Şimdi Ara

Dragon Ball Z izleyenler bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Serinin günümüz teknolojisiyle yapılmış hali var zaten?

Dragon Ball Kai...

Biliyorum hocam onu.Biraz baktım fakat gram hoşuma gitmedi.Sahneleri amatörce kesmişler ve arka plana saçma sapan müzikler koymuşlar.Hepsini geçtim Kai çok kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Serinin günümüz teknolojisiyle yapılmış hali var zaten?

Dragon Ball Kai...

onda filler tabi redilen bölümler de yok hatta... ama ben yine de eski bissssssürü bissürü bölüm olanını tercih ettim açıkcası

Kai yarım kalmış gibi geldi ama bana. Son bölümde Buu Saga ile ilgili bir şeyler gösterdi gelecek sezon olacakmış gibi. Fakat Android Saga'dan sonra bitti. Anlamadım bende devam edecek mi etmeyecek mi.

• Bende Dragon Ball'ın tüm bölümleri var ama Dragon Ball Z yok. İngilizce alt yazılı izliyorum bende. İndirme linki bulamadım nyaa,bakabt vb. sitelerden. Rica etsem link atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bende Dragon Ball'ın tüm bölümleri var ama Dragon Ball Z yok. İngilizce alt yazılı izliyorum bende. İndirme linki bulamadım nyaa,bakabt vb. sitelerden. Rica etsem link atar mısın?

Nyaa'dan indiriyordum ama %47'de kaldı ne yazık ki.Seed eden bir Allah'ın kulu yok. Ondan dolayı ben de siteden izliyorum hocam,indirme işi yalan oldu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Bende Dragon Ball'ın tüm bölümleri var ama Dragon Ball Z yok. İngilizce alt yazılı izliyorum bende. İndirme linki bulamadım nyaa,bakabt vb. sitelerden. Rica etsem link atar mısın?

Nyaa'dan indiriyordum ama %47'de kaldı ne yazık ki.Seed eden bir Allah'ın kulu yok. Ondan dolayı ben de siteden izliyorum hocam,indirme işi yalan oldu benim için.

Aynen bende nyaa'da buldum ama çok yavaş iniyodu indirmeyi iptal ettim bende. Siteden izleme işi olmaz ya arşiv adamıyım ben

• quote:

quote:

quote:

Aynen bende nyaa'da buldum ama çok yavaş iniyodu indirmeyi iptal ettim bende. Siteden izleme işi olmaz ya arşiv adamıyım ben

Bulursam haberdar ederim seni.Aynı şekilde senden de haber bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bulursam haberdar ederim seni.Aynı şekilde senden de haber bekliyorum.

Doğru düzgün indiren bi torrent linki buldum 1. sezon indi. Görüntü böyle:
     Dragon Ball Z izleyenler bakabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 25 Aralık 2013; 17:45:45 >

• Benim PC o videoyu oynatacak güçte değil,çok iyiymiş cidden.
  • quote:

Benim PC o videoyu oynatacak güçte değil,çok iyiymiş cidden.

Her bölüm 50 MB :D Cidden nasıl halledicez bu işi?
  • quote:

quote:

Benim PC o videoyu oynatacak güçte değil,çok iyiymiş cidden.

Her bölüm 50 MB :D Cidden nasıl halledicez bu işi?

Yapacak bir şey yok şu an için.Denk gelirsek indiririz yoksa da hayırlısı artık.

• animetorrents.me
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

animetorrents.me

bu site galiba paralı
  • bildiğim kadarı ile olmaması lazım... bayaa oldu ben üye olalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.