Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
111.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasma şöyle yapacaksın 9-10 lvl e kadar Ana görevleri yapıp Calderock a gidiyorsun orada gideceğin her Zidan girişinde Tabela var oradan Görev alıyorsun devamlı gireceğin Zindan a göre değişiyor ne aldığın ama 16 dan sonra bi Zindanın aralıksız Tabela görevi oluyor ki buda çok iyi Tavşandan düşen anahtar karşılığı 1 yada 2 her tur biri seni Sigh Canyon(SC) da kasmaya başlıyor orada 16 lvl e kadar kasıyorsubn 16 lvlde 2. sınıf görevini yapıp tekrar Calderock a gidiyorsun bu sefer Dark Magic Institue Tower(DTMI) partisi arıyorsun aynı şekilde burada da 24 e kadar kas 24 lvl olunca Saint Haven a gidiyorsun ya seni kasacak bi Usta bul yada partye devam burada ilk Abandoned Welton house la başlıyorsun sonra Dark keep e gidiyorsun orada kasıyorsn 32 lvl a kadar 32 lvl da da Tekrar Saint Haven a geliyorsun burada da Forsaken Islet Core(FIC) partysine giriyorsun 38 e kadar burada kasıyorsun istersen 40 a kadar FIC te kasabilirsin istersende 38 den sonra Ghost Town da kasabilirsin Ghost Town Abandoned Welton house un olduğu yerde.
    Eğer aralıksız kasarsan ortalama bi party ile 32 den 40 lvl a 10-12 saatte kasabilirsin

• teşekkürler :) FİC te iyi de para kasılıyo master da full agate onun dısında silahlar felan para ediyo da .. daha hızlı bi para kasma olayı olsa seallamak zaten cok zor manticore itemi yapmak kolay diyolar ama bilmiyorum item satma sınırı 30 olması başlı başına kötü bişey haftalık ... günde 30 item bitiyo zaten :D bildiginiz iyi para kasma yöntemi var mı ?
  • para kasmak istiyorsan ortalama esyaları olan 40 lvl charlar yapıcaksın bolca nest kasacaksın her hafta apo acc. düşerse tamam zaten onun dışında pek hızlı kasılcak bi durum yok upgrade yapabilirsin dungeonlarda kasabilirsin ama orada çok fazla bi kar olmuyor gelir/ zaman yaparsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

Orijinalden alıntı: iomer

Bir Engineer aşığı olarak çok güzel açıklamıssın. :D
    Engineer/Shooting Star + MAnti set çok iyi bence XD Alferedo 7-8 k wuruyor. XD
    Aw şimdi farkettim arkadaşım heralde indirdiğin siteden dolayı Shooting Starın 40lwl skili o deil yani ben ona vermedim.Daha doğrusu Shoting stara duck skili wermek yanlıs olur. Bu site daha güvenilir.Çok özür dileyerekten söylemek istedim.
    http://dn.mmosite.com/news/04302012/starley_s_shooting_star_pve_build_guide.shtml (Shooting Star)

http://dn.mmosite.com/news/10312011/dragon_nest_pve_gear_master_skill_build_academic.shtml (GearMaster)

o shooting star değil bu 40 cap için pve ve pvp build shooting star pve için iyi olsada gearmaster 3.sınıf skilleri olarak daha iyi big mecha bomber ile chainsaw tower gerçektende çok iyi(NOT:Oyunun en yüksek DPS skilli Chainsaw Tower sanıyorum) vede pvp de de pve kadar etkililer tek kötü yanı ördek ultisi çok güçlü değil ama bunuda 2 ulti giderek yada aradaki farkı diğer skiller ile kapayarak giderebilirsin ama bi shooting star özelliklede alfredo üzerine yoğunlaşmış biri pvp de çok zorlanır alfredo beam ve alfredo whirlwind gerçektende çok kullanışlı değiller tahmin edilebiliyorlar ki bu pvpde çok büyük dezavantaj vede kullanımı alfredo ya kaldığından problemle birlikte geliyor>etkili olması için şans gerekiyor ki buda çok kötü onun yerine ördekler pve de kullanışsızda olsa pvpde harikalar yaratıyor yakınına gelince elektrik te vursa sirende 2side çok etkili ve faydalı vede beklemiyorlar sadece hedef yaklaştığında çalışıyorlar ayrıca attak debuff harikalar yaratıyor eğer tekniğini bilirsen sürekli atak debuff ve alfredo damage transaction la bir EL veya PAla kadar dayanabiliyorsun(not:El mana olduğu sürece en dayanıklı sınıflardan biri sebebide Sorcerer ,Archer ve Academic sınıflarının HP regenlerinin Warrior ve Clericten çok olması bunun üstüne Shield ten gelen %50 dmg kırma ile dikkatli bir EL nin canı shield açıkken %95 in altına düşmez)
    Maelstrom neredeyse hiç oynayan Türk yok guildte aktif Türk sadece ben varım bi kaç farklı kişide var ama benim kadar girmiyorlar senin bildiğin sadece Dante61 arada giriyor farklı charla tabi.Ama guild genel olarak aktif 110 üyemiz var 115 in üstüne çıkmıyorum genelde çünkü bazen önemli bi aktivite yapıldığında arkadaş guildlerden gelenler oluyor.

