Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OB nezaman ?
  • abi adamlar hiç bilgi vermiyorlar ya ne lanet şeymiş anlamadım gitti
  • Henüz bilgi yok beyler.
  • Şubat 27 de CBT başlıyacakmış. Beklede dur şimdi, hiç başlamasaymış. Arada yeni oyun bulurum bu gidişle DN filan oynamam.
  • Evet beklediğimiz haber geldi 27 şubat.9-10 kişilik ekibimizle beklemeye devam sizde aramıza katılmak isterseniz açtıgım playdgn konusundan ulaşabilirsiniz.
  • Oyuna baktığımı bile unuttum ya çok geçmiş cbt si o zamana kim öle kim kala iş başlayacak olmadı bu ya rpg çok zaman istemese iyiydi de fps ye devam yapcak bişe yok
  • beta ya kabul olayı nasıl olacak haberi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

beta ya kabul olayı nasıl olacak haberi olan var mı?

Beta'ya herkesi almazlarsa çok büyük hata yapmış olurlar. Ki alacaklardır mutlaka.
    Benim korkum ip ban.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 23 Ocak 2013; 10:45:42 >
  • http://dn.cherrycredits.com/ bu sitedeki serverda acilisinda oynadim lwl 24 (mercenary )siniri vardi o kalkmis.Gecen oynadim uzerimdeki itemları +9 a denerken hepsini yaktim eu yu bekliyordum o yuzden bole bisey yaptim :) .Herneyse bu oyunu betasindan beri bircok serverda oynadim.Eu da guild kurmak isteyen istekli arkadaslar varsa bende varım.Eu yu sabirsızlıkla bekliyorum
  • Dear Users:

While we would love to allow DNEU to be played anywhere in the world, a decision was made concerning which countries will not have access to Dragon Nest Europe:

If you reside in China, North America, Russia, Korea, Japan, the Philippines, Thailand, Vietnam, Indonesia, Singapore or Malaysia we regret to inform you that you will not be able to benefit from our services.

To the rest of our awesome community we hope to see you very soon during the CBT period.

DNEU STAFF

bize ip ban yokmuş dostlar
  • Arkadaşlar ne zaman açılıyor hala bekliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losto

Arkadaşlar ne zaman açılıyor hala bekliyoruz ?

quote:

Orijinalden alıntı: SiberCry

Şubat 27 de CBT başlıyacakmış. Beklede dur şimdi, hiç başlamasaymış. Arada yeni oyun bulurum bu gidişle DN filan oynamam.

@losto, Mesaj atmadan önce atılmış olan mesajları okusan şuan cevap bekliyor olmayacaktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 24 Ocak 2013; 10:45:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

quote:

Şubat 27 de CBT başlıyacakmış. Beklede dur şimdi, hiç başlamasaymış. Arada yeni oyun bulurum bu gidişle DN filan oynamam.

@losto, Mesaj atmadan önce atılmış olan mesajları okusan şuan cevap bekliyor olmayacaktın

Peki iki tuşa basmanın zor olduğunu söylediğin için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

quote:

Peki iki tuşa basmanın zor olduğunu söylediğin için teşekkür ederim.

Yukarda ki mesajımdan anladığın buysa seninle muhattap olduğum için özür dilerim.

• Tamam beyler sakin konu dağılmasın
  • oy oy grafikler çok hoşuma gitti..
  • Siteyi inceledim ve Engineer ile Kali sınıflarının olmadığını gördüm. Sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Siteyi inceledim ve Engineer ile Kali sınıflarının olmadığını gördüm. Sebebini bilen var mı?

Bildiğim kadarıyla Engineer 50 Lv patchinde, Kali 60 Lv patch'inde geliyor. Şu anlık Lv cap 40 olduğu için henüz yok.
    Ama benim merak ettiğim başka bir konu, oyunun forumunda yöneticiler tarafından açılmış bi konu var. Sınıflara isim koyma konusunda tavsiye alıyorlardı. Daha önce görmediğim sınıflar vardı. Assasian, Dual dagger gibi... Şu an işyerinde olduğumdan o foruma erişim kapalı ama girip bakabilen varsa rahat ulaşır konuya.
  • Dragon Nest gayet kaliteli oyundur, herşeyin ötesinde PvP ve Ranking sistemi gerçekten çok harika.
    Ister team, ister 1v1 olarak oynayabiliyoruz.
    Kazandığımız her maçtan, her rating'den sorna bu puanlar ve rating'ler ile çok kaliteli item'ları satın alabiliyoruz.
    Dungeon modları, zorluk derecesi, item craft ve AH sistemi gayet güzel.
    AH sistemi çok yoğun ve binlerce oyuncu saniyeler içerisinde binlerce item alıp satıyor.

DN Sea oynadım uzun zaman önce, çokta hoş bir ortamımız vardı.
    CBT'e katılacağım, kesinlikle kaliteli olacağına inanıyorum.
    Eğer daha önce oynamış ve burada da oynamak isteyen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler.
    Eğer ki daha önce oynamamış ama ciddi anlamda oynama istediğiniz varsa, seve seve yardımcı olabilirim, özel mesajlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.