Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende uzun aradan sonra tekrardan indiriyorum warrior açmayı düşnüyorum pvp de etkili midir ? önceki karakterim priest di pvp ve dungeonlarda çok iyiydi tek başıma en güçlü dungeonları bitiriyordum tek başıma hem dungeon olarak hemde pvp olarak iyi neler vardır yeni patchlerden sonra
  • Ragged Loincloth un düştüğü belirli bi dungean varmı arkadaşlar? Sabahdan beri dungean dungean gezip goblin öldürüyorum bi çıkmadı gitti :(
  • Nexon sunucusuna Tinkerer diye yeni class geliyor. Oyuna başlamayı çok istiyorum ama lanet olası lag yüzünden başlayamıyorum.
  • Bende indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 7 Haziran 2012; 22:00:15 >
  • Bende indirdim "Uygulama düzgün olarak başlayamadı" hatası verdi. Tekrar indiriyorum
  • Artık laglı lagsız bende geri döndüm, takılıyorum. Diğer oyunlar hoşuma gitmedi
  • Engineer için bi build önerebilicek varmı arkadaşlar? Birde Academic karakterler Buzdan bi el yaratıyorlar o hangi büyü :)
  • arkadaslar oyuna basladım holywood sv sinde 14 lvl bi archerim var ve oyun sıkmaya basladı
    surekli aynı dungeonda görev yapmak sıkıyo diger classlarıda deniyicem simdi

birde guild varmı?
  • Bana üyelik alabilecek bir yardımsever arkadaş varsa memnun olurum bi türlü alamadım aktivasyon kodu gelmiyor.
  • Arkadaşlar Greenwood'da takılabilecek arkadaşlar /guild arıyorum.Eğer ki halen buralarda oynayan birileri varsa BIACoyoTe oyun içerisinden pm atabilirsiniz.
  • Westwood'a hesabım vardı tekrar başlayabilirim oyuncu durumuna birde yeni class eklenmiş galiba.
  • Weestde 2tane 40lwl adamım war pri ve engi birşey sorucam geçmiş konuşmala bakmaktan cekindim :)
    Benim canım sıkılıyor artık onun için koresine flan nasıl indirip yüklicem üyelik de sorun oluyormu.Kalide 5 temmuzda geliyormus canım cok sıkıldı.Bide pride yarım apoc set war engineerda baslık ve usluk kaldı manti set için para kasmak zorlastı.Canım lwl kasmak istiyor ama 1den 40 ol nere kadar.50cap gelmedi.Kore veya 50cap olan neyse nasıl üyelik alıp oynayacağım.Yardım edecek warmı.(Türkçeyi iyi kullanmadığım için özür diliyorum hızlı yazmanın zararları :)
  • Neden hep güzel oyunlar P2W ya da laglı olmak zorunda
  • Oyunda çok mu lag var beyler? Başlanmaz mı diyorsunuz?
  • Yine sorumu tekrarlamak istiyorum
    Kore-Japon-50lwlcap nerde varsa oraya nasıl üye oluncak ??Kalide 5 temmuzda gelicek onuda denemek istiyorum.
  • ben Westwood ta oynuyorum genelde online olduğum char.lar=>Gosp yada DrGosp bu ikisine pm atabilirsin yardımcı olurum guildimizde var ama guilde girebilmek için en az +8 Apo/manti set veya +9 Epic itemleriniz olmalı.
    @iomer Kore serverını dene oyun Korede yapıldığı için ilk oraya gelir
    @chosen Oyun lag konusunda SEA serverında çok yogun oldugu zamanlarda bazen oluyor bazen olmuyor an geliyor paso lag oluyor çıldırıyorsun an geliyor serverlar full olsada lag olmuyor ondan bişey diyemiyeceğim
    @Jaezred Ne tarz istediğine göre değişir,mesela PVE ağırlıklı istiyorsan Gataling tower-Ice tower ve Alfredo üzerine yoğunlaşmalısın ,Ladder ve pvp için ise Mechaduck lar 2 build söyleyeceğim istediğini kullanırsın yalnız şunu bil Ladder ve PVP için olanı Pve de de kullanırsın toplamda yaptığın Hasar düşer fakat zaten PVE kolay olduğu için şu anlık bi fark olmaz ama PVE build i ile PVP de çok fazla sıkıntı yaşarsın çünkü ördekler pve de kullanışsız çünkü yaptıkları hasar çok değil ve debuffları pve de önemsiz ama pvp için tam tersi debuffları tam pvp için