Hmm Şimdik daha iyi anladım.50cap gelmediğinden oynamak istemiyor canım. :D PVPde cok canımı sıkıyor(Alfredo bir halt edemio :D ) Alchemis kasim diyorum oda hep dc yiyor dokta. XD 50capda gelmicek gibi görünüyor.

• hocaların hocası ghost kardeşime selam, diablo 3 e devam üni 1.sınıf bitti, ortalama 3.72 ödül olarak bedava diablo III kazandım. oysaki planımda nesti tamamlamak vardı. şimdilik diabloyu bırakamam. sıkılırsam gelirim ama iltimas istemem selamın yeter, artar. iyi oyunlar.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 2 Temmuz 2012; 14:28:01 >
  • Oyun yeni çıktığında birazcık oynamıştım bugün tekrar indirdim tekrar başlamak için fakat dnlauncherı çalıştırdığımda GPK update ekranında update yapamayıp bir süre bekledikten sonra önce tahminimce korece bir error verip sonra da "Launcher initialization failed. (E:3)" hatasını veriyor. Oyunu kendi sitesinden indirdim. Baya bir araştırma yaptım bir kaç kişinin çözümünü denedim fakat işe yaramadı. Aynı sorunla karşılaşan baya insan var fakat çoğunun problemi çözülmemiş. Sorunun neden kaynaklandığı da hiç bir yerde açıkça belirtilmemiş belki IP'dendir diyerek IP'yi değiştirerek denedim yine aynı hatayı aldım. Firewall ayarlarından programa ayrıcalık tanıdım. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Biri üşenmeyip oyunun kurulu olduğu yerdeki son sürümde çalışan GPK klasörünü bir yere upload ederse çok makbule geçer

• Bu oyun eu ya ne zaman cikiyor ? yada ciktimi bilen varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnOnur

Bu oyun eu ya ne zaman cikiyor ? yada ciktimi bilen varmi ?

çıkmadı henüz daha baya var sanırım. bu arada c9u tavsiye ederim yeni bir oyun dragon neste benziyor epey hoşuma gitti.
    http://c9.webzen.com/main/
  • ilginizi cekermi bilmiyorum ama yeni bir private serveri acildi exp, drop ... hepsi x10 adrese burdan ulasabilirsiniz...
    peki neden orjinal dururken private serverda oynayayim derseniz, puff hic bir fikrim yok olaki katilan olursa oyunda nickim Nilly
    bu arada serverda cok fazla cinli var bu yüzden party bulmak biraz zor daha dogrusu cogu ing. konussada pek bisi anlamiyorum :D son olarak level cap suan icin 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigmare

ilginizi cekermi bilmiyorum ama yeni bir private serveri acildi exp, drop ... hepsi x10 adrese burdan ulasabilirsiniz...
    peki neden orjinal dururken private serverda oynayayim derseniz, puff hic bir fikrim yok olaki katilan olursa oyunda nickim Nilly
    bu arada serverda cok fazla cinli var bu yüzden party bulmak biraz zor daha dogrusu cogu ing. konussada pek bisi anlamiyorum :D son olarak level cap suan icin 40

Bende yükledim geldim :) Pet filan veriyorlar tüm kasaları free olarak veriyor :D exp baya kolay galba sea ve nexon a göre ? LossForce benim ismim ..
    Neden basladınız sorusuna gelincede :D beni inanılmaz sıktı sea ile nexon :/ iyi burda eğleniyruz işte :D

• Dragon nesti indirdim kurdum. fakat launcheri açınca bu geliyor ama hiçbişey yüklemiyor. bi süre bekledikten sonra resimdeki gibi hatalar veriyor.
    Launcher initialization failed. (E:3)
    Yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim :(

Böyle bi sorunla karşılaşıyorum. Start yerine gelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olcak varsa ramazan ramazan canım çok sıkıldı ya ne indirirsem indiriyim illa bi aksilik çıkıyor.. :(

Windows XP / Nvidia Geforce 6100 (256 ekran kartı) / 1 gb ram. amd sempron 1.81 GHz işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: lossforce

quote:

Orijinalden alıntı: nigmare

ilginizi cekermi bilmiyorum ama yeni bir private serveri acildi exp, drop ... hepsi x10 adrese burdan ulasabilirsiniz...

