Şimdi Ara

Dragon Ball Kai (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: m_c_g

DragonBall hiç izlememiş olsak nerden başlamamız gerekir?

Dragon Ball'dan başlaman gerekir.

Dragon Ball 153 bölüm + 4 movies bitirdiğinde ---> Dragon Ball Z'ye geçiyorsun. --v

*Yani eskiden Z'ye geçiyordun. Ama şimdi tercih etmek sana kalmış. Özet misali Kai'de izleyebilirsin. Ama Z kadar eğlenceli olacağını düşünmüyorum. Sadece kavga sahnelerini sıkıştırsan 100 bölüme indiremezsin. Heryeri kesip biçmişler. --v

GT'nin aldığı yorumlar da pek iç açıcı olmasada ona da güvenim sonsuz. O yüzden --v

Dragon Ball Z 291 bölüm + 13 movies + 5 specials bitirdiğinde ---> Dragon Ball GT'ye geçiyorsun. --v

Dragon Ball GT 64 bölüm + 1 movie izlediğinde ise 1986'dan 1996'ya kadar olan bir devri kapatıyorsun ve gönlünün derinliklerine mühürlüyorsun. Artık gerçek bir Dragon Ball'cısın.

---> TOTAL: 508 Episodes : 18 Movies : 5 Specials <---

süpermiş

• quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

ben askerdeyken db un filmi çıktı galiba
    nasıl bişey izleyen varmı?

İğrenç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

Dragon Ball 153 bölüm + 4 movies bitirdiğinde ---> Dragon Ball Z'ye geçiyorsun. --v

*Yani eskiden Z'ye geçiyordun. Ama şimdi tercih etmek sana kalmış. Özet misali Kai'de izleyebilirsin. Ama Z kadar eğlenceli olacağını düşünmüyorum. Sadece kavga sahnelerini sıkıştırsan 100 bölüme indiremezsin. Heryeri kesip biçmişler. --v

GT'nin aldığı yorumlar da pek iç açıcı olmasada ona da güvenim sonsuz. O yüzden --v

Dragon Ball Z 291 bölüm + 13 movies + 5 specials bitirdiğinde ---> Dragon Ball GT'ye geçiyorsun. --v

Dragon Ball GT 64 bölüm + 1 movie izlediğinde ise 1986'dan 1996'ya kadar olan bir devri kapatıyorsun ve gönlünün derinliklerine mühürlüyorsun. Artık gerçek bir Dragon Ball'cısın.

süpermiş

Taylancığım paşam, ben oDRAGON BALL GT hariç geri kalan ne varsa silip süpürdüm
    GT olanına da baktım ama sarmadı bıraktım.

SPOILER İÇEREBİLİR.

Z'nin maksimum izlenecek yeri FREEZA'nın ölümüdür.
    Gerisi biraz abartı.
    Adam legendary SAIYAN oluyor ama gel gör ki kendi 10 yaşında ki çocuğu bundan daha güçlü oluyor
    İlerki bölümlerde GOKU'nun oğlu GOHAN bile super saiyan oluyor 7 yaşında.
    Yahu izleyen bilir, koskoca galaksi savaşcısı VEGETA (özellikle bardock filmini izleyenler bilir)
    O bile ne kadar zor SUPER SAIYAN oluyordu.
    Denge bir anime de çok önemlidir, bozdular FREEZA öldükten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 23 Haziran 2009; 14:55:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

süpermiş

Taylancığım paşam, ben oDRAGON BALL GT hariç geri kalan ne varsa silip süpürdüm
    GT olanına da baktım ama sarmadı bıraktım.

SPOILER İÇEREBİLİR.

Yahu izleyen bilir, koskoca galaksi savaşcısı VEGETA (özellikle bardock filmini izleyenler bilir)
    O bile ne kadar zor SUPER SAIYAN oluyordu.

Vegeta Trunks'ın SSJ'ye dönüştüğünü görünce bunun genlerle ilgisi olduğunu söylüyordu bir bölümde.Yani bunların çocukları bu seviyeye daha çabuk ulaşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 24 Haziran 2009; 9:26:18 >

• quote:

quote:

Yahu bunların ingilizce altyazılı olanları yok muuuu? :( nerden bulduysam ya raw yada ing dub

• http://dbzanimeseries.blogspot.com/2008/04/dragonball-z-remastered-episodes_25.html

Sezon 8'e kadar remastered 52 mb bir bölüm mkv 2 dil Japonca-İngilizce Rapid linkleri...

