Şimdi Ara

Dragon Ball Kai (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akira Toriyama'nın dünyaca ünlü eseri Dragon Ball’un devam serisi Dragon Ball Z, HD formatında yenilenerek Nisan ayında Japon televizyonlarında gösterilecek. Ancak bu yenilenme sadece görüntü, animasyon ve ses dalında değil; serideki birçok konuda yapılacak.

Eski seslendirme kadrosunu da yeniden stüdyoya sokan Dragon Ball KAI’nin, Saiyan istilasından başlayarak mangadaki hikâyeyi daha sadık takip edeceği ve böylece 291 olan bölüm sayısının yaklaşık olarak 100’e indirilerek hikâyenin hızla gelişmesinin ve uzamamasının sağlanacağı belirtiliyor.

Dragon Ball Z yi benim gibi izleyemeyenler varsa Dragon Ball Kai izlesinler . Şuanda 10 bölüm çıktı sanırım .

İsteyenlerwww.animefreak.tv den izleyebilirler. HD-MKV link bilen varsa PM pls :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 10 Haziran 2009; 15:04:31 >

• Z'yi izlemenizi tavsiye ederim. Kai'yi çünkü bütün fansublar yapabilir. Adamlar sadece Z'den kesiyor ve Kai'yi yapıyorlar. Ben 291 bölümden 276 'ya düşürdüler diye heryerde dolanan 276 bölümlük DBZ'yi indirmedim de Lise 2'den beri yani 3-4 senedir 291 bölüm olan orjinal DBZ'i çıktıkça yavaş yavaş indirdim. Hatta Sezon 9 mayısın sonunda geldi. gelmesiyle dün finali getirdim izledim ve bitirdim. Orjinali bozmayacaksın. Kai yapıyorsan baştan çiz baştan yap baştan uyarla görüntü açılarını değiştir, kavgada sabit kamera kullanma ne bileyim yenilik getir yani. 2009 animesi gibi değil.
  • Zaten geliştirilmiş hali bu.Ben Kai de 10 bölüm izledim , DB Z dende birkaç bölüm izledim.Farklı şeyler var. DB Z yi izleyecek varsa 291 bölüm izlenmez bu vakitten sonra. En iyisi 100 bölüm Kaiyi izlemek. Olayı 291 bölüm uzatmanın o kadar gereği yok , herşeyi 100 bölümdede anlatabilir bu japonlar. Sen birkaç bölüm izle DB Kai den fikrin değişir.
  • Haplo zaten izlemiştir. O izlemediyse kimse izlememiştir.
  • İzlemezmiyim. Hatta 720p screenler çekebilmek için hem Raw indiriyor, Saf japonca izliyor, ardından yavaşlatılmış şekilde screenler çeke çeke bir daha izliyor ardından sub çıkınca birde tr altyazı ile izliyordum. Ama baktım değişen birşey yok. Bıraktım. Ben Dragon Ball Kai'i beklerken Opening'inde ki gibi olacağını düşünmüştüm. Opening'inde ki dövüş sahnelerine hala bayılıyorum. Ama animeye geçince karakterlerin rengi bile değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben Dragon Ball Kai'i beklerken Opening'inde ki gibi olacağını düşünmüştüm. Opening'inde ki dövüş sahnelerine hala bayılıyorum. Ama animeye geçince karakterlerin rengi bile değişiyor.

Aynen hacı. Baktım opening'e "Off." dedim "Süper olacak." Bi' başladı, seri bildiğimiz DBZ. "Öff" dedim ama izledim.
  • www.animefreak.tv
    bu sitede anime linklerine tıklıyorum ama video gelmiyor.
    üye olmakmı gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır üyeliğe gerek yok , Anime linkine tıkla , bölümlerden birine gir . Aşağıda Chat yerinin üstünde Video Oynatıcı görünür. Belki mozilla firefox kullanıyorsan bir eklenti gerekli olabilir görmek için , veya yanlış yere giriyorsundur.
  • Dragon Ball Kai'ye başlamadan önce daha önceki serilerden hangisini izlemeliyim?
  • Kogan daha önceki seride çok fazla bölüm var , sen direk Kai den başla. 1 seneni eski serilerde kaybedersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Kogan daha önceki seride çok fazla bölüm var , sen direk Kai den başla. 1 seneni eski serilerde kaybedersin.

1 sene? Elimde tüm bölümler olsaydı DBZ'yi (291) 1 ayda bitirirdim ama hepsi elimde değildi remastered rmvb beklediğim için 3-4 sene sürdü. Günde min 12 episode diyorum. Günü gelir 24 tane izlersin 29 izlediğimi biliyorum tek sezonda o kadar vardı.
  • Ayrıca fazla bölüm olması daha iyidir her zaman. Bunu zaman kaybı olarak gören, hiç izlemesin daha iyi.
  • 1 haftada bitirincede zevki kaçar yaw animenin. Günde max 6 bölüm izlersin. Uçmayın o kadar yaw :D
  • quote:

Hayır üyeliğe gerek yok , Anime linkine tıkla , bölümlerden birine gir . Aşağıda Chat yerinin üstünde Video Oynatıcı görünür. Belki mozilla firefox kullanıyorsan bir eklenti gerekli olabilir görmek için , veya yanlış yere giriyorsundur.

hallettim sağol
    benim reklam zannettiğim yer meğer görüntünün olduğu yermiş
  • quote:

1 haftada bitirincede zevki kaçar yaw animenin. Günde max 6 bölüm izlersin. Uçmayın o kadar yaw :D

Ne var ki?

29 bölüm 580 dakika yapar aşağı yukarı. Bu da 9,5 saat falan. Bir gün 24 saat. Yani isteyen izler kolayca. Ameleler Knight, SRO gibi oyunlara günde 10-15 saat ayırıyor. Anime için değmez mi?
  • Bu konuda tartışmıyacağım, herkesin fikrine saygı duyarım.
  • DragonBall hiç izlememiş olsak nerden başlamamız gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_c_g

DragonBall hiç izlememiş olsak nerden başlamamız gerekir?

Dragon Ball'dan başlaman gerekir.

Dragon Ball 153 bölüm + 4 movies bitirdiğinde ---> Dragon Ball Z'ye geçiyorsun. --v

*Yani eskiden Z'ye geçiyordun. Ama şimdi tercih etmek sana kalmış. Özet misali Kai'de izleyebilirsin. Ama Z kadar eğlenceli olacağını düşünmüyorum. Sadece kavga sahnelerini sıkıştırsan 100 bölüme indiremezsin. Heryeri kesip biçmişler. --v

GT'nin aldığı yorumlar da pek iç açıcı olmasada ona da güvenim sonsuz. O yüzden --v

Dragon Ball Z 291 bölüm + 13 movies + 5 specials bitirdiğinde ---> Dragon Ball GT'ye geçiyorsun. --v

Dragon Ball GT 64 bölüm + 1 movie izlediğinde ise 1986'dan 1996'ya kadar olan bir devri kapatıyorsun ve gönlünün derinliklerine mühürlüyorsun. Artık gerçek bir Dragon Ball'cısın.

---> TOTAL: 508 Episodes : 18 Movies : 5 Specials <---

• İyimiş Saolasın
  • ben askerdeyken db un filmi çıktı galiba
    nasıl bişey izleyen varmı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.