Şimdi Ara

Dragon Fable (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
53.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _THE_

bırsorum daha olucak bu yanımızdakı ash ıle dıgerının lvllerını arttırabılıyormuyuz
    bu arada baya guzelmıs oyun lvl ını yukselten arkadaslar bıldıklerını paylasırsa sevınırım

üzgünüm ama arkadaşlarının levelleri artmıyor bu arada benden de bir soru bazı bölümlerdeki sandıklar açılmıyo neden(örneğin artixi kurtarmak için kuyuya girilen bölüm) bide yeni görev vardı buz görevi oradaki ejderhaya sahip olan adamı yendiniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

bırsorum daha olucak bu yanımızdakı ash ıle dıgerının lvllerını arttırabılıyormuyuz
    bu arada baya guzelmıs oyun lvl ını yukselten arkadaslar bıldıklerını paylasırsa sevınırım

üzgünüm ama arkadaşlarının levelleri artmıyor bu arada benden de bir soru bazı bölümlerdeki sandıklar açılmıyo neden(örneğin artixi kurtarmak için kuyuya girilen bölüm) bide yeni görev vardı buz görevi oradaki ejderhaya sahip olan adamı yendiniz mi?
    2 kere ama 21 levella yendim
  • O ejderhalı dragonmasterı 6 lvllik adamımla yendim işin tek sırrı STUN ve DEFENCE
  • ben level 7 ile yendim bu arada size bi sır vereyim aslında herkes biliyo ama söyliyim belki bimiyosunuzdur bazı yaratıklarda mesala bi küçük org çeşidinde zıplayarak tam bize vururken mausa tıklarsanız miss veya block yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

ben level 7 ile yendim bu arada size bi sır vereyim aslında herkes biliyo ama söyliyim belki bimiyosunuzdur bazı yaratıklarda mesala bi küçük org çeşidinde zıplayarak tam bize vururken mausa tıklarsanız miss veya block yapıyor

çok sağol kardeş ben bilmiodum

Not: Lvl 7 oldum
  • ohooo bana yetişmişsin bu arada robot hindileri yendiniz mi?
  • yaw ben bi günde level 7 yapıom bi zorluk yoq 7 level olmak içn bu arada adventure quest i bilionus mu ????? (bi cwp werin )
  • 7 levela dewam etcem
  • ya bu yanımızdaki ash felan öldümü bunları nasıl tekrar canlandırıcaz??
  • çok basit yeniden ashle konuşup onu geri alıyon ama artık ash gelmiyo yanına galiba en iyisi artix bu arada pet shopta ariayı kurtarırsanız oda gruba katılıyor
  • Arkadaşlar warrior lar neye basar str mi int mi dex mi neyy?yardım plss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight-manyak -- 25 Kasım 2006; 22:36:02 >
  • Sakın str değil demeyin kalpten giderim.

Bütün parayı str'ye bastım
  • Ha arkadaşlar bi de bu fire gem noluo??
  • ya arkadaşlar ben de oynuyorum bu oyunu lvl 10 human rogue yim ancak sandikları açamıyorum açabilen warsa yardımcı olabilir mi?
    ha birde ilk şehirde(ashin oldugu mekan)solda defend war ya oraya girip yaratıkları 10 kere keserseniz yani 10 defender medal toplarsanız warriorlar için kalkan yaptırabiliyorsunuz sehrin sol tarafindan
  • ya bu stat puanlarını nasıl dağıtıcaz bilen birisi yardım etsin lütfen
  • stat pointleri defender shopa gidiosun ashin olduğu yerin hemen solunda binanın ustunde kalkan işaretii war oraya gir bulursun zaten
  • bu hiç beğenmedim ama genede saol
  • sağol m_c_g
  • şovalyelerle dolu bi yere hapsoldum towna dönemiyorum:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanck

40 lwl im amuletim war

oha bi ss yollar msın pls
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.