Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Congratulations! You are the first 10,000 players who have been selected to join the Dragon Nest Closed Beta this July 2011!

Your account has been automatically activated. Simply log in with your registered email to enjoy the thrills and spills of Lagendia. We'll send you another email this Friday to inform you of the actual CBT date!

Note: You do not need a CBT Key to perform any activation.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Congratulations! You are the first 10,000 players who have been selected to join the Dragon Nest Closed Beta this July 2011!

Your account has been automatically activated. Simply log in with your registered email to enjoy the thrills and spills of Lagendia. We'll send you another email this Friday to inform you of the actual CBT date!

Note: You do not need a CBT Key to perform any activation.

Aynısı banada geldi(Duygulandım uzun zaman oldu heral bir oyundan tebrik mesajı alalı )
  • Ya biz şimdi üye olamıyacak mıyız peki ? oyun cuma günü açılacakmış. Bi bilgilendirir misiniz acaba,günlerdir bekliyorum bu oyunu,ancak üye olmamıştım..

Sitesindede 26 temmuz yazıyor. Bir bilen arkadaşımız bilgilendirebilirsin lütfen ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butt3rs -- 29 Haziran 2011; 14:06:57 >
  • 26 Temmuz büyük ihtimal OB tarihidir biz önceden üye olanlar(evet evet) cb ye kabul edildik yöneticiler tarafından ve CB ye katılma hakkımız olacak
  • fazla keyi olan var mı :)

bir de bu sea sunucuları tam olarak hangi ülkede olacak acaba bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 29 Haziran 2011; 22:09:16 >
  • key li sistem yok acc lerin oyunda aktifleştirilmesi var.
    yani öncede kayıt yaptırmış olan insanlar girecek sadece.
    bişeyde aklım karıştı şimdi biz hiçbir şeyle uğraşamadan değişiklik yapmadan proxy cart curt direk oyuna girebilecekmiyiz?
    yoksa oyunu bosu bosuna indirmeyelim?
  • Ben 2gblık seyi yukledim CN yerinden bit tarafından ama dosyanın acılabilmesi için sifre istiyor nsl acıcam ben onu. Bu kadar ugrastım baya bir seyi ikikes indirdim olmadı salak gibi oldum en sonunda modemi kırcam
    Üyelik aldım am yuklemede sorun yasadım yukledim v56 ama sorunlu cıktı.ofice Sitesinden yukledim dosya dedigim gibi nsl edicem ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 30 Haziran 2011; 16:14:42 >

• yaptım sayılır CN ye giricem ver73 de :D Sifrede yokmus sifre kırıcı program saolsun
  • http://i1106.hizliresim.com/2011/6/30/11567.png Bu 1.6mb lik sey dolamıyor surekli bisey cıkıyorve ona basıncada resliyor dolumu.Neden acaba??? Nsl çözebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 30 Haziran 2011; 19:42:30 >
  • Başladım oynamaya adım : Bilgi priest olcam :D cok ilginç
  • oyun habire duruyor ben server4deyim siz?
  • bu nasıl bir oyundur prative server gibi habire oyundan atıyor.
  • Arkadaşlar ben baya bölm gectim 10lwl oldum simdi ki canavar kesme kapılarına girince sunu yazıyor anlamdım nerden bulcam FGT yi
    'yeterli Fgt yoktur dengouna git gibi sey dior. denguan nerede (dengeonu acındior :)
  • Arkadaşlar Nexon 26 temmuzda open beta geçireceğini söylüyor oyunu ip block olup olmayacağı belli değil sanırım bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 3 Temmuz 2011; 1:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

Arkadaşlar Nexon 26 temmuzda open beta geçireceğini söylüyor oyunu ip block olup olmayacağı belli değil sanırım bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.

Belli, sadece NA
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Arkadaşlar Nexon 26 temmuzda open beta geçireceğini söylüyor oyunu ip block olup olmayacağı belli değil sanırım bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.

Belli, sadece NA

Nexonun ip ban atıcağı besbelli de oyunun nexon dışında bir firma tarafından global,eu vs vs gibi türlerinin çıkma ihtimali varmıdır sayın yöneticim?oyunu çok beğendim,bekletim var fakat malesefki ip ban yoldaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Belli, sadece NA

Nexonun ip ban atıcağı besbelli de oyunun nexon dışında bir firma tarafından global,eu vs vs gibi türlerinin çıkma ihtimali varmıdır sayın yöneticim?oyunu çok beğendim,bekletim var fakat malesefki ip ban yoldaaaaa

bana görede oyuna ip ban atıcaklar ama ip banı aşmak içinde programlar var

• Vay be bu günleri de görecekmiydik
    SEA CB bugün açıldı. Lag 0. Umarım release sonrası IP ban falan gelmez de oynarız. CB'ye katılanlara oyunda Heroes of Beta title'ı verilecekmiş. Bütün statlara +2 özellik ekleniyor.
    Ayrıca yine CB'ye her gün giren, test eden kişilere oyun açıldıktan sonra bu cash shoptan item almamıza yarayan paralardan verilecekmiş.

Bu arada ilk kez Archer deniyorum, korede falan warrior + mage denemiştim de taş atar gibi ok fırlatması çok saçma olmuş. Yeni karakter açacağım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 13 Temmuz 2011; 20:42:06 >
  • Hemen deniyorum. Bu arada içerik bakmından güncellemeyi ne zaman yapacaksın?

Edit: Siteye üye olamadım. Key'de bulamadım. OB beklicez. ya da CB2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 13 Temmuz 2011; 20:55:19 >
  • oyun oldukça hoşuma gitti bi warrior açtım birazdanda bi hunter açıp denicem.
    adamlar harbi kaliteli işler çıkarıyorlar.
    bide npc ler korece konuşmasa tam süper olacak:D
    oyun ip ban olsa da hss den kasılabilir sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.