Şimdi Ara

Dragon Fable (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
53.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok güzel ben lvl 22yim yanımda pride master war
  • lwl 22 mi?? ben daha çok düşük lewelliyim yaaaa bu kadar yüksek lwl yapmanın sırrı ne
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • yardıııııııııııım 4 lwl
  • dragon coins nereden alınıo
  • o ne işe yarıyo??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: POKECİ

dragon coins nereden alınıo

arkadaş flood yapmayı kimden öğrendin selenvirüs ado v.s görmesin

• nasıl lwl 40 yaptın ben lwl 11 im nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypocrisy -- 10 Ocak 2007; 20:21:25 >
  • abiler ben lvl 9 warrior kanat var shiimer var sand bilmemne peti var lvl 10 a gelince manyak silah açılcak bide bana dragon coins ne kadar paraya alınıo sölemirsiniz ve ne kadarı ne paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _chUck_

beyler bir önerim bir de sorum var ilk olarak öneri:

artix i ash i ve twilly i(ash in ordaki hayvancık) aldıktan sonra artix i aldığınız yerden bikaç kere sağa gidp balkabaklı yere girin ordaki kargayı öldürün ordan çıkın girin öldürün çıkın yaklaşık 10 kez yapın böylece en az 3 lwl olursunuz hemde 10 dk dan az zamana

şimdi de soru:

beyler 4 tane key gem li görev vardı ya (sarı key gem mavi key gem kırmızı key gem yeşil key gem) key gem leri aldım daha sonra ne yapçam

önerindeki yere gittim artix i aldım fakat ash ve hayvanı almadım onları almak için nasıl geri döncem yardım edermisiniz?

• ben 26 lvlım pride master + doom weaponum var adamımda tek eksik dragon amulet :P
  • ilk haritaya nasıl giderim ash faln ben yeni öğrendim oyunu bir açtım kırmızı ejderrha çıktı sonra hayvan kırmızı bir hayvan çıktı beyaz elbiseli bir kız da takip ettim hayvanda benle ortak oldu ama geçemiyom il kharitya gitmek istiyom

şu anki haritada her yeri geçtim su ejderleri çıktı yenemedim yardımmm
  • arkdaşalar yeni başlayanlar kasabadan başlamıyor neden
  • Ya Arkadaşalr drogon fableyi bütün normal flashalr gibi bilgisayarımı indirdim ama çalışmıyor neden...
  • bu ekibin çıkardığı bir başka oyun içinwww.battleon.com a bakabilirsiniz...

daha eski bir oyundur ama gelişmesi tamamlanmış ve hala bir sürü özellik eklenmekte... ben zamanında ücretini ödeyip x-guardion olmuştum, dragon fable ın da beta tester ı olmaya hak kazanmıştım... grafikleri çok benzeşiyor 2 oyunun da ama dragon fable henüz tam olarak oturmuş değil... battleon da lvl 72 karakterim var, canım çıktı yapana kadar

dragon fable a da bakacağım şimdi, epeydir girmiyordum, hatırlatma için sağolun

• meraba arkadaşlar bende dragon fable de 26 lwl mage im ve bu oyunun hastası oldum tek sorun şu ana kadar cok az dragon coins kazandım bunu nerden kaznabilirim
  • ben daha 13 üm.helmet var.pelerin var.silah 25-35 allaha şükür ii gidioz.warriorum ben,çimen silahım var
    şuanda kasıom yaniiiiiiiiii!!!!!!!!!i!!!!!!i!!!!!!!i!!!!!
  • Bende 29 LvL char var doom weapon rogue 145 vuruyo kask kemer yüzük belerin kanat var amletsiz olan tüm questlerden 1-2 hariç tümü bitti
  • 30 level olmanın normal hileler (cheat engine) dışında daha kolay bir yolu var mı?29 level da kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninja Donatello -- 6 Temmuz 2007; 19:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ninja Donatello

30 level olmanın normal hileler (cheat engine) dışında daha kolay bir yolu var mı?29 level da kaldım.
    Evet arkadaşlar var mı yaa? Bilen varsa burada paylaşabilir yada bana pm atabilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.