Bende yükledim geldim :) Pet filan veriyorlar tüm kasaları free olarak veriyor :D exp baya kolay galba sea ve nexon a göre ? LossForce benim ismim ..
    Neden basladınız sorusuna gelincede :D beni inanılmaz sıktı sea ile nexon :/ iyi burda eğleniyruz işte :D

Bende oynuyordum burada ama bugün bıraktım hile hurdası cok

• quote:

Orijinalden alıntı: plasmius1

Dragon nesti indirdim kurdum. fakat launcheri açınca bu geliyor ama hiçbişey yüklemiyor. bi süre bekledikten sonra resimdeki gibi hatalar veriyor.
    Launcher initialization failed. (E:3)
    Yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim :(

Böyle bi sorunla karşılaşıyorum. Start yerine gelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olcak varsa ramazan ramazan canım çok sıkıldı ya ne indirirsem indiriyim illa bi aksilik çıkıyor.. :(

Windows XP / Nvidia Geforce 6100 (256 ekran kartı) / 1 gb ram. amd sempron 1.81 GHz işlemci.

Aynı sorunla ben de karşılaştım bir önceki sayfada yazmıştım fakat kimse yardımcı olmadı Bir sürü çözüm denedim oyunu yeni indirip aynı sorunu yaşayan bir sürü insan var ama oyunun communitysinin pek umrunda değil o yüzden başka oyunlara yönelmeni öneririm

• şuan dragon nest oynıyan varmı ?

skilleri sıfırlamışlar ama normalden daha az sp vermişler bunu nasıl düzelte biliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

şuan dragon nest oynıyan varmı ?

skilleri sıfırlamışlar ama normalden daha az sp vermişler bunu nasıl düzelte biliriz ?

Düzeltebiliriz derken? Skilleri yanlış mı verdin? Sorunu anlamadım
  • tamam halletim..skill ağacını değiştirmişler..
  • quote:

tamam halletim..skill ağacını değiştirmişler..

Lol'cü arkadaşlarımı her zaman DN'de destekleyerek arka çıkmaya hazırım eğer kararlıysan oynamak için ve tek takılıyorsan yada tek takılmaktan sıkılıyorsan buyur gel Westwood'da güzel bir guildimiz var ara ara bakıyorum dh'ye mesaj bırakırsan okurum gerçii tarihinede bakmadım postun belki sen aylar önce attın ama önemli olan benim postumun burada yüzülmesi.Bekliyorum--
  • @CoyoTe !

Hocam ben uzun zamandır dn'ye girmiyorum kısaca şunu sormak istiyorum ben bıraktığımda en son academic sınıfı yeni eklenmişti.Ozamandan bugüne büyük yenilikler neler kısaca bahsedermisin rica etsem.5-6 ay oynamıştım dragon nesti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

quote:

tamam halletim..skill ağacını değiştirmişler..

Lol'cü arkadaşlarımı her zaman DN'de destekleyerek arka çıkmaya hazırım eğer kararlıysan oynamak için ve tek takılıyorsan yada tek takılmaktan sıkılıyorsan buyur gel Westwood'da güzel bir guildimiz var ara ara bakıyorum dh'ye mesaj bırakırsan okurum gerçii tarihinede bakmadım postun belki sen aylar önce attın ama önemli olan benim postumun burada yüzülmesi.Bekliyorum--

Hocam ben Dragon Nest Eu için olanı yani Sea'idi galiba bıraktığımda daha yeni yeni boss dungeonu geliyordu.Kırmızı dev bir yaratıktı hatta henüz ilk bossdu ayrıca son level 24 idi.Şu ana kadar olan değişiklikleri kısaca özetleyebilirmisin ayrıca eski zevkinden birşey kaybetti mi?Hile hurda var mı?Ona göre tekrar oyuna dönmeyi planlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.