Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be hala oynayan var mıymış? :) Ben ip ban geldiği anda ip gizlemeyle uğraşmayıp bırakmıştım :)
    Eğer EU'da ip ban olmazsa veyada program gerektiren şeyler bende başlamayı düşünüyorum araştırayım biraz şunu ne zaman açılacakmış :)
  • Eğer dragon nest oynayamıyorsanız şuanda ben birtane private server biliyorum herşey x10 aylar önce konusunu açmıştım buyrun

PlayDGN

Temmuz ayında açıldı sadece websitesi değişti dragnest.com oldu ping durumu pvp yapılabilecek düzeyde burası açılana kadar hem charlar hakkında bilgi edinirsiniz hemde nest tecrübeniz olur 50 lvl olmak 5-6 saat aralıksız oynarsanız tabi bukadar bilgi yeterli sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Eğer dragon nest oynayamıyorsanız şuanda ben birtane private server biliyorum herşey x10 aylar önce konusunu açmıştım buyrun

PlayDGN

Temmuz ayında açıldı sadece websitesi değişti dragnest.com oldu ping durumu pvp yapılabilecek düzeyde burası açılana kadar hem charlar hakkında bilgi edinirsiniz hemde nest tecrübeniz olur 50 lvl olmak 5-6 saat aralıksız oynarsanız tabi bukadar bilgi yeterli sanırım

Çoğu pvp'lerin exe sinde virüs oluyo bunda var mı? En küçük virüsü bile sokmak istemiyorumda :)

Ayrıca site kapalı galiba giremiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurokurban -- 2 Aralık 2012; 10:39:09 >

• Bitdefender + Comodo Firewall kullanıyorum bir virüse rastlamadım :)

Ayrıca http://www.dragnest.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 2 Aralık 2012; 15:25:22 >
  • quote:

Bitdefender + Comodo Firewall kullanıyorum bir virüse rastlamadım :)

Ayrıca http://www.dragnest.com/

O zaman açılana kadar ben deneyeyim şunları oyunu oynamayalı baya oldu taa ilk açıldığında bakmıştım gine DH'dekilerle :)
  • Bende öyle 24 lvl max filan :) Kafanı kurcalayan başta build vs gibiler konular olursa yardımcıda olurum.
  • quote:

Bende öyle 24 lvl max filan :) Kafanı kurcalayan başta build vs gibiler konular olursa yardımcıda olurum.

Valla ben şuan için cleric healer fln tarzı bişe arıyorum o tarz bilgin varsa söylersen güzel olur :) ayrıca pvpside vardır dimi?Bu healerların bazı oyunlarda berbat oluyorda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurokurban

quote:

Bende öyle 24 lvl max filan :) Kafanı kurcalayan başta build vs gibiler konular olursa yardımcıda olurum.

Valla ben şuan için cleric healer fln tarzı bişe arıyorum o tarz bilgin varsa söylersen güzel olur :) ayrıca pvpside vardır dimi?Bu healerların bazı oyunlarda berbat oluyorda :)

Pm attım orada devam edelim :)
  • Bu oyun güzeldi ama oyunda ki gecikmeler özellikle önce pvp den sonra da oyundan soğuttu.
  • çıksada oynasak
  • BEN DAYANAMADIM SEA SUNUCUSUNA BAŞLADIM ELESTRAYIM 1 HAFTADA 46 YAPTIM.
  • Şu seada delay sorunu olmasa bende sürekli orda oynardımda pvpyi etkilediği için oyundan sogutuyor.Buda benim bıcırık

Dragon Nest EU [Open Beta]
  • ip block var abi bende siz nasıl giriyorsunuz ya anlamadım proxy ile mi yoksa? zaten delay var birde proxy ile girince oyun iptal oluyor
  • eu download ne zaman açılacak bilgisi olan var mı?
  • aralık ayının sonları doğru sanırım
  • DELAY PROBLEMİ YOK DİYORDUM AMA MAALESEF YİNE VARMIŞ BİR DE İŞTEN GELDİĞİM SAATTE OYUN FAZLA KALABALIK OLMUYOR 1V1 TEK SAYFA BİR DE KONUŞMALARINDAN BİR HALT ANLAŞILMIYOR.

ÇIKSA DA BİR AN ÖNCE LAGSIZ, DELAYSİZ OYNASAK. AMA HENÜZ BİR HABER YOK ÇIKACAK TARİHLE ALAKALI.
  • oyun harika duruyor ama hunter/rogue/assasin tarzı bi karakter yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih81

oyun harika duruyor ama hunter/rogue/assasin tarzı bi karakter yok sanırım

Acrobat/Tempest/Windwalker

Bunlara bak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: melih81

oyun harika duruyor ama hunter/rogue/assasin tarzı bi karakter yok sanırım

Acrobat/Tempest/Windwalker

Bunlara bak hocam

teşekkürler bakacağım :)
  • Arkadaşlar avrupa serverı açıldımı bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.