Şimdi Ara

Dragon Fable (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
53.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir görev yaptım ve görevin sonunda bir item vericek ama pass ve keep diye iki seçenek çıktı. keep dersek itemi alıyo sanırım ama neden pass şıkkını koymuşlr. Bu itemi almamanın bi yararı felan varmı bişey anlamadım valla biri yardım etsin plss.
  • ben hele sizin levelinize bi gelsem konuşucamda gelemiyom
  • bu "fire gem"leri nerdennerden bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legain -- 11 Aralık 2006; 22:04:44 >
  • oo güzlemiş teşekkürler
  • Pek hoşuma gitmedi anlamadım oyunu
  • @ yazamadım biri benim yerime acc alabilrmi
  • bende @ bu işareti yazamadım. Sonra metin belgesini açtım @ işaretini yazdım kopyalayıp ypıştırdım oldu sende böyle yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: _bladex

şovalyelerle dolu bi yere hapsoldum towna dönemiyorum:(

bak şimdi takıldığın yerin adı sanırım oakalere town mu ne ole bi yer işte ordan çıkmak için surekli şehrin sağına doğru gideceksin surekli gidince karşına kopru çıkcak we koprunun orda su ejderhasi çıkcak karşına onu kesip karşıya geçince ilk şehre geri donebilirsin

takılırsan sole yardımcı oliim
  • su ejderhası yenmen için kalanein sol tarafına git mancılığın yanındaki şovelyenin görevini yap 3 tane silah alıcaksın sir jing"s sword u al ve onu canavara karşı kullan (elektirik )
  • bu oyunun ebeveynlerinden babasıwww.battleon.com dur ama hoş oyun tşk paylaşım adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 17 Aralık 2006; 12:48:33 >
  • Online mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ41

Online mi?

Evet Online bir oyun
  • beyler ben mancınıktakı adamları su ejderhasını nınja dojoyu felan gectım warlıc portalındakı adamlarıda gectım lv 11 ım en son amıty valleden artıxı aldıktan sonra ordan ay taslarını toplayıp kuyuya ındırım orayıda bıtırdım sımdı oyun basladıgım yerden tekrar bakarak ayne gectıgım yerlerı gecıyorum uzun lafın kısası BU OYUNUN DEVAMINDA NE VAR ??

20 defa aynı seylerı yaptım uyuz oldum artık amıtyvaleden sonra falkonreachtekı butun gorevlerıde bıtırdım sımdı nerde ne yapacam bılen varmı ??
  • beyler bir önerim bir de sorum var ilk olarak öneri:

artix i ash i ve twilly i(ash in ordaki hayvancık) aldıktan sonra artix i aldığınız yerden bikaç kere sağa gidp balkabaklı yere girin ordaki kargayı öldürün ordan çıkın girin öldürün çıkın yaklaşık 10 kez yapın böylece en az 3 lwl olursunuz hemde 10 dk dan az zamana

şimdi de soru:

beyler 4 tane key gem li görev vardı ya (sarı key gem mavi key gem kırmızı key gem yeşil key gem) key gem leri aldım daha sonra ne yapçam
  • beyler bazı sandıklar açılmıo ama pot harcamışsanız potunuzu dolduruo
  • alışkanlık yapıyormu lütfen pm atın
  • hemde nasıl eğer iraden güçlüyse belki
  • kısa yoldan lwl kasmak var mı yardım pls (4 lwl) :(:(:(:(:(
  • yok malesef ama rakiplerini yenmek istiyorsan artix ve ash bide pet dükkanındaki kırmızı saçlı kızı kendi takımına sokarsan o rakiplerini daha çabuk yenersin
  • nasıl sokabilirim ve atrix nerede
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.