Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragon Nest SEA:Open Beta: Ağustos 2011 geliyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burgerkral

Dragon Nest SEA:Open Beta: Ağustos 2011 geliyor!

Ob bu gece yani 26sında geliyor 9 ağustosda da final a geçicekler 26-9 arası ob olacak ve karakterlere wipe gelmicek.Yani kısaca bu geceden itibaren adam gibi karakterlerimizi kasabilecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

quote:

Orijinalden alıntı: Burgerkral

Dragon Nest SEA:Open Beta: Ağustos 2011 geliyor!

Ob bu gece yani 26sında geliyor 9 ağustosda da final a geçicekler 26-9 arası ob olacak ve karakterlere wipe gelmicek.Yani kısaca bu geceden itibaren adam gibi karakterlerimizi kasabilecez

Tam olarak kaçta açılcak ob iyiki rasladım bu konuya zaten anime rpg manyağı olan bir insanım bu oyun ilaç gibi gelecek ob ye kayıt oluyorum şuan . Oynayanlar nicklerinide yazarsa güzel olur .
  • 26 temmuz yazıyor offical sitesinde ve forumunda da saatiyle ilgili bir bilgi yok önümüzde 24 saat içinde açılcak bakalım.
  • quote:

26 temmuz yazıyor offical sitesinde ve forumunda da saatiyle ilgili bir bilgi yok önümüzde 24 saat içinde açılcak bakalım.

Sen sea'den mi bakıyorsun yoksa nexon'dan mı ? sea ağustosun ortasında obt diyor çünkü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

26 temmuz yazıyor offical sitesinde ve forumunda da saatiyle ilgili bir bilgi yok önümüzde 24 saat içinde açılcak bakalım.

Sen sea'den mi bakıyorsun yoksa nexon'dan mı ? sea ağustosun ortasında obt diyor çünkü .

nexondan bakıyorm ama sanırım bunda ip ban var haksız mıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

nexondan bakıyorm ama sanırım bunda ip ban var haksız mıyım?

Orda ip ban var evet . Global ağustos ortasında ob ye girecekmiş .

• Oyun nexon da ob oldumu ?
  • Ip ban var beyler oyun açıldı.Nasıl halledicez onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Ip ban var beyler oyun açıldı.Nasıl halledicez onu.

>SEA bekleyerek
    >Aramaya inanarak

Seç birini
  • sea da ıp olmuycak mı eylulde acılcak ama
  • sea yı beklicez ozamn da..

Aramaya inanarak? bu ne demek anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixionious

sea da ıp olmuycak mı eylulde acılcak ama

Eylül mü :S sitesinde Agustosun ortası dıyor ...

Bu arada NA Dragon Nest 'e girebilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamciKudurtan -- 27 Temmuz 2011; 14:08:54 >
  • Evet forumunda Ağustos'un ortası demiş.http://forum.cherrycredits.com/forum/topics/view/notice-thank-you-for-playing-dragon-nest-closed-beta-test
    Herkse açık diyordu Nexon indirdim ama giremedim, meğersem eu yasaklıymış, ne hayal kırıklığı :/
  • quote:

Hear hear! The Dragon Nest SEA Open Beta Test is finally dated! Starting from 16 August, defenders of Lagendia will once again be able to fight the good fight, and help ward off the evil dragons plaguing the lands.

In the meantime, stay tuned as we announce details of the OBT client download in the coming days ahead!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Hear hear! The Dragon Nest SEA Open Beta Test is finally dated! Starting from 16 August, defenders of Lagendia will once again be able to fight the good fight, and help ward off the evil dragons plaguing the lands.

In the meantime, stay tuned as we announce details of the OBT client download in the coming days ahead!

diyorki 16 agustosta open betaya gecicek =)) bizi izleyin indirme linkleri falan duyurulcak toprakları saran kötü ejderhadan koruyun falan filan hayırlı olsun suandan itibaren son 238 saat var Open betaya 9 gün 22 saat
  • Dragon Nest Sea'yı beklerken NA'da oynamaya devam
  • İyi bakalım az kalmış gelmesine.Gelsinde bi deneyelim.Grafikleri çok hoşuma gidiyor bu oyunun.
  • Bayadır ben de takipteyim bu oyunu ancak NA'da IP ban olunca denemeye yeltenmedim. Forumda genel olarak pek fazla oyunun oynayışından bahsedilmemiş oynayan birilerinden yorum bekliyorum. Genel olarak oynayış hakkında ve beklentilerini karşılaması açısından ne buldular ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.