Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/DragonNestEu
    Resmi site: http://www.dragonnest.eu/
    Teaser: http://www.dragonnest.eu/teaser.html (Acayip uğraşmışlar)

Oyun için harika ötesi diyebilirim. Gönlümde taht kuran sayılı oyunlardan. Ne yazık ki SEA serverinde lag ve ip ban probleminden dolayı bir çok oyuncu istemeden de olsa bırakmak zorunda kaldı.
    Exp ve item kasma dungeon mantığına dayanıyor. Skiller, moblar, bosslar oldukça fantastik. Anime seven bir insan bu oyunu sevmezse ben de bir şeyden anlamıyorum

Şimdilik 4 sınıf bulunuyor. Her sınıf kendi içerisinde 2'ye ayrılıyor. İlerleyen zamanlarda gelecek patchle seçtiğimiz 2. class'da 2 ye ayrılacak. Yani tek sınıfta seçebileceğimiz 4 ayrı skill build seçeneğimiz bulunuyor.
    Edit: Artık 5 sınıf mevcut. Level Cap 60.

Sınıflar şöyle;

Dragon Nest EU [Open Beta]

Skill Videosu(Kalbi olan izlemesin)

1 saatlik Kore-Çin turnuva finali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 18 Ocak 2014; 23:20:54 >

• Daha önce kayıt oldum umarım seçerler başlamak için eu serverını bekliyordum bende
  • Kayıt olduk bakalım tesekkürler :)
  • daha önce sea versiyonunu oynuyordum. Bir şey oldu path falan geldi. O gündür ip block yedim bir türlü giremedim. Arkadaş ortamı ile çok zevkli bir oyun tavsiye ederim..
  • şu ana kadar oynadığım oyunlar arasında neredeyse en iyi pvpsi olan oyun bu.dungeonlara yapılan kısıtlamalar yüzünden bıraktım oyunu.bi dungeonu yapmak için bir hafta beklenir mi arkadaş
  • Site güncellenmiş ve forum açılmış.
    Bu arada e-mailine cevap gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Site güncellenmiş ve forum açılmış.
    Bu arada e-mailine cevap gelen var mı?

bana bir şey gelmedi gelen var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıldımı oyun türkiyeye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Açıldımı oyun türkiyeye ?

Oyun daha kimseye açılmadı
    Türkiye hakkında herhangi bir açıklama yok ama oyun Avrupa ip'leri dışına kapalı olacak. Türkiye'yi dahil ettiler mi bilmiyorum. Olmadı ip gizleme programları kullanıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Açıldımı oyun türkiyeye ?

Oyun daha kimseye açılmadı
    Türkiye hakkında herhangi bir açıklama yok ama oyun Avrupa ip'leri dışına kapalı olacak. Türkiye'yi dahil ettiler mi bilmiyorum. Olmadı ip gizleme programları kullanıcaz.

kanser etmesinler adamı dragon nest sea yedik ip block u adamlar block yok diyor bir taraflarını yırtıyorlar inş öyle bir sorun karşılaşmayız
  • Eskiden oynadığım bir oyundu o yüzden sordum türkiyeye kapanmıştı fakat arkadasın dediği gibi dragon nest sea idi heralde.Avrupaya acıyolar oyunu oyun gerçekten eğlenceli pvp sistemi falan gayet güzel dg yapması da ayrı tat.
  • TESTE KABUL EDİLMEDİK BEYLER (MUHTEMELEN HİÇBİRİMİZ).
    ÇOK AZ SAYIDA FRANSIZ, İSPANYOL, ALMAN'I KABUL ETMİŞLER.
  • 1v1'de beğendiğim en iyi karekterlerden bir tanesi acrobat 40dan sonra windwalker yada tempest olabiliyor buyrun 1v1 pvp videosu daha doğrusu 1v4

Dungeonlar nestler saleana ile ayrı bir keyifliydi saleana bildiginiz saf mage işte ...

Zamanında Windwalker ve Saleana karakterim vardı end game yani yolun sonuna gelmiştim pekde arkadaşım kalmadıgı için bende bırakmıştım oyunu bütün karekterleri denemiştim sırasıyla ama kali hariç sırf kali ile oynamak için bekliyorum bakalım umarım 60 level ile beraber gelir

• Arkadaşlar burda bu oyunla ilgili client mevcut .. acaba burdanda üyelik alıp girilebiliyormu * Bİlgisi olan varmı ?

http://dn.cherrycredits.com/download.php
  • cherry de ki IP ban fırlattı neredeyse tüm ülkelere EU nun açılmasını bekliyoruz ama uzun sürecek gibi. Bu arada ilk postta ki video da ''Kali'' karakteri var. Yani cok güzel evet ama malesef EU açıldığında o karakter olmayacak. Boşuna onu beklemeyin oyun açıldıktan cok uzun bir süre sonra eklenir. Daha nexon ve sea da yok o karakter sanırım sitede gözükmüyor. Bu arada NEXON da kinde IP ban var mı EU ya ? Yoksa lag çok mu ?
  • Ne zaman OB olur? Bi' bilgisi olan var mı?
  • konuyu açan arkadaş bilgisi olunca güncellicekti . Bende facebook fanpage sayfalarına falan bakıyorum da 2012 sonlarına doğru çıkarıcaz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

konuyu açan arkadaş bilgisi olunca güncellicekti . Bende facebook fanpage sayfalarına falan bakıyorum da 2012 sonlarına doğru çıkarıcaz dediler.

21 aralığı bekliyorlar sanırım
  • class konusunu biraz daha açarmısın acaba 4 class ve onun alt 8 classını gördüm ancak kali yada acrobat göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

class konusunu biraz daha açarmısın acaba 4 class ve onun alt 8 classını gördüm ancak kali yada acrobat göremedim ?

Akrobat, okçu ırkının sınıfı oluyor. Kali ise henüz gelecek olan yeni bir ırk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.