LAdder=>>

PVE=>>>>

,eşyalarda ise takılarda PVE için paran varsa FD build tabikide yoksa da Skill takılarından ,Wax ,Ice ve Gataling Tower Agi oldugun için Critic te problem yaşayacağını sanmıyorum ama duruma göre ya ringleride %5.7 att+ %17 critic potencial yada direk skill ringlerde critic verenden kullan.plateleri sen bilirsin ama hpni artırmaya vede Alfredo nun damage transaction a çalış çünkü %50 dmg transaction olmasıyla hpni 2 ye katlamak aynı durum
    Alchemist için en iyi build PVe ve PVP de aynı Alchemist te Engineer ile aynı Academic skilleri kullanıcak
    Icicle Ultisi Açılana kadar bütün skilleri aç. Poison Break açılacak Hypnosis lv1 ve Euraka ve Mixed infection lv1 Slime lv1 Cocktail verebilidğin kadar vereceksin.yani kısaca poisonun son 2 skilli ile Sacrifice açılmayacak. Poison Break e verebilidğin kadar ver istersen PVP ağırlıklı kullanacaksan Slime ı hiç açmayıp Poison break ve Mixed Infection a lvl kasabilirsin.
    Plate ler Icicle-Poison Break-Magma Wave-Ice Palm olacak Ice Palm ı çok dikkatli kullanacaksın zira Alchemist en kötü kurtulma skilleri olan sınıf hatta 1 tane var sadece ve Ice Palm seni çok iyi koruyor.Takıların hepsi Skill Takısı olmak zorunda tekrar Wax-Cocktail-Magmawave-Poison Break Yüzükleri %3 her elemental e + critic verek yapacaksın bütün takıları % elemental veren yap potencial lar %5.8m.att ve %17 critic olmak zorunda bunları yapana kadar durma Silahlarıda aynı yapıcaksın.Eğer PVE giderim ve param var diyorsan FD takılara %5.8m.att ve critic yapman lazım kıasca Alchemist le bişey yapabilmek istiyorsan Critic şart çünkü her ne kadar akside gözükse dmg i çok kötü.Düzgün damage yapan sadece 2 skilli var( bide ulti var) vede onlarda sadece bubble ile o yüzden critic şart

• Bir Engineer aşığı olarak çok güzel açıklamıssın. :D
    Engineer/Shooting Star + MAnti set çok iyi bence XD Alferedo 7-8 k wuruyor. XD
    Aw şimdi farkettim arkadaşım heralde indirdiğin siteden dolayı Shooting Starın 40lwl skili o deil yani ben ona vermedim.Daha doğrusu Shoting stara duck skili wermek yanlıs olur. Bu site daha güvenilir.Çok özür dileyerekten söylemek istedim.
    http://dn.mmosite.com/news/04302012/starley_s_shooting_star_pve_build_guide.shtml (Shooting Star)

http://dn.mmosite.com/news/10312011/dragon_nest_pve_gear_master_skill_build_academic.shtml (GearMaster)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iomer -- 28 Haziran 2012; 21:44:18 >

• Gosp hocam siz hala oynuyor muydunuz?
    Ben Maelstrom bu arada hatırlamışsındır sanırım,bizim ekip duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iomer

Bir Engineer aşığı olarak çok güzel açıklamıssın. :D
    Engineer/Shooting Star + MAnti set çok iyi bence XD Alferedo 7-8 k wuruyor. XD
    Aw şimdi farkettim arkadaşım heralde indirdiğin siteden dolayı Shooting Starın 40lwl skili o deil yani ben ona vermedim.Daha doğrusu Shoting stara duck skili wermek yanlıs olur. Bu site daha güvenilir.Çok özür dileyerekten söylemek istedim.
    http://dn.mmosite.com/news/04302012/starley_s_shooting_star_pve_build_guide.shtml (Shooting Star)

http://dn.mmosite.com/news/10312011/dragon_nest_pve_gear_master_skill_build_academic.shtml (GearMaster)

o shooting star değil bu 40 cap için pve ve pvp build shooting star pve için iyi olsada gearmaster 3.sınıf skilleri olarak daha iyi big mecha bomber ile chainsaw tower gerçektende çok iyi(NOT:Oyunun en yüksek DPS skilli Chainsaw Tower sanıyorum) vede pvp de de pve kadar etkililer tek kötü yanı ördek ultisi çok güçlü değil ama bunuda 2 ulti giderek yada aradaki farkı diğer skiller ile kapayarak giderebilirsin ama bi shooting star özelliklede alfredo üzerine yoğunlaşmış biri pvp de çok zorlanır alfredo beam ve alfredo whirlwind gerçektende çok kullanışlı değiller tahmin edilebiliyorlar ki bu pvpde çok büyük dezavantaj vede kullanımı alfredo ya kaldığından problemle birlikte geliyor>etkili olması için şans gerekiyor ki buda çok kötü onun yerine ördekler pve de kullanışsızda olsa pvpde harikalar yaratıyor yakınına gelince elektrik te vursa sirende 2side çok etkili ve faydalı vede beklemiyorlar sadece hedef yaklaştığında çalışıyorlar ayrıca attak debuff harikalar yaratıyor eğer tekniğini bilirsen sürekli atak debuff ve alfredo damage transaction la bir EL veya PAla kadar dayanabiliyorsun(not:El mana olduğu sürece en dayanıklı sınıflardan biri sebebide Sorcerer ,Archer ve Academic sınıflarının HP regenlerinin Warrior ve Clericten çok olması bunun üstüne Shield ten gelen %50 dmg kırma ile dikkatli bir EL nin canı shield açıkken %95 in altına düşmez)
    Maelstrom neredeyse hiç oynayan Türk yok guildte aktif Türk sadece ben varım bi kaç farklı kişide var ama benim kadar girmiyorlar senin bildiğin sadece Dante61 arada giriyor farklı charla tabi.Ama guild genel olarak aktif 110 üyemiz var 115 in üstüne çıkmıyorum genelde çünkü bazen önemli bi aktivite yapıldığında arkadaş guildlerden gelenler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 29 Haziran 2012; 17:34:50 >

• ya 32 levelden sonra hızlı kasma yerimi var anlamadım herkes 40 level olmuş bu kadar kolaysa ben niye zar zor kasıyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.