Görüntü kaliteli bence,izlenebilir.Her ne kadar rmvb olmasa da raw sunuma alt yazı bulmak zor.Ve bunun çözünürlüğü de görüntüsü de iyi.

Bu da sezon 9 -->http://fuzion-dl.net/blog/?p=952

• Güzel.
  • selam arklar yeni üye oldum ben gt son bölümünde gokuya ne olduğunu anlamadım ejdarhanın üstüne bindi gitti :) anlayan varsa anlatsın lütfen . gt sonra bölüm varmı onuda söylerseniz süper olur
  • valla abi bu anime olayında falan yeniyim bazı animeleri nasıl izliyeceğimi neresinden başlıyacağımı anlamıyorum ve bu dragonball bu konudakş en zor seri yeminle biride şöle yazsa şuradan başla şöyle devam et falan
  • eğer senaryoyu biraz biliyorsan direk Z'ye başla derim.Kai daha yeni çıktığı için beklemek işine gelmez.Ama eğer bilmiyosan dragon ballın ilk serisine başla 25-30 bölüm izle sararsa devam et sarmazsa Z'ye geç bişeyler anlamış olursun
  •  Dragon Ball Kai (2009)

Shueisha'nın aylık V Jump dergisinin yeni sayısında yapılan duyuruya göre 6 Nisan 2014 tarihinde Dragonball Z'yi Majin Buu Saga'dan itibaren anlatacak yeni bir Dragonball Kai sezonu başlayacak ve pazar günleri yerel saatle 09.00 slotunda yayınlanacak.

Dragonball Z Kai 1989-1996 yılları arasında yayınlanan orijinal Dragonball Z'nin yenilenmiş bir Remake'i idi ve hikayenin Saiyan Saga ve Android Cell Saga kısımlarını kapsıyordu. (Bu durumda yeni sezon eskisinin 68. bölümünden sonrasına denk geliyor) Toei'nin Battle of the Gods filminin gördüğü yoğun ilgi üzerine Dragonball Z'yi yeniden gündeme getireceği yönünde söylentiler olsa da şu ana dek resmi bir açıklama getirilmemişti.

Öte yandan pazar saat 09.00'daki yayın slotu şu sıralar Toriko'nun yayınlandığı zaman dilimi idi ve ANN'de en son 30 Mart'da yayınlanacak bölümün slotta yeraldığı belirtilmiş. Yani bu durumda Dragonball Z Kai Toriko'nun yerini alıyor dememiz mümkün.

Kaynak: AMT

• Hocam siz ne düşünüyorsunuz DBZ Kai hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Hocam siz ne düşünüyorsunuz DBZ Kai hakkında?

Çöp.
    Isıtıp ısıtıp getiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akira üstad yeni bir manga çizmeden Dragon Ball sağlam bir şekilde gündeme oturamaz. Seri artık tarihi eser mertebesine ulaştı neredeyse.
  • O kadar yeni seri yapıp son Saga'yı tamamlamamaları kötü olmuştu. Geç olsada şimdi tamamlayacaklarına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 18 Şubat 2014; 11:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Çöp.

Niye oyle dediniz hocam

Manga ya daha bagliymis bu seri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Çöp.

Niye oyle dediniz hocam

Evet ama sırf 291 bölümü 100 bölüme sığdıracağız diye filler bölümleri es geçilerek zoraki yapılmış. Bunun yerine yeni bir seri yapsalardı daha güzel olurdu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çöp.

Niye oyle dediniz hocam

Evet ama sırf 291 bölümü 100 bölüme sığdıracağız diye filler bölümleri es geçilerek zoraki yapılmış. Bunun yerine yeni bir seri yapsalardı daha güzel olurdu.

Broly falan yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlemedim hiç. Lakin sanmam ki Broly olsun. Sonuçta Broly bir movie olarak verildi.

• quote:

İzlemedim hiç. Lakin sanmam ki Broly olsun. Sonuçta Broly bir movie olarak verildi.

Vegetto verildi mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 18 Şubat 2014; 17:58:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.