Şimdi Ara

Dragon Ball Kai (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

İzlemedim hiç. Lakin sanmam ki Broly olsun. Sonuçta Broly bir movie olarak verildi.

Vegetto verildi mi acaba ?

Vegetto'yu yeni seride verirler. Yukarıda anlatılanlara göre Kai en son Cell Saga bitişine kadar gitmiş. Sırada da Buu Saga varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

İzlemedim hiç. Lakin sanmam ki Broly olsun. Sonuçta Broly bir movie olarak verildi.

Vegetto verildi mi acaba ?

Vegetto'yu yeni seride verirler. Yukarıda anlatılanlara göre Kai en son Cell Saga bitişine kadar gitmiş. Sırada da Buu Saga varmış.

Bakalım çizimleri nasıl olacak

•  Dragon Ball Kai (2009)

Cell ile yaptığı dövüşten 7 yıl geçtikten sonra Gohan bir lise öğrencisi olarak Satan Şehri'ne geri döndüğünde bir banka soygununa tanık olur ve Super Saiyan formuna geçerek soyguncuların icabına bakar. Bu olayla dedikodular yayılmaya başlar ve ondan "Altın Saçlı Savaşçı" diye bahsedilmeye başlanır. Lisede Satan'ın kızı Videl ile tanışan Gohan, gerçek kimliğini saklamaya çalışsa da başarılı olamaz. Bu sebeple Bulma'dan gücünü saklamak için yardım istemeye gider. Bulma ona gerçek kimliğini saklamasını sağlayacak bir cihaz verir. Ama Gohan buna rağmen Buu'nun ortaya çıkışı ile birlikte çok daha büyük dövüşlere sürüklenmek zorunda kalacaktır.

Orijinal Dragonball Z TV serisinin Buu Saga'sının Remake'i niteliğinde devam edecek olan yeni Dragonball Kai sezonudur.

Seri yayına başladı, takip etmek isteyenlerin dikkatine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.