Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

Arkadaşlar TR guildimiz Fringe kurulmuş bulunmakta bugün level 2 olacağız gelecek arkadaşların hepsine level kasmasında ve item bulmasında yardımcı olmaya çalışacagız gelmek isteyen arkadaşlar oyun içinden beni FirstKiss i eklesin veya guild başvurularından Fringe ye başvursun şuan 5 türk var 15 kişilik daha boş yerimiz var ve level 2 olunca bu sayı artacak ki bugün oluruz gibi geliyor amblem vs vs hepsini guild bankası gibi birşey kuracagız ve oradan dayanışma ile açacağız gelecek arkadaşlar aynı zamanda alıntılarsa sevinirim üstlerde kalmış olur konuda

herkes ayrı ayrı oldu bir birleşemedik

guildini alda gel kurbanın olam kurtar beni buralardan ne olur

bekliyoruz abi level 1 %85 şuan guild kasıyoruz

• Oyunda 8bin kişi olduk artık charlarımız open betada resetlenmicek guildimiz 3 level oldu başvurmak için Criminal - Natroxy - Feel nicklerine pm atabilirsiniz.

@Herakles.

Hocam birleşme öneriyorum bizim guildde de ayrı gayri hicbirsey yok hepimiz elimizden geldigince birbirimize yardım ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Oyunda 8bin kişi olduk artık charlarımız open betada resetlenmicek guildimiz 3 level oldu başvurmak için Criminal - Natroxy - Feel nicklerine pm atabilirsiniz.

@Herakles.

Hocam birleşme öneriyorum bizim guildde de ayrı gayri hicbirsey yok hepimiz elimizden geldigince birbirimize yardım ediyoruz.

bizde level 3 e kasıyoruz guildi hocam ark çevrem oldugu için ve guildimizin ismi namı değer Fringe oldugu için kimse çıkmaz sanmıyorum :/
  • OsmanliDevleti diye bi guild görüyorum bazen.Türkler oldukça var.

Mini cooper keyleri 70 oldu araba gelirse bende heralde
  • Guildimiz 3 level olmuştur yarın 4 olur en az guild bankası vs bonusların hepsini biz kendimiz açıyoruz arklarla guild chat tende her türlü yardımı esirgemeyiz şuan 8 kişi olduk 2 ark daha başlıyor bugün 10 olacağız katılmak isteyenler oyundan beni FirstKiss i ekleyebilir yada dh dan pm atarsa nickini felan ben eklerim davet atarm direk ama guild daveti atabilmem için size town da olmanız gerekiyor ve birşeyle uğraşmıyor olmanız gerekiyor atıyorm blacksmit e tıkladıgınızda size davet atamıyorum şuan meşgul diyo o yüzden ilk baş party atıyorm sonra guild daveti atıyorum her neyse işte anladınız
  • Closed betayla open beta clientleri aynımı oluyo?open beta tarihi nedir beyler?
  • Guildimiz 4 level olmustur günlük exp sınırı olmasa şimdiye 5 kere 4 lvl olmustukda neyse Guildimize basvuru yapmak için O harfine basıp guild ekranında Otaku guildini aratıp basvurabilirsiniz veya oyundan Criminal - Natroxy nicklerine pm atabilirsiniz.
  • Merhaba Kolay Gelsin,

Oyuna yeniyim de, birkaç ay önce oynamak istediğimde Türkiye'den oynanmıyordu. O günden beridir haberleri takip etmeye çalışıyorum. Şimdi yanılmıyorsan Avrupa serverleri açılmış, sitesinde beta falan diyor. Şimdi oyunu indirsem sorunsuz oynayabilir miyim? Yoksa hala beta testleri mi devam ediyor?

Bir de SEA nedir, merak ettim de :)

Saygılar.
  • An itibariyle 40 oldum. Darısı diğer dhlilerin başına.

@Moralkaan tabiki sorunsuz oynayabilirsin. SEA philippinesteki server. orası bayağı bir laglı. eu mükemmel. euda başla. key bulabilirsin internetten, yada bulamazsan ben bulmayı deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

An itibariyle 40 oldum. Darısı diğer dhlilerin başına.

@Moralkaan tabiki sorunsuz oynayabilirsin. SEA philippinesteki server. orası bayağı bir laglı. eu mükemmel. euda başla. key bulabilirsin internetten, yada bulamazsan ben bulmayı deneyebilirim.

Merhaba,

Cevabın için teşekkürler, key dediğin nedir beta keyi mi? Diyelim beta başladım, oyun normale geçince de devam edebiliyor muyum?
  • Evet beta key.Kapalı betada kastıgın karakterler open betaya gecincede gecerli olacak herhangi bir reset,silinme söz konusu degil.
  • quote:

hocam 27 levelim bende var mı püf noktası hızlı kasmanın o kadar oynuyorm az exp geliyor questlerden felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

hocam 27 levelim bende var mı püf noktası hızlı kasmanın o kadar oynuyorm az exp geliyor questlerden felan

1-2 quest olan değil de 5-6 ve daha fazla görev olan yerler varsa oraları yap,diğerlerinde biriksin baktın questler bitti level atlayamıyorsun parti gerek. tabelalarla beraber 30+ levela kadar pek sorun yaşamaman gerek zaten :/

ayrıca giftleri toplayın önemlidir, giftledikçe gift görevleri açılıyor ve onlar da kasıyor sizi. unutmayın bunu. giftleri almayanları kınayın, uyarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 3 Mart 2013; 3:44:42 >

• closed betayla open beta clientleri aynımı bilginiz varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

closed betayla open beta clientleri aynımı bilginiz varmi?

Aynı olur tabi ki. Patch gelecektir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

closed betayla open beta clientleri aynımı bilginiz varmi?

Aynı olur tabi ki. Patch gelecektir sadece.

Closed beta key bulursam gelirim bende beyler,keyi nereye yazıyoruz pek bilmiyorum bu işleride :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 3 Mart 2013; 16:53:38 >
  • Guildimiz 35 kişi olmuştur ve tabiki hepimiz Türk.Otaku guildimize başvurmak için Natroxy - Criminal nicklerine pm atabilirsiniz.
  • quote:

Guildimiz 35 kişi olmuştur ve tabiki hepimiz Türk.Otaku guildimize başvurmak için Natroxy - Criminal nicklerine pm atabilirsiniz.

İniyor Oyun benim kardeş de key işnii nasıl yapıcaz?
  • bende fazladan key vardı ama silmisim
  • quote:

quote:

Guildimiz 35 kişi olmuştur ve tabiki hepimiz Türk.Otaku guildimize başvurmak için Natroxy - Criminal nicklerine pm atabilirsiniz.

İniyor Oyun benim kardeş de key işnii nasıl yapıcaz?

Biraz araştırma yaptım oyunun sitesinde key veriyorlardı ama şimdi bulamadım başka sitelerdende key bulamadım.Oyun 5ine open betaya geçecek ozaman başlayabilirsin sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.