Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha yeni 50 lvl patchi yayınlandı. (Direk Salena'ya geçtim tabi)
    -Yeni Nestimiz Arcbishop geldi doğal olarak.
    -Skil sistemi tamamen değişti. En son gelen skil sistemi olan T4(transform 4) geldi.
    Bunun yanında bazı sistemler değişti.
    +Criticler, craftlar(suffixler) vs.
    -Yeni armorlar,silahlar,costumeler her zaman oluyor.
    -Guild sistemi ile ilgili değişiklikler oldu. Guild war geldi.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar

@CoyoTe sende greenwood da geğilmiydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiberCry

Daha yeni 50 lvl patchi yayınlandı. (Direk Salena'ya geçtim tabi)
    -Yeni Nestimiz Arcbishop geldi doğal olarak.
    -Skil sistemi tamamen değişti. En son gelen skil sistemi olan T4(transform 4) geldi.
    Bunun yanında bazı sistemler değişti.
    +Criticler, craftlar(suffixler) vs.
    -Yeni armorlar,silahlar,costumeler her zaman oluyor.
    -Guild sistemi ile ilgili değişiklikler oldu. Guild war geldi.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar

@CoyoTe sende greenwood da geğilmiydin.

Hoş şeyler gibi bende bazılarına videolardan baktım.Bir aralar Türk iplerine block gelmiş felan deniliyordu o olaylar doğru mu peki ? Ona göre program yükleyip gireyim.Bir acrobat ya da sword master oynamak lazım :d

• Resmi bir ip block Türkiye için yok. Alınan bir hatadan dolayı herkes ip block dedi. Gm o aralar ip block yok demişti. Bana da bir iki kere oldu ama şuan hiç sorun yok. Her hangi bir program filan kullanmadan giriş yapabiliyorsunuz.
  • O zaman indirmeye başlıyorum :D
  • Aşırı lag var. Pvp yapamıyorum. Pvpyi geçtim akşam olup oyun hafifleyene kadar dungeonlarda bile lag var. Yakında , tam tarih belli değil ama ekim civarında herhalde (dedikodular öyle) avrupa için DN açılacak. Ben oraya geçiş yapcam. Oyunu denemek istiyorsanız yada yok ben 50 lvl karakter kullanmak istiyorum diyorsanız DN SEA de başlayın. DN avrupa 40 lvl sınırı ile gelecek gibi görünüyor.
    DN SEA şuan global bir oyundan çok bölgesel bir oyun gibi oldu, oyunun çoğunluğu can cin con konuşuyor birşey anlamıyom bende türkçe konuşuyorum.

• Aynen lag fena 2-3 sn delay var.Bende holywood serverinda oynuyorum acrobati windwalker yaptım 50 oldu T4 sistemi ile elemental sınıfı nerf yedi sanırım ? Avrupa gelirse kesin bende oraya geçerim.Bu arada PlayDGN diye private server var ping sorunu yok hile hurda az player sayısıda öyle max lvl 40 ama 50 gelcek diyorlar vakit geçirmek için birebir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiberCry

Aşırı lag var. Pvp yapamıyorum. Pvpyi geçtim akşam olup oyun hafifleyene kadar dungeonlarda bile lag var. Yakında , tam tarih belli değil ama ekim civarında herhalde (dedikodular öyle) avrupa için DN açılacak. Ben oraya geçiş yapcam. Oyunu denemek istiyorsanız yada yok ben 50 lvl karakter kullanmak istiyorum diyorsanız DN SEA de başlayın. DN avrupa 40 lvl sınırı ile gelecek gibi görünüyor.
    DN SEA şuan global bir oyundan çok bölgesel bir oyun gibi oldu, oyunun çoğunluğu can cin con konuşuyor birşey anlamıyom bende türkçe konuşuyorum.

Benim oynadığım dönemler baya iyiydi player azlığındandı sanırım.Şu an çok lag varsa hiç kurmayayım bile ya en gıcık olduğum şey hele non-target oyunda.

• Tam Sea başlayacaktımki sıkıntıdan EU geliyomuş madem onu bekleyelim
  • Beyler ben bu oyunu sea versiyonundan yükledim updatede hiçbir sorun olmadı ancak oyunda o köpek gibi şeyin koştuğu sırada altta çıkan turuncu çizgi ortaya geldiğinde hiçbirşey söylemeden oyunu kapatıyor.(Directx versiyonum 9, 10 yaparsam düzelirmi?)
  • Eu serveri geliyor sanırım pek kurcalamadım face hesabım olmadıgı icin buyrun link vereyim

http://dragonnest.eu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Eu serveri geliyor sanırım pek kurcalamadım face hesabım olmadıgı icin buyrun link vereyim

http://dragonnest.eu/

çıkış tarihi ile ilgili bilgi varmı hocam burda mevcut oyuna giremiyorum illet ettirdi valla uptaded failed hatasından çözümü falanda yok
  • oyun eskidi bile yeni eu ya geliyor.
  • westwood servarında türk guildi arıyoruz
  • EU Dragon Nest 27 şubatta closed betaya başlıyor. Martın başlarında ise open betaya geçecek. yol uzun.
  • springwood da oynamaya çalışıyorum.24 level paladinimle gezinmekteyim.oynayan varsa adım cybermind

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creditor -- 19 Ocak 2013; 14:28:52 >
  • Oyunda mouse sıkıntı çıkarıyor bununla ilgili ne yapabilirim
  • Oynuyan var mi yeni bir rpg oyun ariyorum videolari hosuma gitti eu acildi mi bilgisi olan biri suanki durumu ve oyun hakkinda biraz bilgi verirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyuna başlıcaktım euyu indirdim fakat kayıt olunurken türkiyeden olunmaz diyor bunu nasıl düzelticezz acil yardımm edin
  • cinali012 C kullanıcısına yanıt
    mrb hacı başka yerden kayıt ol oyunun Türkçe desteği yok bildiğim kadarıyla

dragon nest eu download diye arat indir, eu serverı var en yakın TR ye orda oyna lag (gecikme) daha az.

yani normal oyunda lag yok gibi birşey, pvp de var biraz. özellikle simyacı ya da mühendis biriyle (şu ufak loli kızla :D) pvp yapıyorsan çok kastırıyor.

oyun baya güzel en iyi pvp sistemi bu oyunda bir de hedefe kitlenme olsa tadından yenmez.

oyun mantık ve tür olarak bence Diablo 2'yi andırıyor. Yani bir sınıf seçerek oyuna başlıyorsun, sana köydekiler görev veriyor, köyden çıkıp onları yapıyorsun. Diablo 2'deki gibi karakterini geliştirebiliyorsun, yetenek açma seviye atlama acayip aynı. Sadece Diablo 2 gibi bir karanlık ortam yerine biraz daha aydınlık fantastik bir ortam var.

dragon nest 2 de open world sistemi geliyormuş, yani wow gibi birşey olacak diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc17 -- 29 Kasım 2014; 13:51:42 >
  • Arkadaşlar ben oyunu indirdim kayıtta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.