Dil dosyası açılabilen, üzerinden uzun zaman geçmiş olan oyunlara translate yama yapmayı düşünüyorum. Tüm sürümler de denenmemiştir. Eğer steam sürümünü kullananlar bir sorun yaşarsa ; Kütüphane>Dragon Ball Z - Kakarot>Özellikler>Betalar Buradan son 2-3 sürümü deneyerek yamayı çalıştırabilirsiniz. Türkçe Karakter desteklemektedir ve araç çok iyi olmadığından dolayı bazı yazılar yoktur. A NEW POWER AWAKENS PART II: https://forum.donanimhaber.com/dragon-ball-z-kakarot-translate-a-new-power-awakens-part-ii-translate-turkce-yama--146652820 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufken3 -- 24 Kasım 2020; 15:22:15 > |
Dragon Ball Z: Kakarot Türkçe Yama İle Efsaneyi Türkçe Oyna
Dragon Ball Z: Kakarot, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanan, son derece popüler Dragon Ball Z anime serisine dayanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, Türkçe altyazı desteği ile piyasaya sürüldü, ancak bazı oyuncular oyunun tamamını Türkçe oynamak isteyebilir.
İşte Dragon Ball Z: Kakarot için Türkçe yamayı nasıl indirip kurabileceğiniz hakkında adım adım bir kılavuz:
- Türkçe Yama Dosyasını İndir: Resmi Dragon Ball Z: Kakarot Türkçe Yama dosyasını güvenilir bir kaynaktan indir.
- Oyun Dizinine Kopyala: İndirdiğiniz Türkçe yama dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine kopyala. Genellikle bu dizin şu şekildedir:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dragon Ball Z Kakarot
- Oyunu Türkçe Olarak Başlat: Oyuna yamayı uyguladıktan sonra, oyun başlatıcısından "Türkçe" dilini seçerek oyunu Türkçe olarak başlatabilirsin.
- Dragon Ball Z: Kakarot'un Keyfini Türkçe Olarak Çıkar: Oyun artık tamamen Türkçe olarak oynanabilir olacak. Görevleri tamamla, düşmanlarla savaş ve Dragon Ball Z dünyasını Türkçe olarak deneyimle.
Dragon Ball FighterZ Türkçe Yama mevcut mu?
Bu soru metinde belirtildiği gibi cevaplanamamaktadır.
Dragon Ball Z: Kakarot Türkçe Yama ile efsaneyi kendi dilinde yaşa ve Dragon Ball Z dünyasının heyecanını Türkçe olarak deneyimle.