Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beerus'un "Bir şeyler söyle" demesi koydu gerçekten. Çok güzel bir bölümdü, aynı anda iki savaş yayınladı ve hakkını verdi dbs. Gohan'ın da turnuvadaki insanlara göre ne kadar op olduğunu görmüştük, zerre zorladanmadan iki namekliyi tek başına alabiliyordu. Ayrıca nameklilerin turnuvanın bu kadar safhasına kadar neden gözükmediklerini de çok güzel açıkladılar. Makankosappo'yu tekrar görmek de gülümsetti. Genel olarak epey beğendim bölümü, her ne kadar Universe 2'yi pek sevmemiş olsam da onların vedası bile güzeldi. Kapanışı Vegeta çok hoş bir şekilde gerçek duygularını ifade ederek yaptı, onun da artık kendini göstermesinin zamanı geldi bence.
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DBS 119

Bu bölüm biraz daha izlenilebilir durumdaydı. Olayların hızlı bir şekilde bitmesine sevindim. Bu arada 4. evren hakkında ki teoriler de boş çıktı, ben demiştim.
  • 4. Evren tırt çıktı. Jiren vs 7. Evrene dönecek kalan bölümler anlaşılan..

• Quintela'nın şimdiye kadar beklettiği kozlar güçlü çıkacak diye sanmıştım, meğerse tam tersi çıktı

• Predator tarzı karakter beklemiştim 4. evrenden aslında kısmen benim tahminim tuttu :D , sadece fusion olmadı. :)

Bu bölümün tek güzel yanı hızlıca 4. evrenin yok olmasıydı. Jiren ayarında karakter beklemiştim olmadı bakalım manga nasıl işleyecek bu durumu. 3. evrende 2 bölüm sonra aradan çıkıyo ondan sonra adam gibi bölümler gelecektir artık.

Bütün herkes gohandan artık power up bekliyo. 6. evrendeki kıçı kırık saiyanlar o kadar power up yaptıysa e gohanda yapsın artık bi zahmet.
  • Quitelayi çok rahat görmüştüm onceki bolumlerde harbi yıkım tanrısı ayarında bir savaşçıları olduğunu düşünmüştüm ama tamamen fos çıktı.

• Gohandan fazla beklenti olmasın bence. Şuanlık en fazla blue seviyesine çıkar.

• 20. Dragon ball fimi aralık 2018'de çıkacak. Film yapımına başlanmış çoktan. Hikaye, dizayn, karakter tasarımını akira toriyama'nın kendisi yapıyor. Filmin konusu saiyanların kökenleri, saiyan olmanın ne anlama geldiği, super saiyan olma koşulları ile alakalı. Bir süre önce toriyama'nın super saiyan olma koşulları, ilk super saçtanım kim olduğu vs ile ilgili röportajının ardından film duyurusu da geldi. Bu nedenle filmin konusunun ilk super saiyan olan yamoshi olacak gibi gözüküyor. Haber için;

http://www.toei-animation-usa.com/newsAdmin/20th-dragon-ball-feature-in-production-65.html?platform=hootsuite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 16 Aralık 2017; 14:41:2 >

• Bölüm fena değildi. Önümüzdeki bölümdeki 3. evrendeki savaşçının tasarımını çok beğendim. Önümüzdeki bölüm daha iyi olacağa benziyor çünkü frieza bile olaya dahil oluyor. Ondan sonra gelsin 7. evren vs 11. evren

121. bölümde android 18 düşücek diye bekliyorum bakalım tahminim tutacakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverineon -- 17 Aralık 2017; 18:17:32 >
  • İlk seriyi ara ara izlerim gülmek için, fark ettim ki Launch bildiğin Super Saiyajin'e hazırlık karakteri olmuş. Dönüşünce sarışın oluyor, gözleri yeşil oluyor, daha güçlü ve hırçın oluyor. Benim dikkatimi çeken en enteresan kısmı da sarışın halinin seslendirmeni de DBS'de ki Caulifla ile aynı kişi.
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Steam indirimiyle DB Xenoverse aldım 29.75 TL fiyatından. İlk defa bu tarz bir oyun oynayacağım, bakalım nasıl olacak.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Konu gümlemiş, son mesajlara giremiyorum
  • Haftaya Vegeta'nın yeni gücünü göreceğiz ama yeni bir form gibi görünmedi, mavi formda ustalaşacak gibi görünüyor. Goku'nun kazandığı formu kazansaydı iyi olurdu, oyun serilerinde de mevcut üstelik.

• Robotu inanılmaz güçlü yapmışlar, 5 kişinin nihai formuna rağmen yenilmiyordu resmen. Ayrıca Vegeta Jiren'e karşı dövüşecek, klasik Vegeta girişi olacak her zamanki gibi

• no.18 düşüşünü bildum :D Bölüm güzeldi.

122. bölümde efsane olacağa benziyo, frieza dyspodan sağlam hasar alıyo gibi, gohanın toppoyla iyi bir dövüşe girceğini düşünüyorum ama bunlarında ötesinde vegeta blue formunda jirene 2 darbe indiriyo iyi bari vegetayı ezmeyecekler. Vegetanın final flashı yollaması son çaresi kaldığından dolayı değildir umarım.
  • 3.evren birleşmiş savaşçısı cidden aşırı güçlüydü Jiren kadar güçlüydü belkide. Bizimkilerin takım oyunu çok hoşuma gitti. Belirtmeden geçemeyeceğim no 17 adamdir. Haftaya bizimkiler jirenden çok sağlam tokat yiyecek o belli. Goku & vegeta & no 17 vs jiren. Toppo vs gohan, freeza vs dyspo olacak büyük ihtimal.

• Dragon Ball Super 122.bölümün sonundaki kapanış şarkısının son kısmına bakın (goku ve vegetanın yan yana olduğu an) goku orda aşırı içgüdü formunda, vegeta ise ya super saiyan blue 2 ya da tam kapasite ssj blue bilmiyorum. Ama vegetanin saçına dikkat ederseniz saçı önceki gibi açık mavi değil koyu mavi ayrıca göz mercekleri de koyu mavi. Diceksiniz şimdi kapanış kısmına özeldir, tamam o halde 123.bolumun ön izlemesine bakın. Goku ssj blue + kaioken halinin aurasini gördüğünüz an durdurun videoyu ve vegetaya bakın. Vegetanin saçının, aurasinin kaşlarının ve göz merceklerinin koyu mavi olduğunu göreceksiniz. Vegeta da bayağı sağlam bir güç uyandırıyor anlayacağınız.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

• Jiren'in çizimi baya iyi olmuş. Özellikle Vegeta'ya karşı ciddileştiği zaman daha iyiydi. Vegeta güç uyandırırsa 2 vs 1 yapar artık Jiren.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.