe yaramaz olur bu hep böyle devam etti. Daha iyi işlenebilirdi evet ama bu kadar oldu. Db devam ederse ilerde yeni form gelirse ultra instincde işe yaramaz gösterilir, izle geç çok derine dalma yoksa şikayet edip durursunuz.

Benim sinir olduğum bişey varsa oda toxic fanlar. Şu goku blacke ısrarla goten diyen, ssj white fantazisi olanlar ve şimdiki arctada ssj4 diye zırlayanlar. Bunların saçma teorilerinden ve isteklerinden gına geldi.

• Seneryo doldurmak için önceki tüm db serilerindeki mantığı yok ettiler ve aynı şeyi yapmaya tam gaz devam ediyorlar. Ha biz burda şikayet ediyoruz ama bizim gibi şikayet edenlerin kaçı bu gelişen olaylardan sonra izlemeyi bırakır? Ne kadar mantık hatası olsada şuanda Dbs deki en iyi bölümleri izliyoruz. Bende her bölüm sonunda küfretsemde pazar günleri bazen canlı yayına kalıp bazende sabah kalkıp hemen yeni bölümü izlemeye başlıyorum.1 saatlik özel bölüm ve bu saiayan savaşıyla Dbs hem finansal hemde kitle açısından çitayı bayağı yükseltti.Ama ne kadarda izlemeye devam etsekte böyle mantık hataları asıl kitleyi seriden bayağı soğuttu.

Rookie SSJ 2 olan u6 saiyanları birleştirip mantıken SSG seviyesine bile gelemeyecek bir fusion holding back SSG ile bize güzel bir dövüş izlettirdikten sonra dayağını yerken Hit tarafından kurtarılıp SSB,SSBKK ve UI Goku vs Hit izlemek doğru olmaz mı? Asıl o zaman Dbs uçar.Universal Survival Arca kadar tanrılardan sonraki en güçlü karakter olan adamı bildiğin yerin dibine soktular turnuvada.

• Zaten iyice sacmaladilar bare keflaya blue formunuda versinlerde tam olsun. MNG goku, Jiren falanda kafa tutsun bu kefla

• Tamam haberler iyi hoşta önce Gohanın çıtasını yükseltin artık, Vegeta illa ki yetişecek Gokunun geldiği yerlere.

https://otakukart.com/dragonballsuper/dragon-ball-super-writer-speaks-vegetas-comeback-tournament-power/?zs
  • Genelde gohani bir parlattiklari zaman gokuyu bile geciyor. Cell saga , buu sagada olan buydu. Gohandan özel farklı bir dönüşüm bekliyorum. MNG goku kadar olmasa da blue gokudan güçlü bir forma ulaşacak bence.

• Fragmanda goku yine ısı(enerji) kaybediyor gibi görünüyor. Jirenle dövüşürken olan bunda da mı olacak acaba
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    gelecek bölümlerle alakalı spoiler yemek istemiyorsan okuma ama
    büyük ihtimalle olacak. 117. bölüm özetinde ui nedeniyle yorulan goku'ya 2. evrendekiler saldırıyor. Android 17 ve 18 goku'ya yardım ediyorlar diye özet var.
  • 117. bölümün weekly shounen jump özeti geldi.

Önceden de bahsettiğim gibi goku Ultra instinct nedeniyle yorgun düşüyor. 2.evren bu fırsatı değerlendirmek için goku'ya saldırmaya çalışıyor ama android 17 ve 18 karşılarına çıkıyor.

Özetin asıl bombası ise vegeta. Ultra instinct'i kullanabilmek için Goku'yu taklit ediyor. Doğal olarak başarısız oluyor Katopesla tarafından saldırıya oluyor. özetin kendisi güldürdü tabi dedikleri gibi olacaksa. Goku'nun ui omen'e ulaşmasından çok bu anı bekliyorum artık

• Bulma'nın seslendirme sanatçısı Hiromi Tsuru vefat etmiş. Huzur içinde uyusun, çok üzüldüm durduk yere.

• Yaklaşık 14 civarı bölüm biriktirdim arkadaşlar İzlemeye başlıyorum artık
  • Bulma'nın seslendiricisi konusunda daha yeni haberim oldu. Huzur içinde uyusun.

Kamehame-ha sahnesi çok iyiydi cidden. Freeza Goku'yu fena dolandıracak gibime geliyor bakalım
  • Hiromi tsuru huzur icinde uyusun..

Şu kefla sacmaligindan kurtulduk hiç değilse. Biraz daha zorlasa ssj3 e falan gecse ultra instinct gokuyu yakalıycakti. Jiren reyiz çıktı sonunda meditasyondan.

• Kefla nın işini bitiren kamehame yi atarken goku nun hareketleri superdi. Kaçışları vs.. Vegeta de banane bende içgüdü açacağım dedi. Bu adam dedim mi yapar. İkisi de içgüdü yü açıp bir de birleşirlerse heralde kimse önlerinde duramaz..

• üf o ne kamehameha'ydı be. yemin ediyorum çok rahat top 5'e girer birinciliğe oynar. ama nostaljiden dolayı favorim hala kamehameha vs. galick gun sahnesindeki olanı

Vegeta'nın jeton düştü sonunda. ona da ultra instinct verecekler gibi duruyor ama ne zaman olur bilinmez. röportajda mart'a kadar devam edeceğini söylemişler turnuvanın, o zamana kadar görürüz herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.