Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben superonline internet var oyunu torrent indirdim fakat açılmıyor hiç bi şekilde nedindir?
  • 24 level cleric vardı bende 360 goldu falan vardı az önce indirdim tekrar greenwood dayım ama warrior açtım şimdi pvp de en iyi class hangisidir ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

24 level cleric vardı bende 360 goldu falan vardı az önce indirdim tekrar greenwood dayım ama warrior açtım şimdi pvp de en iyi class hangisidir ???

Bence Elemental Lord
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiDDeNFiRe

Vaybe 30g Wings ama dediğine bakılırsa para kasmak zor olduktan sonra 30g bile buyuk gozukebilir. Green Wood da 40 lvl acrom var coooookta memnunum benimkisi sadece muhabbet değişiklik olsun. Eğer sea 'ya gelirsen bana kesinlikle ulaş ^^ elimden geldiğince yardımcı olurum. Çoğu sorumuda cevapladın madem millet item bakımından uçuk kasmanın bir mantığı yok. Onlara yetişiyim derken arada derede sen kaybolursun xD

Dragon nest sea ye nasıl girebiliyorsun, girerken laucher hatası verdi mi hiç? proxy falan mı kullanıyosun?
  • goddes tear nedir nasıl alınır yardım edebilirmisiniz?
  • Arkadaşlar Dragon Nest Sea için proxy vb programlara ihtiyac yok. Launcer hatasıda çok onceden giderildi.
    Server GreenWood. Nick PandeaTR , oyunda ekleyin yardımcı olurum
  • valla ben hala anlayamadim bi yardim ederseniz sevinirim 15 lwlim ama class nasil degistiricem? ltfn yardim edn
  • Oyundaki nick ve oynadıgın server nedir. Yardımcı olurum
  • Springwood dayım yardımcı olursan sevinirim nickim luskan
  • Allah Aşkına bir yardım edin yaw
  • oyunda lwl cap 40 olmuş. ve artık direk oyuna giriliyor. sorun kalmamış. haber veren arkadaşlara teşekkür.

*gosp abi nasıl becerdiysem pm failed dio. bu nedenle sana pm atamadım. :)
  • Oyunda hata oluştuğundan beri oyunu oynamıyordum şimdi yeniden başlicam hangi serverdesiniz ona göre çoğunluğun olduğu serverde başlayayım diyorum?
  • kardeş ben de24 lwl de oyunu giremediğim için bırakmıştım. şimdi arada sırada stres atma amaçlı girip birkaç dungeon ve guest yapıp çıkıyorum. istersen gel. yanlız ben şimdilik guilde değilim. benim daha doğrusu abimin nick i Chavush. abimler zamanında forumca westwood da başlamıştı. kimini oyun sarmadı, kimi sevmedi, kimi bıraktı...guild başkanı gosp tu, oda guildi yabancı yapmış şimdi onlarla oynuyor. o 6-7 tane 40 lwl char kasmış halde. tabi bizler çok uzunca süre girmeyince yer açmak için sağ olsun :) bizleri guilden şutlamış. istekli varsa yine guilde alacaktır. . yanlız oblivion artık türk guildi değil. guild chat da ingilizce konuşmak şart. gosp çoktan beri foruma gelmiyor. buradaki yazıyıda görürse zaten cevap yazacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

kardeş ben de24 lwl de oyunu giremediğim için bırakmıştım. şimdi arada sırada stres atma amaçlı girip birkaç dungeon ve guest yapıp çıkıyorum. istersen gel. yanlız ben şimdilik guilde değilim. benim daha doğrusu abimin nick i Chavush. abimler zamanında forumca westwood da başlamıştı. kimini oyun sarmadı, kimi sevmedi, kimi bıraktı...guild başkanı gosp tu, oda guildi yabancı yapmış şimdi onlarla oynuyor. o 6-7 tane 40 lwl char kasmış halde. tabi bizler çok uzunca süre girmeyince yer açmak için sağ olsun :) bizleri guilden şutlamış. istekli varsa yine guilde alacaktır. . yanlız oblivion artık türk guildi değil. guild chat da ingilizce konuşmak şart. gosp çoktan beri foruma gelmiyor. buradaki yazıyıda görürse zaten cevap yazacaktır.

Türk guildi olacak neyse ben greenwood da başladım yeniden nickim Naruto79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfear02 -- 17 Mart 2012; 16:11:15 >

• Arkadaşlar bu valentine eventi diye bi event var nasıl yapıcaz anlamadım yardımcı olur musunuz?
  • arkadaşlar yeni başlıcamda dragon nest sae mi dragon nest i mi indircem hangis?
  • dragon nesti indirmeye kalkınca soyle bi yazı gelıyor ? You are attempting to access Dragon Nest from outside of our service area. Dragon Nest is only available for the United States (excluding territories), Canada, and Oceania at this time. You will not be able to start the game.

Other versions of the game are also available worldwide. Visit the FAQ to see if you can play Dragon Nest in your region.

If you feel you are receiving this message in error, please contact Customer Support.

Dragon nest sea damı oynuosunuz ya?
  • yeniden başlamak çok sıkıcı.Arkadaşlar çarına ortak arayan varsa ben ortak olurum hergün oyunda olabilirim ve bana güvenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

dragon nesti indirmeye kalkınca soyle bi yazı gelıyor ? You are attempting to access Dragon Nest from outside of our service area. Dragon Nest is only available for the United States (excluding territories), Canada, and Oceania at this time. You will not be able to start the game.

Other versions of the game are also available worldwide. Visit the FAQ to see if you can play Dragon Nest in your region.

If you feel you are receiving this message in error, please contact Customer Support.

Dragon nest sea damı oynuosunuz ya?

oynadığımız yer -->http://dn.cherrycredits.com/ burada ip ban yok, senin söylediğin yerde biz ve bizim gibi ülkelere ip ban var. bu olay çözmeden orada oynayamassın.eğer oyunu denemek istiyorsan burada-->http://dn.cherrycredits.com/download.php download yeri. ben bittorent linkinden indirmiştim sorun çıkmadı. o yerde galiba şuan lwl cap 50 biz biraz geriden geliyoruz. bizde şuan lwl cap 40. yakında patch geleceği söyleniyor. bu lwl cap olayından başka değişik bir taraf yok. yani bizde orjinal oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 18 Mart 2012; 20:04:10 >

• arkadaşlar geçen gün yeni patch geldi. Yükledi sonra launcheri açtıktan sonra "gpkit start failed" hatası almaya başladım. Yönetici olarak aç demeyin olmuyor :)
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.